keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Marabou Mini Eggs



Heelouu! Anteeksi hiljaiseloni! Jotensakin ihan tyhmää kun nämä "herkkusesongit" lyövät minut ihan lukkoon eikä tee mieli maistella oikein mitään :o No! Nyt kuitenkin ryhdistäydyin ja sain tämän pääsiäisen kunniaksi maisteltua ainakin näitä palleroita. Jälleen tosin ihanan pikku apulaiseni sponssaamana, kiitos Laura! Eli nyt vuorossa Maraboun Mini Eggs. Minimaalisella pussilla on kokoa vain 100 grammaa ja hintaa huikeat 1,99e! Aikasmoisia palloja sanoisin. Kilohinnaksi tulee sellainen 20 euroa... että verratkaapas vaikka Makuunin irtokarkkien kilohintaan (12,90e/kg).

Kuorrutettuja suklaamunia. Ainekset: sokeri, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, kaakaomassa, herajauhe, voiöljy, emulgointiaine (soijalestiini), muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, värit (antosyaani, punajuuriväri, karoteeni, paprikauute), aromit. Vähintään 30% kaakaota. SISÄLTÄÄ MAITOA, SOIJAA. SAATTAA SISÄLTÄÄ PÄHKINÖITÄ.


Ainakin nämä näyttävät älyttömän söpöiltä ja tuoskuvat pökerryttävän hyvältä! Pikkuisten pinta on tuollainen.... hmmm jauhomainen, karkeahko. Jopa karkeampi kuin esimerkiksi viiriäisenmunissa (noissa hiukan vanhemmissa pääsiäiskarkeissa). Pussi on myös ihan älyttömän suloinen!

Mutta eiköhän maistella. Näppituntumalta luulisi, että kuorrute olisi melko paksu, mutta suussa se osoittautuu sittenkin hyvin ohueksi. Maitosuklaa on erittäin Marabouta. Makeaa ja täyteläistä. Hyvää tietenkin. Hmm. Verrattaessa esimerkiksi viiriäisenmuniin, tässä on selvästikin laadukkaampi suklaa, mutta eipä oikeastaan muuta eroa. Tai no mitä sitä muuta voisi oikeastaan ollakkaan. Pussissa on keltaisia, vaaleanpunaisia, violetteja ja valkoisia minimunia. En kyllä huomaa maussa mitään erityistä eroa, mutta nämä ovat sen verran söpön näköisiä, että kelpaisivat hyvinkin hienompaankin pääsiäispöytään!

Vaikka nämä Maraboun minimunat ovat erittäin hyviä, en kuitenkaan tiedä raskisinko laittaa rahojani näin pieneen pussiin noin paljoa ainakaan kovin usein, sillä laatueroa ei juurikaan huomaa. Tai siis mitään erityisen sykähdyttävää tämä pussi ei tuo tullessaan. Pitkänpitkä miinus hinnasta, mutta iso plussa hyvästä suklaasta. Saakoon siis neljä karkkia!


7 kommenttia:

  1. Pikkupussi tosin toimii hyvin tämmöselle, joka ei osaa lopettaa ennen, ku käsi koskettaa pussin pohjaa :D
    Ihana blogi tämä!

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! :) postaile ihmeessä useammin.

    VastaaPoista
  3. Tulisko sulta suklaamunapostausta? :) Alemyynneistä on helppo ostaa ^^

    VastaaPoista
  4. Moi, oletko maistanut fazerin tuttifrutti chocoa tai fazerin remix chocoa? Omasta mielestä tosi hyvät pussit. Ois kiva kuulla sun arvio :)

    VastaaPoista
  5. Sinulle on haaste blogissani. (:

    VastaaPoista
  6. Pääsiäisalesta ostin -50% eli egellä ja olihan hyviä. 100g pussi sopiva, joskin normihinnalla hieman kallis.

    VastaaPoista
  7. Hei mää oon ihan rakastunut sun blogiin (ja mun frendit myös)!! Toivottavasti jaksat herkutella usein ja jakaa meillekin näitä herkkuja jatkossakin!

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)