lauantai 14. marraskuuta 2015

End of an eraHeippa rakkaat!

Postausten kommenteissa on ollut muutamia mielensä pahoittaneita, kun postauksia ei ole kuulunut entiseen malliin. Pahoittelut tästä. Haluaisin kuitenkin selventää tilannetta hiukan ja valottaa sitä omasta näkökulmastani. Koko blogini idea lähti joskus muinoin siitä, että ympärillä oleva  maailma on jatkuvasti synkistymään päin ja halusin tuoda siihen hiukan keveyttä. Kaikenlaiset murheelliset uutiset tuovat oman osansa tämän hetken synkkyyteen, mutta myös vallitsevat ihanteet tuovat oman kuormansa. Koko ajan pitää näyttää timmiltä tai syödä sitä tai pukea tätä. Vaatimukset vain lisääntyvät ja niistä alkaa tulla oletusarvoisia. Unohdetaan jo mitä inhimillisyys on.  Halusin karkkien avulla tuoda juurikin sellaista lapsuuden huolettomuutta ja kepeyttä elämääni. Heittää niiden avulla turhan vakavamielisyyden veks ja pitää välillä hauskaa. Toivottavasti onnistuin siinä edes joskus.

Rakas Karkkiblogini on nyt puksuttanut 2012 vuoden maaliskuusta asti, eli kohta tulisi täyteen neljä vuotta! Neljään vuoteen mahtuu aivan älyttömästi tapahtumia. Niin blogiin kuin henkilökohtaiseen elämäänikin liittyviä. Kaikki matkan varrella olleet taukoni ovat olleet enemmän tai vähemmän spontaaneja. En ole viimeisimmistäkään "tauoista" kertonut etukäteen, koska en ole niitä etukäteen suunnitellut. Viikot vain vilahtelevat ohi, kun elämässä on menossa yhtäaikaa kaikenlaista. Ja kun postauksen tekeminen venyy ja venyy, sen tekeminen alkaa myös ahdistaa. Mikään ei kiinnosta yhtään ja kaupan karkkihyllystä on tullut suorastaan pelottava. "Onko sinne tullut taas uusia karkkeja? En ole entisiäkään ehtinyt maistella. Haluaisin maistella nyt jotain suklaata, mutta ei, sitä oli viimeksi. No joku karkkipussi. Ei kiinnosta. Ehkä teen postauksen sittenkin ensi viikonloppuna..." Tätä samaa rataa ajatukseni ovat kiertäneet jo ties miten monta kuukautta. Tiedättekö sen tunteen kun teillä on jokin asia hoidettavana, esimerkiksi työjuttu, ruoanlaitto, siivoaminen, koulutehtävät.... Ja kun ette joskus saa asiaa hoidettua, päätätte lykätä sitä. Sitten lykkäätte sitä jostain ehkä ihan järkevästäkin syystä. Sitten ehkä laiskuuttaan... Sitten on ehkä jotain muuta tekemistä.......Sitten alkaa jo kurkkua kuristamaan.....Sitten haluatte unohtaa koko asian...Sitten joku alkaa ehkä painostamaan ja ahdistus lisääntyy entisestään....Nämä kaikki fiilikset ovat tällä hetkellä erittäin tuttuja. 
Joku kommentoija mainitsi minulla olevan sponsoreitakin, joiden takia minun tulisi postata useammin. Ensinnäkin en hyödy sponsoreistani juuri mitään. Ja toiseksi postaan vain niistä sponsoroiduista tuotteista (ja tuotteista ylipäänsä), jotka minua oikeasti ja aidosti kiinnostavat. Aluksi sponsoreiden tultua postauksen tekemisen paine oli hirvittävä, kun en tiennyt miten minun pitäisi kotiin tuleviin tuotteisiin reagoida. Pitäisikö minun postata kaikesta mahdollisesta? Entä jos en halua postata mistään? Päätin kuitenkin vetää rajan siihen, että postaan vain minua kiinnostavista asioista ja tuotteiden lähettäminen on sponsorieni omassa päätöksen varassa. He eivät myöskään velvoita minua postausten tekoon, vaan se on itseni päätettävissä. Ilmaista mainosta blogini kuitenkin kaikille postausten kohteilleni on, joten olen ollut erittäin onnellinen sponsoreistani. Suurimman osan kaikista postaamistani tuotteista olen kuitenkin itse ostanut, joten vastaan tuleminen ja yhteistyö heidän kanssaan on ollut ihan todella hieno juttu. Arvostan sitä todella.

