perjantai 21. joulukuuta 2012

Milka Luflée Caramel


Juuei voi muuta sanoa kuin: Holyshieeeet! Kattokaapa mitä löysin Citymarketista! Milkaa!!!! Voitte kuvitella, että kiljuin! Tällä kertaa pääsyin tähän Luflée Carameliin, mutta siellä oli myös maitosuklaa-, riisi- ja popcornilevyt! Kokoa levyillä on 200-300 grammaa ja hintaa oli 2,99e. Tämä Luflée on 250 grammainen. 

Kyseessä on siis ilmakuplasuklaan ja carameltäytteen yhdistelmä. Enpä voisi ehkä parempaa combinaatiota keksiä! Tsekataas seuraavaksi ainesosat ja suoriudutaan maisteluun ;)

Maitosuklaata, jossa täytteenä juoksevaa karamellikreemiä (19%) ilmavassa maitosuklaassa (40%). Ainekset: sokeri, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, tärkkelyssiirappi, kaakaomassa, herajauhe, voiöljy, sokeroitu rasvaton maitotiiviste, kasvirasva, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hasselpähkinät, inverttisokeri, karamellisoitu sokeri, emulgointiaineet (soijalestiini, E476), suola, aromi. Sisältää maitoa, hasselpähkinää, soijaa. Saattaa sisältää muita pähkinöitä ja vehnää. 


Ohoo! Katsokaa sitä hyvät ihmiset! Päällisin puolin näyttää hyvin paljon siltä Maraboun Bubbligilta. Tätä on tosin ilmakuplien lisäksi höysetty caramelilla. Tästä on yllättävän helppo ottaa paloja. Tai siis luulin, että tuo caramel sotkisi ihan kaiken, mutta aika hyvin se pysyy tuolla palleroiden sisällä, kun tästä taittaa palan. Jos levy murskaantuisi tai sulaisi, voisi sotku tosin olla melkoinen. Itseasiassa murskasin juuri pari palaa tätä suklaata ja tahmatassuthan siitä tuli....

No kuitenkin. Suklaa on ihan mielettömän hyvää! Kuten kuvitella saattaa, tämä on todella makeaa. Ilmakuplat ovat yllättävän pieniä, eikä efekti ole ihan sama kuin Maraboun ilmakuplasuklaissa. Tämä on asteen lähempänä normi maitosuklaata. Caramel on itsessään erittäin hyvää, mutta myös erittäin makeaa. Jostakin kumman syystä tällaiset juoksevat toffeet ja caramelit tekevät kurkkuuni sellaisen hassun tunteen. En osaa selittää sitä sen enempää kuin, että tunne on hyvin samankaltainen kuin valkosuklaata syödessä. Sellainen kurkussa nipistelevä fiilis...

Takaisin asiaan nyt kuitenkin :D Suklaan täyte on hyvin samankaltaista kuin Dove-suklaassa. Juoksevaa, hyvin pehmoista ja hyvää caramelia. Kuplasuklaan ja caramelin yhdistelmä toimii aika erittäin hyvin. Caramel tuo uuden säväyksen kuplasuklaaseen ja on ihan mielenkiintoinen kokemus. Tämä suklaa on jälleen erittäin makeaa, mutta luulisin että valkosuklaan ystävät tästä ehkä tykkäisivät. Ainakin noin makeusasteen osilta. Itse ainakin pidän tästä todella paljon. Eri asia kuitenkin on, paljonko tätä voi kerralla syödä :D Muttamutta. Täysin hintansa veroinen, enkä malta odottaa, että pääsen maistelemaan ne muutkin levyt. Neljä karkkia!

Ihanaaaaaaaa, että Milka rantautui vihdoin Suomeen!

22 kommenttia:

  1. Toivottavasti pysyy hyllyissä tämä tuote. En ole maistanut, mutta ei tämä voi pettää : ) Joulusuklaat odottaa, joten maistelu siirtyy tulevaisuuteen.

    Mitä tulee perinteisiin joulukonvehteihin niin omiin silmiin osui maraboun symphony laatikko. Vaikutti omaan makuun valikoima olenvan niin kohdallansa, että ostin sen itselleni lahjaksi :D

    Vaikka sun päivitystiheys on harventunut, näitä jaksaa kytätä. Hyvää joulua ja makeanhimoista uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin on kaapissa Maraboun Symphony! Nyt olen ollut onneton näiden päivitysten kanssa ja senkin maistelu nähtävästi jää joulun jälkeiseen aikaan valitettavasti :/

      Ihanaa joulua ja uutta vuotta sinnekin! :)

      Poista
  2. Mitä, milkaa suomessa!!!! Onko mitään parempaa näin joululahjaks ;o <3

    VastaaPoista
  3. Missä päin suomea? Menee varmaan ikuisuus että ehtii pohjoiseen asti?

