sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Helenatuote - Mustaherukka tummasuklaa


Heissan! 

Nyt olen jo hieman enemmän sielun ja ruumiin voimissani ja maistoin juuri älyttömän hyvää suklaata, joten pakkohan siitä oli tulla kertomaan teille muillekin! Kyseessä on Helenatuotteen Mustaherukka tummasuklaa. Hinnasta en osaa sanoa, sillä tämä oli poikakaverin työpaikaltaan saamassa joululahjassa mukana (luvan kanssa maistoin, ihan totta!). Painoa levyllä on 80 grammaa.

Mustaherukka tummasuklaa
Sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kokonaisista mustaherukoista kuivattu jauhe, emulgointiaine soijalesitiini ja aromit (vanilliini ja mustaherukka). Kaakaopitoisuus 55%. Tuote saattaa sisältää pähkinä- ja mantelijäämiä.

Suklaa on todella täyteläistä. Luulin, että tässä olisi jopa enemmänkin kaakaota kuin 55%, niin mustaa tämä oli. Alkumaku tuo heti mieleen marjaisen Jaffa-keksin. Tämä on selvästikin sellaista hemmottelusuklaata... tekee mieli ennemminkin nautiskella yhdestä palasta kuin mättää koko levy naamaan mahdollisimman nopeasti. Mustaherukka maistuu enemmänkin marjalta, kuin _mustaherukalta_, mutta maku vie kyllä kielen mennessään! Kannattaa ihmeessä maistaa jos jostain saatte tätä käsiinne.  Neljä karkkia!


Ps. Ihan mahtavaa! Yli 220 000 sivun latausta ja 200 lukijaa! Ootte huippuja! :)) Niin ja seuraavalla kerralla arvostelen jotain helpommin käden ulottuvilla olevaa :D

perjantai 13. joulukuuta 2013

Jaksaa, jaksaa!

Heippa kaikki mukana roikkuvat!

Ensinnäkin aivan kauhean suuret kiitokset, että olette jaksaneet käydä kyselemässä postausten perään. Olen miltei hukkunut koulun, esseiden, tenttien ja töiden keskelle, ja karkkien arvostelu on ollut mielessä ehkä se vihon viimeinen juttu.. toisin sanoen olen ehtinyt vain syödä niitä :D ensi viikolla on vielä kolme tenttiä ja toivon, että niiden jälkeen päässäni liikkuu vielä jotain ja kykenen uhraamaan ajatuksia myös tälle blogille.

Eli ystäväiseni, yrittäkää jaksaa, minä totisesti yritän!