Blogini ideana minulla oli myös se, että postaan silloin kun siltä tuntuu. Kamooooooon! Kyseessä on kuitenkin karkit! Niiden tulisi olla hauskoja! Olen blogini pitämisen aikana joutunut muistuttamaan itselleni hyvin monta kertaa, että teen tätä omasta tahdostani ja, koska tämä on minun blogini voin itse määrittää milloin postaan ja mistä aiheesta postaan. Tietenkin on ollut aivan huippua, kun olette ehdottaneet maistelun kohteita ja eläneet mukanani! Olen todella onnellinen ja hämmästynytkin siitä kuinka paljon ihania lukijoita minulla on <3 

Nyt kuitenkin blogini pitäminen on mennyt siihen pisteeseen, että nykyään mietin yhä useammin entistä ahdistuneenpana mistä postaisin. Ja tämä ei ollut tavoitteeni millään muotoa. Välttelin myös kommenttien lukemista, sillä niistäkin tuli yhä useammin vain paha mieli. Ymmärrän sen, että olette vain toivoneet uusia postauksia ja joutuneet vain pettymään joka viikko. Tällä viikolla blogiini oli kuitenkin tullut kaksi kommenttia, jotka saivat minut melkein itkemään. Onnesta kylläkin! Kaikessa ahdistuspaniikissani en saanut pistettyä vastaan mielipahalleni, mutta Anonyymin/Anonyymien kommentit nostivat pääni pinnalle ainakin hetkeksi. Olit/-te kommenoinut kahta postausta ja pitänyt puoliani. KIITOS! Pelastit/-te ihan oikeasti päiväni! 
Osuit niin oikeaan sanoessasi, että harrastuksekseen bloggaavalla voi olla muutakin elämää. Ensinnäkin, kyllä, minulla on aika paljonkin muuta elämää, mutta eniten kiinnitin huomiota tuohon harrastuksekseen -sanaan. Aloin kommentin myötä miettiä suhdettani omaan blogiini. Tämä on minulle oikeastikin vain harrastus. Hyvän mielen lähde ja tauko muusta elämästä sekä kepeyttä arkeen. Mietin myös tätä nykyistä blogi-kulttuuria. Monet tienaavat jo elantonsakin bloggaamalla ja päivittävät kenties useita kertoja päivässä, vähintäänkin viikoittain. Mutta minä en. Enkä edes tahdo, että elämäni on internetissä. Enkä tahtoisi myöskään, että jotkut pahoittavat mielensä siitä, ettei johonkin blogiin ilmestykkään postausta. Blogi-kulttuurin myötä säännöllinen postaaminen on tullut ehkä oletusarvoiseksi. Vissiinkin yleisön oletukseksi, sillä itselläni ei tällaista mielikuvaa omasta blogistani ole juurikaan ollut. Haluaisinkin siis, että ymmärtäisitte, että blogini tarkoitus on ollut olla vain hengähdystauko ja piristys aina silloin kun sitä olen kaivannut. Pahoittelut heille, joille se ei riitä. 

En halua vuodattaa enää ainoatakaan kyyneltä tämän blogin takia, joten teen nyt palveluksen sekä itselleni että teille, jotka viikkotolkulla olette joutuneet postausta aina odottelemaan. Blogini jää nyt määrittelemättömäksi ajaksi tauolle. Ehkä loppuelämäksi, ken tietää. Jätän kuitenkin blogini sivun seilaamaan internetin ihmeellisillä aalloilla, jos siitä jollekin vielä iloa joskus olisi. Tämä surettaa ja kirpaisee vähäsen, mutta lähinnä olen helpottunut. Elämä jatkuu ja kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa. Kiitos seurastanne ihanat lukijani <3 Teitä tulee ikävä. Kiitos <3

Edit: Voih, jotta tämä lumipallo-efekti ei tästä enää kasvaisi, haluaisin vielä vähän selventää asioita. Ensinnäkin kiitos ihanista kommenteistanne :) Ne merkitsevät minulle todella paljon! Toiseksi, en tarkoittanut syyttää teitä lukijoita tästä paussistani. Taisi mennä vähän tunteisiin tämä koko juttu, sen verta pitkään olen tätä blogia pitänyt. Tarkoitin, että olen jo hyvän aikaa kirjoittanut postauksia teitä lukijoita varten. Nyt viime aikoina te ette valitettavasti ole kuitenkaan enää riittäneet motivaattorikseni :/ En halua, että te joudutte roikkumaan löysässä hirressä odotellessa postauksia tai, että postausteni laatu kärsii tympääntymisestäni. Siispä! Nyt taukoilen toistaiseksi ja toivottavasti motivaationi jälleen löytyy :) Sillä välin voidaan kaikki makustella kaikkia mahdollisia herkkuja ja juoruta niistä ehkä sitten jälkeen päin, vai mitä? ;)

