perjantai 13. syyskuuta 2013

Cloetta Hopeatoffee



Mmoi! Tänään maistellaan klassikkoa, eli Cloettan Hopeatoffeeta! Tämä yksilö löytyi läheisen K-Supermarketin hyllyltä muistaakseni 2,69e hintaan. Pussissa on 168,7grammaa (kyllä, se on näin tarkkaa nähtävästi!) nostalgiaherkkua. Muistan omasta lapsuudesta nämä karkit ja ai, että olihan ne hyviä! Nyt vanhemmiten pelottaa ehkä hammaspaikkojen puolesta :D

Hopeatoffee lakritsitoffee. Ainekset: glukoosisiirappia, sokeria, sokeroitua maitotiivistettä, kasvirasvaa (palmu). lakritsiuutetta, stabilointiainetta (sorbitolia), ammoniumkloridia (salmiakkia), väriä (E153), aromia, emulgointiainetta (E471), liivatetta, suolaa.


Mutta maistetaanpa tätä herkkua! Pussi tuoksuu juuurikin sille, jolle muistinkin sen tuoksuvan! Huumaavan hyvälle lakritsitoffeelle. Karkki on kutakuinkin juuri sellainen, millaiseksi sen muistelinkin. Toffee on erittäin sitkeää ja tarttuu taatusti joka ikiseen hampaaseen. Paikkojen puolesta saakin vähän pelätä.... mutta tämä pelko on tosiaankin tämän maun arvoinen! Toffee on kuitenkin melko pehmeää, joten ainakaan hammasta ei ihan heti tule halkaistua. Maku on erittäin hyvä, suolainen ja makea yhtäaikaa. Näitä voisi syödä vaikka kuinka paljon, eikä näihin hetkessä kyllästyisi. Ostakaa hyvät ihmiset! Muistelkaa, ihastukaa ja rakastukaa jälleen! Niin hyviä nämä ovat. Viisi karkkia!


6 kommenttia:

  1. Oikein herkulliselta vaikuttaa.Voisitkohan arvostella Maoamin hedelmätoffeepussin?Olis kiva kuulla sun mielipide:-)

    VastaaPoista
  2. Aahh, joo söin niitä kans hopea toffeeta, kun heräsin yöaamulla pari yötä sitten, vaikka vieläkin väsyneenä... ukkeli ei tiennyt, että mulla oli se piilossa. Ei tiedä vieläkään.. ;)
    Ajattelin tänään taas ostaa, mutta 2,60e on mielestäni hieman kallista, kun juuri nyt tilillä ei ole kuin kymppi. Ei sillä perhettä elätetä, siis hopea toffeella. No ehkä sitten viikonloppuna, kun tulee venäläinen ystävä Suomeen helsinkiin.... "pakkosyötetään" hänelle niitä. Hih hih hiii... Jostain lakusta hän tykkäsi... mutta HOPEA TOFFEE!!!!! Sitä pitää tarjota ulkomaalaisillekin kuten mämmiä. ;) ;)

    VastaaPoista
  3. Dämit miten herkullinen blogi, piti selailla ihan kauemmaksikki taaksepäin! Alko tekee ihan sairaasti mieli karkkia, argh :D. Itekki tykkään maistella karkkiuutuuksia. Ostappa joskus Haaparannasta Cloetta Center Nougat - pötkö ja Cloetta Plopp tuttifrutti-patukka.. Nams!

    VastaaPoista
  4. Oli kyllä hyvä kun nämä tuli takaisin. Kun maistoin pussista ensimmäisen karkin tuli lapsuuden karkkipäivät mieleen :)

    VastaaPoista
  5. Nää oli tosi hyviä, mutta oletin vähän kovemmiksi, mitä kyllä voisivat ollakin. Seuraavalla kerralla taidan jättää pariksi päiväksi kovettumaan. :D

    VastaaPoista
  6. Nämä kuuluu parhaista parhaimpiin, olen itse maistellut jo useamman pussin...todetakseni etten saa tarpeeksi kuin vähäksi aikaa :)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)