lauantai 7. syyskuuta 2013

Marabou Domino


Uutuuksia nyt maistelussa! Nyt oli pakko tehdä tämmöinen postaus heti edellisen perään, sillä levy on vain ihan liian hyvän kuuloinen ja mielenkiintoinen pihtailtavaksi. Kyseessä on siis Marabou Domino. Hintaa tällä levyllä oli 2,79e ja painoa 180 grammaa.

Maitosuklaata, jossa kaakaokeksiä (9,6%) sekä vaniljanmakuisia paloja (2,4%). Ainekset: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, voiöljy, heratuote (maito), vehnäjauho, maltodekstriini, palmuöljy, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine (soijalesitiini), maissitärkkelys, aromit, suola, nostatusaineet (E500, E501, E503). Saattaa sisältää pähkinää. Vähintään 30% kaakaota.

Ja maistellaan! Levy tuoksuu ihan huumaavan hyvälle, kuten Marabou nyt yleensäkkin. Ensimmäisenä maistuu Maraboun tuttu maitosuklaa. Keksi rouskuu hampaissa ja olenkin aina pitänyt keksisuklaista (lemppareitani ovat Fazerin Keksisuklaa ja Maraboun Digestive, nnam!). Keksiä ei kyllä ehkä Dominoksi tunnista, mutta mukana olevat vaniljapalat tuovat jotain mystistä makua suklaaseen. Keksiä on levyn seassa todella paljon. Tuntuu kuin söisi jättimäistä keksiä, joka on kuorrutettu suklaalla! Hyvin makeaa tämä kyllä on, eikä vanilja ainakaan vähennä sitä. Levy on kuitenkin tosi hyvää ja kivaa syötävää. Suklaan koostumus kun on vähän erilainen keksinmurujen ansiosta. Juu kyllä tämä neljän karkin veroinen on. Olisin toivonut vielä lisää kaakaokeksin makua.. ehkä sitä olisi voinut nostaa hintsulla suolaisuudella esiin? Tulen ostamaan tätä varmasti lisää! Mukavaa vaihtelua perinteisempien keksisuklaiden joukkoon :) Elikkä siis neljä karkkia!


11 kommenttia:

  1. Miks mä en löydä tätä mistään kaupasta. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskon kaupoissa tuntuu olevan, ainakin city ja supermarket kaupoissa.

      Jos keksisuklaat maistuu niin hershey´s cookies and creme on jotain taivaallista, suosittelen. Tuon parempaa et löydä. Nuo ovat jenkkituotteita, joten sieltä tai netistä etsimään jos löytyy. Aika arvokkaita, mutta joka sentin arvoisia!

      Poista
    2. Jes, löysin sittenkin! Oli muuten viimenen kappale sillä hetkellä siellä mistä ostin niin pakkohan se oli ostaa... :D

      Poista
  2. täytyypä kokeilla joku kerta

    VastaaPoista
  3. mun ei todellakaan pitäis lukea tätä blogia, nimittäin yhtäkkiä kaapista kipitti mun käteen maraboun daim-suklaalevy... ja suoraan suuhun!

    VastaaPoista
  4. Keksiosastolle k-supermarkettiin oli myös tullut marabou uutuudet (suomessa):

    http://www.suklaayhdistys.com/testit.php?cat=2&tuote=4028

    http://www.suklaayhdistys.com/testit.php?cat=2&tuote=4027

    Pandan uutuudet on jo jotakuinkin hyllyssä, maraboun uutuudet tulossa lokakuun alussa. Uusi patukka, uutta mariannea (mokka)... suklaan ystävälle kivaa (kovaa?) aikaa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bongasinkin itseasiassa kaupasta nuo kyseiset keksit, mutta ulkomuoto ei sytyttänyt yhtään! :o joten ne taitavat ainakin arvostelujen osalta jäädä vielä hetkeksi kaupan hyllylle :)

      Poista
  5. Joko olet ehtinyt huomata, että klassikkoherkku Hopeatoffee on palannut kauppoihin? ;) t. muuan lakritsaholisti

    VastaaPoista
  6. Kaksi ihanaa juttua samassa!Täydellistä.Minäpä en tuota voi paljoa syödä kun ikää on vasta niin vähän,että hampaista pitää huolehtia.

    VastaaPoista
  7. Tää ei kyllä kovin erikoista ollut. Vaikken kovin suuri Domino-keksien ystävä ole, niin kuvittelin tämän olevan kuitenkin aika herkkua. Mutta oli jotenkin...tylsää. Kun miettii mitkä mahdollisuudet on kun yhdistää täytekeksiä ja suklaata.

    VastaaPoista
  8. Kerran ostin ja ajattelin testata, sitä päätöstä en kadu. Parasta suklaata mitä oon ikinä syöny, ja oon syöny monia suklaita! Maku on liian hyvä arvosteltavaks! 5 tähtee 5:stä

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)