65 kommenttia:

 1. Ihan ymmärrettävää! Kävin myös taukosi aikana täällä aina välillä katsomassa onko uutta postausta tullut ja luin myös saamiasi kommentteja ja ne olivat kyllä aika kohtuuttomia. Kyse kun nyt kuitenkin on näinkin vakavasta asiasta. :D Kaikkea hyvää, ehkä vielä joskus innostut jatkamaan. :)

  VastaaPoista
 2. Nyt näen ensimmäisen kerran vaivan kommentoida, vaikka olen blogia lukenut vuosia :)

  Ymmärrän täysin ajatuksesi ja ainakin itse olen ymmärtänyt juuri tämän blogin tarkoituksen olla pienenä satunnaisena piristysruiskeena.

  Kiitos postauksistasi, niistä on ollut ainakin minulle iloa ja "hyötyä" (jos näin karkeista voi puhua)! Tulen uudestaan mielelläni lukemaan jos joskus päätät palata, mutta missään nimessä ei kamnata tällaisesta kantaa stressiä ja ottaa mielipahaa. Hyvää jatkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Nyt näen ensimmäisen kerran vaivan kommentoida, vaikka olen blogia lukenut vuosia :)

  Ymmärrän täysin ajatuksesi ja ainakin itse olen ymmärtänyt juuri tämän blogin tarkoituksen olla pienenä satunnaisena piristysruiskeena.

  Kiitos postauksistasi, niistä on ollut ainakin minulle iloa ja "hyötyä" (jos näin karkeista voi puhua)! Tulen uudestaan mielelläni lukemaan jos joskus päätät palata, mutta missään nimessä ei kamnata tällaisesta kantaa stressiä ja ottaa mielipahaa. Hyvää jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi! :) ja hyvä jos blogistani on ollut hyötyäkin :D

   Poista
 4. Iso kiitos ihanasta blogista ja mukavaa jatkoa! ♥ Toivottavasti sinusta vielä kuullaan, karkkiblogin idea on niin hauska ettei ole toista vastaavanlaista tullut vastaan! Eikä itselleni kyllä tulisi mieleenkään kommentoida yhdellekään bloggaajalle negatiivisesti sen takia ettei postauksia kuulu, ymmärrän ihan täysin sen että blogit on yleensä vapaaehtoisia harrastuksia ja ihmisillä on elämässään paaaaljon muutakin tekemistä. Ei niitä tekstejä väkisin pidä kirjoittaa jos ei vaan tunnu siltä. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) elämä on liian lyhyt, että sitä kannattaisi tuhlata väkisellä vääntämiseen! Kiva kuulla, että blogini on ollut mieluista luettavaa :)

   Poista
 5. Kiitos ihanasta blogista! Jokainen postatus on ollut piristys :-) Jos joskus palaat takaisin, olen innolla odotamassa, mutta ethän ota paineita. Hyvää jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Marian kanssa, hyvää jatkoa ! :)

   Poista
  2. Kiitoksia teille molemmille :) <3

   Poista
 6. Harmi, mutta musta tuntuu että lukijat monesti pilaa hyvät blogit.. Siis että tappavat bloggaajan "työnilon" typerillä kommenteilla ja älyttömillä vaatimuksilla. Moni ei-bloggaava ei oikeasti tajua, kuinka paljon yksi postaus vaatii työtä. Ne asiattomat kommentit monessa blogissa tulee usein hyvin nuorilta, ala- ja yläkouluikäisiltä, sen huomaa monesti kirjoitustyylistä. Siinä vaiheessa ei muutenkaan yleensä osaa ajatella mitään muuta kuin omaa napaansa ja omaa pahaa tai jopa epävarmaa oloa puretaan sitten netissä muihin kun ei tarvitse omaa nimeään ja naamaansa esittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkä kommentit ovat mielestäsi olleet asiattomia? En itsekään näe tätä semmoisena asiana että siitä pitäisi stressiä ottaa, mutta en myös ymmärrä ihan sitäkään että jos kommenteissa kysellään milloin postausta tulee, siitä täytyy vetää herne nenään. Tiedän tuon tunteen kun asiat venyvät ja se alkaa ahdistaa, ymmärrän kyllä sen. Ja itse olen lähempänä kolmeakymppiä enkä ikinä tahallani tämmöisen asian takia haluaisi pahoittaa kenenkään mieltä, mutta saa kai näistä asioista puhua? Mielestäni omat kommenttini ovat olleet asiallisia. Minua harmittaa nyt todella, jos näiden kommenttien takia tämä blogi loppuu, mutta ilmeisesti asia ei ihan niin yksinkertainen kuitenkaan ole.

