perjantai 12. huhtikuuta 2013

Cloetta Polly Charter


 Hejsan alla! Nyt on karkkiblogistille koittanut köyhä huhtikuu, joten postaukset ovat todella vähissä ja nyt piti turvautua kaapissa piilossa olleisiin, erään sponssaajan Ruåtsin tuliaisiin. Mutta siis, kunhan on rahaa normaaliin ruokaan, postauksiakin tulee kenties lisää! Nyt vuorossa Cloettan Pollyn ehkä tähän astisista pusseista kummallisimman kuuloinen: Charter. Armas ystäväni nouti pussin Haaparannan ihmeellisestä maailmasta, joten pussin hinnasta ei ole mitään hajua. Painoa sillä on 170 grammaa. Muuta en juurikaan tiedä. Jännittävää!

Vaikka pussia ei myydä Suomessa, ainesosaluettelo löytyi meijän kielellä kuitenkin.

Pehmeitä vaahtorakeita. Ainekset: sokeri, kasvirasva, inverttisokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, täysmaitojauhe, kovetettu kasviöljy, kookoshiutaleet, rasvaton maitojauhe, liivate, kaakaojauhe, herajauhe, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, soijalesitiini ja E476, E492), pintakäsittelyaineet (arabikumit, tärkkelys ja E904), aromit (mm. vanilliini), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo ja E331), sakeuttamisaine (pektiini), suola, väri (E120), paprikauutetta. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää.



Pussin sisältö näyttää melko kummalliselta, mutta arvatkaapa kahdesti mitä se pitää sisällään! Pussin kyljessä lukee: With a sunny taste of chocolate, coconut, watermelon, lime and pineapple. Siis kookos-pollyjä? ananas-pollyjä? lime-pollyjä? vesimeloni-pollyjä? Vad?

No sen enempiä tuomitsematta, käydään kiinni! Aloitetaanpa vaikka turvallisimman näköisestä, eli suklaakuorrutetusta. Ensi arvaamalta voisin sanoa, että se on ehkä kookos. Joo. Niin on. Kookos. Ja lime. Aika jänskää. Pollystä on hankala sanoa, että mikä kohta maistuu millenkin, mutta suklaakuorrutuksen seassa on ainakin kookoshiutaleita. Lisäksi voisin arvata, että se vaahtojuttu maistuu hiukkasen limelle. Aika kummallista. Periaatteessa ihan syötävää, mutta siis....limesuklaata..

No seuraavaksi toisiksi turvallisimman näköinen, eli valkoinen pallero. Tämä voisi olla vaikka ananas. Hö. Tässäkin on limemäinen fiilis. Mutta ehkä myös se ananasmainen. Ja valkosuklainen. Tämä on melko makea, suorastaan imelä ehkä. Mitä muuta voi toisaalta odottaakkaan jos yhdistetään valkosuklaa ja ananas. 

Entäs punainen sitten? Vesimeloni? Ainakin se on todella kivan värinen! Selvästikin punaiseksi värjättyä valkosuklaata. Maku on kyllä jokseenkin niiiin epämääräinen, että enpä kyllä ehkä vesimeloniksi tunnistaisi. Tai miksikään muuksikaan kyllä. En edes tiedä onko tämä hyvää vai pahaa!

Summa summarum. Öööö. Hyvin makeita ja kummallisen makuisia pollyjä. Olen suorastaan hämmentynyt! Mitä ihmettä edes pistin suuhuni? Oliko se edes hyvää? Ei mitäään hajua. Tämä on ehkä niitä elämän asioita, jotka pitää vaan kokea. En edes osaa sanoa kuuluuko tämä pussi kastiin: jotkut rakastavat ja jotkut vihaavat. Kuitenkin tämä on melko rohkea veto Cloettalta, eli pojot nyt ainakin siitä. Olen kuitenkin nyt kertakaikkisen hämmentynyt, joten annan tälle kolme karkkia. En liiemmin rakastunut tähän, muttei tämä nyt mitenkään pahakaan ollut. Ääk! Mikä tiedottomuus! Kertokaa hyvät ihmiset omia mielipiteitänne jos tästä pussista on jotakin kokemuksia!


5 kommenttia:

  1. Noi on just niin hämärän oloisia että oikein venaan että noi tulee Suomeen. Faintan Pollyja muutenkin :)

    VastaaPoista
  2. juuri tälläiset oudot karkit ovat omia lemppareitani<333

    en yhtään tykkää syödä jotakin perus ässämiksejä, vaan mielummin otan ne kalorit jonain todella överinä ja outona <3 Samoin on suklaissa... En ymmärrä yhtään perus fazerin sinisen syömistä :D

    VastaaPoista
  3. Ole hyvö armas <3 ;D Ei mennyt aikaa löytää IcaMaxin oudoin pussi,eikä tarvinnut kauaa miettiä kenelle sen kiikuttaisin :D Liika outo omaan makuun, joten on hyvä että joku testaa sun puolesta ;) eli ei näitä, point taken!

    VastaaPoista
  4. itse pidän kaikkia pollyja outoina... ne maistuvat oudoilta ja niitä on hankala syödä... mutta jos niitä löytyy niitä on ihan pakkosyödä :D. Hassua eikö.. niihin tulee ihan selvästi riippuvaiseksi.

    VastaaPoista
  5. Oääähh!!!! Pakko saada! Elli

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)