tiistai 22. tammikuuta 2013

Mcennedy Master of Taste Strawberry Cheesecake


Mmmoro!

Joskus pieni iäisyys sitten minulta pyydettiin Lidlin Mcennedy jätskien, eli niin sanottujen Ben&Jerry's -halpisversioiden, maistelua. No tässä se nyt vihdoin ja viimein tulisi! 

Haaveilin ekkana jostain suklaisen jätskin maistelusta, mutta päätin ottaa jotain hiukan erikoisempaa. Kuulostaisiko mansikka-juustokakku hyvältä? No niin minäkin ajattelin. Tässä purnukassa on 500 ml jädeä ja hinta oli muistaakseni 3,50 euron ja 4,00 euron väliltä. En nyt päätäni pistä pantiksi, mutta niillä kieppeillä mennään.

Ainesosaluettelo tässä jäätelössä on sievästi sanottuna aika_melkoinen_suoritus. 

Mascarpone-tuorejuustoa sisältävää mansikkajäätelöä, kakkua ja mansikanpaloja.
Ainesosat: pastöroitu kerma (33,6%), maitotiiviste, sokeri, kakkupala 9% [kasviöljy ja -rasva, vehnäjauho, vesi, sokeri, suola, glukoosi-fruktoosisiirappi (sokerijuurikkaasta, sokeriruo'osta), nostatusaine (natriumkarbonaatti), aromi], mansikkasose (8,2%), mascarpone-tuorejuusto (6,2%), mansikanpala (5%), rasvaton maitojauhe, kananmunankeltuainen, keksi 0,4% [maissi- ja riisijauho, kasvirasva, sokeri, herajauhe, maitoproteiini, aromi, suola, sakeuttamisaine (natriumalginaatti), emulgointiaine (soijalestiini)], stabilointiaineet (guarkumi, karrageeni), luontainen voiaromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää ja muita pähkinöitä.

Valmistettu Alankomaissa.

OMNOMNOM MITEN HYVÄNNÄKÖISTÄ MANSIKKAJÄÄTELÖÄ.

Nojoo. Tiedätte jo varmaan tuon kuvatekstin perusteella mitä mieltä olen tästä mansikkajäätelöstä. Siis ehkä yksi elämäni kummallisimmista jäätelökokemuksista taas. No ensinnäkin maku. Ehkäpä miedointa mansikkaa ikinä. Toiseksi koostumus. Jäätelö oli jauhoista (?!). Ehkä se johtuu siitä, että "kakku" on nähtävästi murusina jäätelön seassa. Odotin siis jotain muruja isompia könttejä.

Aikani syötyäni jäätelöä aloin haikailemaan noiden mansikan palasten perään. Kohta lusikkaan jo kolahtikin iso mansikka. Ehdin jo innostua, että jotakin muutakin tässä jäätelössä on kuin tuollaista peessiä jäätelö-muru-mössöä. Eipä olisi kannattanut ehkä niin kovasti innostua. Kyseessä oli sellainen samanlainen mansikkamöntti, joita löytyy halpis-mansikkahilloista. Sellainen oikein ehana sokerin kyllästämä punainen mönjä. Ja ei, kyseessä ei ollut mansikkasoseklöntti, vaan ihan mansikka-mansikka. Vissiinki.

Kyllähän minä siis tiesin alun alkaenkin, ettei tämä mihinkään Ben&Jerry'siin yllä - mutta että näin kauas siitä! Ehkä tämä on taas niitä paikkoja, joissa ei kannata pihistellä. Mieluummin hankin laatua vähän kalliimmalla kuin tämmöiseen höpöhöpöön pistän muutamat pennoseni. Oli tässä jäätelössä alhaisen hinnan lisäksi yksi hyvä piirre. Nimittäin täpötäyteen ahdettu purkki! Eli onpahan ainakin paljon tätä mansikka-juustokakku-mön.....siis jäätelöä! Yksi karkki.

Ps. 50 000 sivun lataus meni rikki! Ja yli 60 lukijaa! Jee! :)

29 kommenttia:

  1. Hyi hitto kuulostaa pahalta D:

    VastaaPoista
  2. Mä en tykkää edes B&J:n mansikka-juustokakku-yritelmästä :/ Voisitko ehkä kokeilla jotakin suklaisempaa makua?

    VastaaPoista
  3. Mua on riivannu jäätelön nälkä pari päivää... eipä enää :D

    Late :)

    VastaaPoista
  4. onpas korkealla ainesosalistassa _suola_, omituista??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suolan ymmärtäisin suklaajäätelössä aika hyvin, mutta on melko erikoista, että sitä löytyy myös tästä. Ehkä joku ainesosa on niin makeaa, että suolaa piti laittaa vastapainoksi?