   Poista
  2. Puhuin suurimmaksi osaksi yleisellä tasolla. - Anonyymi 14.11 klo 21.39

   Poista
 7. Typerää kuitenkin alkaa bloggaajan puolelta vierittämään "syytä" lukijoiden/kommentoijien niskoille... Kuten tässä nyt tapahtui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et edes uskalla kommentoida tätä minkään nickikään takaa vaan ihan anonyyminä. Pidä itse blogia ja tule sitten tänne avautumaan jos se on niin täydellisen helppoa.

   Poista
  2. No voi herranen aika... :D Menee vähän naurettavaksi.

   Poista
  3. Jep, vähän turhanaikasta riehumista.

   Poista
  4. Ah mikä pelle tämä Eini on ollut.

   Poista
 8. Tämä on ollut hyvä blogi. Luen tätä bloggerin kautta, joten käyn täällä vain, kun tiedä uuden postauksen ilmestyneen. Minua aina ärsyttää, kun joku hyvä bloggaaja lopettaa, koska on niin hankalaa löytää uusia hyviä blogeja. Mutta tiedän bloggaajien olevan vain ihmisiä joille melkein kaikille tämä on vain harrastus.

  Toivon sinulle kaikkea hyvää. Toivottavasti joskus löydät uudestaan blogi kipinän, jos et niin pystyn elämään tämän päätöksen kanssa. Minä jätän sinun blogisi bloggeriin ja toivon, että taas joku päivä blogger ilmoittaa uudesta päivityksestä. Kaikkea hyvää sinulle elämässäsi!

  VastaaPoista
 9. Harmi kun karkkiblogin pitämisestä on alkanut jäädä paha maku suuhun - eihän siinä nyt oo kertakaikkiaan mitään järkeä! :D Ja aika ikäviä kommentteja kyllä oli kun kurkkasin. Turhanpäiväistä alkaa haukkumaan ylimieliseksi.. Menkööt arvoisat anonyymit ostamaan itse sitten karkkinsa kaupasta jos haluavat tietää miltä ne maistuu. Tykkään kovasti blogistasi, aivan ihana. <3 Ja postauksista kyllä on nähnyt ettei niitä ole viidessä minuutissa huitaistu.
  Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia rose86 :) mietiskelin itsekin kuinka nurinkurista on kirjoittaa karkeista suu sitruunalla ja tähän lopputulokseen nyt päädyin

   Poista
 10. No voi sentään, paha mieli tästä nyt varmaan kaikille jäi, niin lukijoille kuin Heinillekin. Kiitos kuitenkin ihanasta blogista. Toivottavasti palaat vielä joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me kaikki varmasti selvitään, vaikka lohtusuklaan avustuksella ;)

   Poista
 11. Minä kirjoitin tuon ylimielistä-kommentin ja tunnen olevani osasyyllinen blogin loppumiseen. Tarkoitukseni ei oolut pahoittaa kenenkään mieltä mutta näin kävi. Olen todella, vilpittömästi pahoillani ja pyydän anteeksi. Ei omaa pahaa päivää saisi tänne purkaa.. No se on myöhäistä nyt. Kiitos kivasta blogista ja hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla meillä on pahoja päiviä... taisi minullakin olla. Mutta tämä tauko oli tulollaan jo pitemmän aikaa, nyt ajoitus vain sattui tällaiseksi

   Poista
 12. Voi ei, nyt tuli mullekin paha mieli! En oo ollu lukijanas kovinkaan kauaa, mutta silti. Toisaalta niinhän se on, että jos sellaisesta asiasta jonka pitäisi olla hauskaa ja tuottaa mielihyvää itselle tuleekin pakkopullaa ja ahdistavaa (+ ainaiset negatiiviset kommentoijat) niin kyllähän siinä vähemmästäkin väsyy. On se ku ei joillakin riitä kärsivällisyys ja pitää aina pahoittaa toisten mieli! Hävetkää, te epäkohteliaat anot. Toivottavasti palaat kuitenkin ehkä joskus takaisin, nää sun postaukset oli aina päivän piristys! Hyvää jatkoa ja pidä pää pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kyllähän ne negat kieltämättä aina vähän lannistaa, mutta kyllä täältä varmasti vielä ponnistetaan :)