    VastaaPoista
  4. Milkaa muuten saa ostettua myös netistä (saksasta), lebensmittel myyjänä. Toki postikulut ym. (n.10€ pienimmällänsä) on sen verran että sitä pitäisi tilata "kaapillinen", että kannattaisi tilata hinnallisesti. Eikä nyt mitenkään liian halpaa ole ilman postikulujakaan. Mutta mitä joiltakin foorumeilta on lukenut niin on ihan toimiva myyjä, joskin joillekkin on tullut hieman vääriä tuotteita.

    Mitä tulee Marabou Symphony konvehteihin niin oli itselle pettymys ennakko odotuksiin nähden... ei siinä, tuli syötyä. Nyt on kaapissa joulualesta yhtä jos toista, tämä fazerin piparisuklaa on kyllä loistavaa :P Näitä syödään sitten ilmeisesti pääsiäiseen... :D

    VastaaPoista
  5. http://www.facebook.com/pages/Milka/422972224438524

    Milka tulee ilmeisesti isomminkin suomeen...

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanaa suklaata! Ostin tätä eilen kun satuin törmäämään Stockmannilla. Milka on yksi lempisuklaamerkkini, mutta sitä ei juuri koskaan saa Suomesta, hamstraan aina ulkomailta.
    Löysin blogisi googlettamalla Milka luflée caramel :D

    VastaaPoista
  7. On muuten oikeasti HERKKUA tämä Milkan suklaa! :) Ostin itsekin juuri tämän saman levyn, jonka arvostelit, ja sain oikeasti p a k o t t a a itseni lopettamaan syömisen, että herkkua riittää vielä toiseenkin kertaan! Niin hyvää se oli, että olisi mennyt koko levy vaikka.

    Hih, kiitos Universumin Karkkijumalalle siitä että Milka tuli Suomeen! Toivoisin että K-kauppasta saisi pian myös sitä mun ikisuosikkia, eli Milkan keksisuklaata, jossa on vielä semmoista kreemiäkin. ;)

    VastaaPoista
  8. OMG! Tollasta ihanaa ilmavaa suklaata JA carameliä! Kaks mun lempparia, pakko kyllä metsästää toi levy jostain.

    VastaaPoista
  9. Lauttasaaren K Super Marketeista saa Milka suklaata. Ainakin tavallista ja poppari milkaa.
    Näytti sille että milka suklaa on saapunut helsinkiin.

    VastaaPoista
  10. Aivan kamalaa ällömakeaa roskaa. Kaikki Suomessa myynnissä olevat Milkat maistettu. Ostot loppui tähän.

    VastaaPoista
  11. Luflée on ehkä parasta suklaata ikinä! Ei tietenkään sopivaa ihmisille, jotka eivät siedä makeaa. Suomessahan on totuttu aika karvaaseen suklaaseen. Täytyy toivoa, että muitakin Milkan makuja saapuisi Suomeen, koska Lufléeta lukuun ottamatta parhaita makuja ei edelleenkään saa Suomesta.

    VastaaPoista
  12. Suosittelen EHDOTTOMASTI kokeilemaan tätä suolapähkinöiden kanssa. Ihan järjetöntä herkkua!
    -noppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! On kyllä niin outo ehdotus et pitää ihan kokeilla! :D

      Poista
  13. Tää on niinku ihan mun lemppari makeannälkä suklaa! Suosittelen! Kiitos muutenkin tästä blogista rakastan näitä sun juttuja täällä :)

    VastaaPoista
  14. Tää on mun henkilökohtanen lemppari.Heitän tämmosen huiviin vajaassa viiessä minuutissa.Loppupäivä kuluukin sitten sohvalla mahaa pidellen

    VastaaPoista
  15. Hei arvatkaa miltä tuntuu kun mua myydään kaupas?!

    VastaaPoista
  16. näitä milkoja saa ihan vaa s marketista että haista paska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh noh, siistihän suusi ;) Omani ostin Cittarista ja olen nähnyt näitä myös K-Supermarketeissa. Ehkäpä emme asu samassa kaupungissa?

      Poista
  17. Ei tunnu löytyvän enää tätä makua mistään kaupasta, ainakaan Kouvolan suunnalta. Olisi kiva, jos jostain tuota saisi. :/

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)