sunnuntai 25. elokuuta 2013

Panda Kultainen Crisp


Mmöi! En millään voinut eilen kieltäytyä Pandan ihanaisen kuuloisesta suklaalevystä. Nimittäin Kultaisesta Crispistä. Kokoa levyllä on 130 grammaa ja hintaa oli... 1,60e? Jotain sen tapaista kuitenkin. Pakko myöntää, että ostin tämän ja Valloittavan Valkoisen, koska oli 2 kpl/2,50e tarjous :3

Suklaako se täällä rapisee?
Kyllä vain. Pandan Kultainen Crisp on suussa rapisevan hyvää suklaata. 
Luonnollisesti hyvän makuinen, mutta myös poskettoman hauskan tuntuinen. 
Kieltä naurattaa taas Panda – Se omintakeinen makeinen.

Maitosuklaata ja rouhittuja maissihiutaleita (10%). Ainesosart: sokeir, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, maissihiutale (maissi, sokeri, suola, ohramallasuute), herajauhe, rasvaton maitojauhe, maitorasva, emulgointiaine (lesitiini), suola, aromi (vanilliini). Maitosuklaassa kaakaota vähintään 30%. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää.

Valmistettu Suomessa.

Maitosuklaa on tietenkin suussa sulavaa Pandan tuttua maitosuklaata. Crisp antaa ihanan koukuttavan rapeuden levylle. Maissinmaku tuo myös ehkä hintsusti suolaisuutta mukaan makeaan suklaaseen. Crispiä oli yllättävän paljon, vaikka ainesosaluettelossa lukeekin vain 10%. Se on selvästikin pöpelletty pikkuruiseksi muruksi ympäri levyä. Pidän muutenkin Pandan tavan maitosuklaalevystä, joten tämä on aika erittäin hyvää tämän crisp-yhdistelmän kanssa. Itse suklaa maistuu aina aivan pääsiäismuna suklaille (Niille hyville siis! Omnom!) ja myös levy on sopivan kokoinen. Täydellinen itsepetoslevy: tuntuu kuin herkuttelisi kokonaisen 200 grammaisen levyn, mutta todellisuudessa syökin vain 130 grammaa. Ja nyt jos joku kehtaa sanoa, että onko sitä nyt kerralla pakko mässäillä, niin kyllä on! Se on vain yksinkertaisesti niin hyyyvääää! Viisi karkkia! Omnom!


sunnuntai 18. elokuuta 2013

Marabou Dukat


Jälleen lisää Ruotsin tuomisia! Tällä kertaa kyseessä on Maraboun Dukat -levy. Hinnasta ei enää hajuakaan, mutta kokoa on 100 grammaa.

Maitosuklaata nugaatäytteellä (50%)
Ainekset: sokeri, kasvirasva, kaakaovoi*, kaakaomassa*, voiöljy, herajauhe, rasvaton maitojauhe, heratuote, hasselpähkinät, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit. SISÄLTÄÄ MAITOA, HASSELPÄHKINÖITÄ, SOIJAA. SAATTAA SISÄLTÄÄ MANTELIA, MUITA PÄHKINÖITÄ JA VEHNÄÄ. *Kaakao on peräisin Rainforest Alliance -sertifioiduilta maatiloilta.

Maisteellanpa. Okei levyni on ihan sula, mutta ehkä se ei makua pahenna. Päällä on reilusti Maraboun maitosuklaata ja sisällä on pehmoista nougattia. Sisus maistuu suurinpiirtein samalle kuin Maraboun Dubbel Nougat. Tosi hyvää, omnom. Aika perus nougattia ja suklaata, joten mitään uutta ei tullut. Mutta voisi tämä silti Suomeenkin tulla!  Neljä karkkia.

Ps. Tätäkin pitää kyllä testata jääkaappikylmänä seuraavaksi.. Terveisin Possu.

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Milka Mousse


Suokaat anteeksi lusmuiluni, työni on miltei syönyt minut elävältä ja nyt sain aikaiseksi kirjoittaa postauksen. Ja nyt tulee muuten toivepostaus! Joskus muinoin joku huuteli Milkan Mousse suklaan perään, joten saamanne pitää! Nämä nuppuset löytyivät Tokmannilta 1,50e/kpl. Painoa löytyy mystiset 110grammaa. Mutta eikun asiaan.

Milka Mousse au Praliné

Alpin maitosuklaa hasselpähkinänougat- ja kermatäytteellä (33%).

Ainekset: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, kasvisrasva (palmuöljy), makea herajauhe, maitorasva, hasselpähkinä (5%), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini, E476), aromit. Maitosuklaan kaakaoainesosat min. 30%, maitoainesosat min. 18%. Sisältää maitoa, hasselpähkinää, soijaa. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja vehnästä.

Levyn palat ovat hauskan muotoisia, tuommoisia suorakulmaisen kolmion mallisia. Mutta miltä ne maistuu!!! Sehän tässä nyt on pääasia, vai mitä? Hmm mitenköhän tämän kuvailisi nyt kaikista parhaiten. Unelman pehmoista. Täyteläistä. Suklaa on ihan mielettömän hyvää (No totta kai on! Sehän on Milkaa..!) Sisällä oleva mönjä on ihanaa, suussa sulavaa ja semmoista…. hmm.. tuntuu kuin kelluisi pompulissa. Semmoinen harmoninen olo. Taisin löytää sisäisen Nirvanan! Ja se löytyi Milkan pakkauksesta! Viisi unelman pehmoista karkkia. Tui-tui!




Milka Mousse au Chocolate

Alpin maitosuklaa suklaakermatäytteellä (33%).
Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, kasvisrasva (palmuöljy), maitorasva, makea herajauhe, vähärasvainen kaakaojauhe, hasselpähkinätahna, emulgointiaine (soijalesitiini, E476), aromit.  Maitosuklaan kaakaoainesosat min. 30%, maitoainesosat min. 18%. Sisältää maitoa, hasselpähkinää, soijaa. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja vehnästä.

Tämä murunen on vähintäänkin yhtä pehmoinen kuin sisarensa. Tämä on kuitenkin enemmän suklaisempi. – tietenkin. Suklaa on sopivan makeaa, ei mielestäni liian. Ehkä vähän sulanutta jo, mutta sopii hyvin tuohon moussemaisuuteen vaikka sottaista onkin. En osaa vertailla oikein näitä kahta keskenään. Molemmat ovat erinomaisia. Suklaaversio on ehkä muhkeamman makuinen näin peräjälkeen maisteltuna. Tämäkin saa ehdottomasti viisi karkkia! Nämä levyt ovat nyt sarjassamme: Koe ehdottomasti itse! Paremmin en osaa kokemusta kuvailla.