   Poista
  2. Siis anteeksi mitä? Pakko puuttua tähän. "Ainaiset negatiiviset kommentoijat"? En tajunnutkaan että tänne sai kirjoittaa vain ylistäviä kommentteja. Kyllä mullakin oli paha mieli kun luin tätä postausta - en halua pahoittaa kenenkään mieltä. Mutta joku raja nyt! Eihän täällä kukaan ole haukkunut, muuta kuin se yksi joka sanoi ylimieliseksi, ja sekin on nyt selvitetty. Ainakaan viime aikoina en ole huomannut ikäviä tai epäasiallisia kommentteja. Ainoastaan ihan muutamia kommentteja joissa on ihmetelty hiljaisuutta, mielestäni ihan asiallisesti. Jos semmoisesta menee jollain maailma sekaisin niin ehkei julkisen blogin pitäminen ole just se oma juttu. Ihan kaikella ystävyydellä sanon tämän.

   Poista
 13. Sanojani en saa takaisin. Anteeksi vielä kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä huoli, ei tämä sinun sanoistasi johdu :) Tämä on ollut tulollaan jo pitemmän aikaa.

   Poista
 14. Hyvää jatkoa Heini! Kirjoita kun kirjoitat, mutta syö karkkia sillä välin hyvillä mielin ilman raportoinnin pakkoa :) ja jaa ne hetket myös jonkun mukavan kanssa siinä vieressä, jos voit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Ja aivan varmasti jaan kaikki herkkuhetket vierustoverien kanssa ;)

   Poista
 15. Ohhoh, kylläpä voi blogi näyttäytyä ihmisille eri tavalla. En ole ikinä seurannut tämän blogin kommentteja, joten minulle on aina välittynyt sellainen kuva, että postailet vain omaksi ja meidän iloksi juuri silloin, kun sinua huvittaa. Mutta ymmärrän hyvin, että on inhottavaa tuntea pettävänsä monen ihmisen odotukset, jos sinulta kerran toivotaan/vaaditaan jatkuvasti kaikkea tähän liittyen. Olisin varmasti itsekin päätynyt samaan lopputulokseen :) Mutta joka tapauksessa tahdon vain sanoa, että olen tykännyt ihan älyttömän paljon lukea tätä blogia, ja täältä on löytynyt paljon kaikkia kivoja uutuuksia, joita olen arviointisi jälkeen uskaltanut itsekin maistella. :) Kiitos siis (ainakin) tähänastisista kirjoituksistasi ja rentouttavaa loppusyksyä! :)

  VastaaPoista
 16. Hyvä, että pystyt tekemään siltä niin kuin tuntuu. Mitäpä sitä ahdistuksissaan jatkamaankaan. Ymmärrettävää, että tarkoituksesi on just se iloisen tunnelman tavoittelu blogissa. Ja sitten, kun se menee ahdistavaksi, niin haluaa asiaan etäisyyttä.

  Blogi on ollut tähän asti tosi ihana ja hauska piristys monta kertaa! Blogin idea on kekseliäs ja omaperäinen, siksikin nii hyvällä tavalla erottuva. :)

  t. EP

  VastaaPoista
 17. Voi harmi, rakastin tätä blogia kyllä ihan tosi paljon! On se vaan kyllä ihmeellistä, miten jotkut aina olettaa...
  Hyvää jatkoa, Heini! :)
  Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin ^^

  VastaaPoista
 18. Eiköhän tuo taivastelu jo riitä. Heini on pariinkin kertaan todennut että piti viime aikoina tätä blogia meitä lukijoita varten. Ikävät kommentit antoivat varmaan vain viime sysäyksen tarpeelliselle tauolle. Bloggari palaa jos palaa mutta omasta halustaan ja kun kirjoittaminen tuntuu taas hänestä kivalta. Joka oli alun perinkin koko homman ydin vai mitä? :)

  VastaaPoista
 19. Toivottavasti jatkat tauon jälkeen, ymmärrän kyllä kiireen, opiskelijana painin itekkin kouluhommien kanssa..