      Poista
  5. Ens lauantaina nämä jätskit näyttää olevan tarjouksessa 1,99€, mutta tämä taitaa jäädä pakkaseen. Joskus maistanut sitä banaania niin kaukana sekin oli banaanista, joskin tämän perusteella ei ihan yhtä kaukana kuin tämä on mansikasta : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi oisinpa ostanu vasta sitten! Ois ehkä jotain hyvääkin saanu kylkiäiseksi -.-'

      Poista
  6. Hyi tää on oikeesti pahinta jäätelöä mitä oon ikinä syöny! Ostin tätä joskus kesällä kun nää tuli kauppoihin ja jouduin heittämään roskiin ku oli niin pahaa :D

    VastaaPoista
  7. Just tänään bongasin tän jäätelön ja mietin pitäiskö joku kerta ostaa ja maistaa. No, enpä taida. :D Toivetta muuten taas pukkaisi: merkkarimix! Eilen näin ekan kerran kaupassa, varmana ostan joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkos muuten minkä merkkinen, niin tiedän mistä kaupasta metsästää :D

      Poista
    2. Tämä Fazerin klassikko. :) http://www.makuja.fi/artikkelit/ajankohtaista/suosikkikarkki-palaa-fazerin-valikoimiin-80-luvun-kauhumuistot-palaavat/

      Poista
    3. Aaa! Voi kamala, onkohan mulla enää hampaita tuon pussin jälkeen :D

      Poista
  8. Voisitko arvostella Fazer Jumbo Remixin:-D
    -Voimistelija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin koittaa muistaa ottaa sen joskus käsittelyyn :)

      Poista
    2. Kiitos :)
      -Voimistelija

      Poista
  9. Mjaa, minusta oikein hyvää jätskiä, ei mitään valittamista :--)

    VastaaPoista
  10. Omituisia kommentteja. Minusta aivan loistava jäätelö, parhaita maistamiani hetkeen. Todella tiukkaa kamaa. 22 pakkasteen lämpöisenä jo lähes mahdoton kaivertaa ulos purkista. Olen neljässäkymmenissä, enkä pidä enää ällömakeista tuotteista, mutta ei tämä mitenkään negatiivista mielikuvaa jättänyt.

    Tämä ei häviä mielestäni lainkaan muiden kauppojen premium-jäätelöille. Ostaisin uudestaan. Ensikommentti oli "Wow".

    VastaaPoista
  11. yllätti tää sun arvostelu! mä tykkään tosi paljon aivan loistavaa jäätelöä

    VastaaPoista
  12. Hyvä, että jotkut ovat löytäneet tästä mieleisensä jäätelön :) Minun makuun tämä ei kyllä ollut.

    VastaaPoista
  13. Mä tykkään ainaki iha sairaasti tosta Cookie Dough mausta, on kyllä niin hyvää että namnam:33 Vaikka ei sekään kuulemma ben&jerrys:ia voita mutta halpaa ja hyvää on:3

    VastaaPoista
  14. Mää tykkään ihan hirveesti B&J:n mansikkajuustokakku jätskistä, ihan älytsin hyvää! :) Mut huomasin et sitä ei voi syyä kovin paljon... :D

    VastaaPoista
  15. Hyvää jätskiä oli, olisin vain kaivannut kalorimääriä. Tuskin siinä suhteessa mitenkään kevyttä. Viime viikolla maistelin sitä suklaajuttua, hyvää tummaa suklaata, ehkä vähän "laihaa", mutta maussa ei ihmeemmin hävinnyt. Tänään pistelin sitten sen banaanin, harvinaisen hyvää banaanijäätelöksi. Vaikka kuinka yritin itselleni todistaa, että liian makeaa, niin ei ollut. Kaupan pakasteeseen pitää jättää siksi, etten malta olla syömättä jos kotiin tuon. ;)

    VastaaPoista
  16. Ihanaa jäätelöä, ja aivan yhtä hyvää kuin Ben & Jerrys strawberry cheesecake! Nyt tiedän mistä haen kesällä jäätelöt :3

    VastaaPoista
  17. Mitä vittua nyt? Toihan on just hyvää

    VastaaPoista
  18. Itse pidän noista Lidlin suklaista siitä Cookie Doughista, päihittää melkein jopa B&J:n maultaan. Banaanijäätelö on myöskin mun makuun hyvä noista Mcennedyistä. Hintaa nykyään on 2,99€

    VastaaPoista
  19. Omasta mielestäni tämä jätski oli parempaa, kuin B&J vastaava. En kyllä ole muita maistanutkaan, kuin vain tämä mansikka-juustokakku jäätelöä.

    Harmi vaan, ettei ole nyt pitkään pitkään aikaan enään näitä McCennedyn jäätelöitä löytynyt Lidlistä (ainakaan Kemin ja Tornion).

    VastaaPoista
  20. Taas kommentoin vanhoja postauksia, mutta ite tykkään bjn mansikka juustokakusta, tuo taas näyttääkin jo tosi ällöttävältä :O

    VastaaPoista
  21. Pitää ehkä maistaa ihan vain tän hupaisan postauksen & ristiriitaisten kommenttien takia :D Mistäköhän tätä löytäis...

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)