  VastaaPoista
 20. Ei saakeli. Näin vähän väsyneenä en jaksa pinnistää ajatuksiani tämän selkeämmin esille, mutta onnistuit kyllä piristämään blogillasi. Ja viemään ajatuksia muualle vellonnasta ja muusta kurjasta. Olin vierailijana vain satunnaista laatua, mutta jokainen käyntikerta tuli tarpeeseen ja vaivannäkösi namusten suhteen toivat väriä synkkään arkeen. Nettikulttuuri on niin myrkyllistä nykyään että on helppo ymmärtää miksi linjauksesi oli tällainen, ja vielä helpompi olla kiitollinen siitä että jaksoit tämän blogin parissa joka on ehkä iloisuudessaan jopa hyvin epäsuomalaista(?) laatua.

  Kiitokset vielä kerran, ratkaisua en kritisoi. Tunnen netin varjopuolet ja oikeastaan olen vain äkämystynyt heille, jotka tätä blogia ja sen pitäjää kohtelivat itsestäänselvyytenä. Hyvää vuotta 2016, toivottavasti makeiset maistuvat jatkossa stressivapaammin, vailla velvoitteen tuntua.

  VastaaPoista
 21. Luin aikanaan marraskuussa tämän tekstin ja harmistuin, niin kuin aiemminkin olen jo tainnut kommentoida. Tänään yritin googlata yhtä vanhaa Rainbow'n suklaalevyä ja eksyin taas blogiisi. Ja kyllä, ainakin täällä sinua kaivataan edelleen! Olen huomannut, etten enää edes tiedä, milloin ja mitkä kauppojen karkkihyllyissä on uutuuksia! Onko suunnitelmissa palata takaisin blogimaailmaan, vai oliko tämä era tässä? :) Päätitpä mitä vain, paljon tsemppiä tulevaan ja edelleen iso kiitos piristävästä blogista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, täälläkin on kova kaipaus!

   Poista
 22. sua kaipaillaan takasin :)

  VastaaPoista
 23. Kyllä, ikävä on! Tässä blogissa oli ihan omanlaisensa, ihana fiilis.

  VastaaPoista
 24. Mahdatkohan tulla vielä takaisin kirjoittelemaan? Ikävä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut poissa täältä jo 6 vuotta. Minkä ikänen olit kun julkaisit tän. Tällä hetkellä oon 8 luokkalainen ja 14 vuotias.

   Poista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. Vitun läski onko karkki sun elämä. Ammu ittes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sinulla ole mitään elämää?? Olet kyllä aivan lapsellinen ja uskon, että, kun kirjoitit nämä kommentit olit 10-12 vuotias. No tereveisiä 2021 luvulta.

   Poista
 27. Lopeta tuommoinen kirjoittelu tino kiviranta tämä on hieno blogi ja tuo menee jo kiusaamisen puolelle!

  VastaaPoista
 28. Kuka kattoo tätä vielä 2020 koska Suomen kielen Särmä kirjassa oli tästä juttu

  VastaaPoista
 29. Oi vitsi miten paljon kaikkia uutuuksia tässä vuosien varrellakin ollut ja mennyt ja välillä tullut mieleen, että miteköhän tämän blogin kirjoittaja kyseisen herkun arvioisi... Taitaa olla turhaa toivoa enää paluuta. Harmi. :/

  VastaaPoista
 30. Älä välitä anonyymeistä vihajista. Mä tulin tänne sun särmän haasattelusta. Aika hullua miten aika menee nopeasti, siitä on jo melkein 6 vuotta kun laitoit tänne jotain. No toivottavati voit hyvin. Kaikkea hyvää sinulle. 8 luokkalainen ja 14V

  VastaaPoista
 31. Olisi kiva Heini kuulla mitä sinulle kuuluu nykyään. Vaikka et bloggaajaksi palaisikaan niin ihan muuten vain, vaikka täällä kommenttikentässä. Olin yksi negatiivisista kommentoijista ja se harmittaa edelleen. Blogisi oli ihana.

  VastaaPoista
 32. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin ja että palaat joskus tänne takaisin. Melkein 7 vuotta edellisestä päivityksestä, aika hullua miten aika menee nopeasti. T: K.A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aika vaan kuluu, hienoa nähdä että muutkin vielä toivovat karkkiblogin paluuta eikä homma ole kokonaan unohdettu :)

   Poista
 33. Karkkiblogin muistolle tämä kommentti<3

  VastaaPoista
 34. Millon uutta postausta? Haha, sori, löysin taas tän blogin ja muistan kun laitoit tän ja oletin muutaman kuukauden taukoa... niin ne vuodet vierii

  VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)