torstai 10. lokakuuta 2013

Kalev Draakon Puuviljamaitseline Närimiskompvek


Siis onko ihan oikeasti olemassa söpömpää karkkipussia?! Bongasin tämän pienokaisen K-Supermarketin hyllyltä juurikin suloisen ulosantinsa ansiosta. Kyseessä on siis virolainen Kalev:n Draakon hedelmäkarkkipussi. Pussilla on kokoa 110grammaa ja hintaa oli 1,50e eli melko normi hinnoissa mennään. Vilkaisin kaupassa pussin taakse, että mistä ihmeestä on kyse, niin arvatkaapa mistä! Puru-konvehdista! Kyllä. Puru-konvehdista. Olettekos koskaan kuulleet moista?

Draakon hedelmän makuinen puru-konvehti. Ainekset: sokeri, glukoosisiirappi, kasvirasva, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hyytelöimisaine E407, emulgointiaine (lesitiini), aromi, värit (E120, E160a). Ei sisällä säilytysaineita. Saattaa sisältää pieniä määriä soijalesitiinia.


Pussista löytyi tällaisia paperiin käärittyjä pikkuisia. Pussi tuoksuu aivan hedelmäpurkalle. Jotain lapsuusflashbackeja tästä tulee. Päässä vilisee purkka-automaatit, Juicy Fruit ja ne kynän paksuiset pikkuiset hedelmäkarkkitikut. Sekä totta kai MAOAM. Mutta maistellaanpa.

Karkki on todella pehmoinen. Ehdin jo pelätä tämän olevan hedelmätoffeeta. Tätä on kuitenkin todella helppo pureskella, eikä tarvitse pelätä, että hampaista lähtisi paikat. Edellisistä flashbackeistä lähimpänä ovat ehdottomasti ne pikkuruiset hedelmäkarkkitikut! Mutta tosiaankin! Maku on aluksi vähän purkkamainen, mutta kun karkki pääse vauhtiin se tuntuu miltei räjähtävän suussa. Maku on hintsun kirpakka, sillä kivalla tavalla, joka saa sylkirauhaset porskuttamaan täyttä häkää (näin nätisti sanottuna). Aluksi karkki maistuu vähän karkkipussille tai käärepaperille, mutta se haihtuu nopeasti, eikä inhoja sivumakuja tule. Ihan älyttömän hyvää ja koukuttavaa!

Tämä puru-konvehtijuttu oli nyt kyllä aika loistava tuttavuus! Ehkä ensiepäilykseni oli tiputtanut odotukseni niin alas, että tämä herkku nosti ne pilviin hetkissä! Karkkiin jää todella koukkuun sekä sen koostumuksen että maun puolesta. Hinta on erittäin hyvä ja ulkomuotokin on suloinen. Viisi supersöpöä karkkia!

Ps. Yritän saada itseä niskasta kiinni ja arvostella kauppohin tulleita uutuuksia pian! Maistelkaa TE niitä sillä aikaa ja kertokaa mielipiteenne! :)

20 kommenttia:

  1. Nää draakon karkit on nii huippuhyviä.Olen ostanut tallinnasta siellä ne maksaa noin 0.60-0,80e pussi.Huomasin myös että näitä saa nyt suomesta esim tarjoustalosta ainaki jotain makuja noin 1,25e pussi ja mansikka ehdottomasti paras.Suosittelen kokeileen.Mun blogissa saa myös käydä kurkkiin löytyy kaikenlaista myös tuotetestauksia =)

    VastaaPoista
  2. Hih myös Chewitsit oli palanneet kauppoihin! Nehän on aika saman tapaisia.. Nämä on myös hyvä vinkki kasvissyöjille, koska ovat tosi toffeemaisia, kuitenkin ilman liivatetta! /Elli

    VastaaPoista
  3. mä ostin näitä laivalta ja ne omenat oli ihan hirvittäviä, mut mansikat ja vaniljat oli ihan syötäviä :)

    VastaaPoista
  4. Miun kaikkien aikojen lempparinamu! Kiva, että näitä saa nykyään Suomestakin. Muut ovat raahanneet Tallinnan-reissuilta lasteittain viinaa, meitsi Draakoneita :D

    VastaaPoista
  5. AH, näitä on siis pakko ostaa maistiaisiksi.
    Mä laitoin mun blogiin linkin tänne, ja Marabou Domino kirjoitukseen ku sitä tänään maistoin. Ja sille sopivaa linkkiä etsiessä löysin tänne supermakeaan blogiisi. Jäin koukkuun;)

    VastaaPoista
  6. Testausehdotuksia:Geisha-keksit, Marianne-keksit, Panda puolukka-kinuskimuruvalkosuklaa, Muumimamman marmeladipussi, Pandan lakumixpussit tms. :)

    VastaaPoista
  7. Panda Jujuista ja/tai ChupaChups-karkkipusseista voisit jotain testailla? :)

    VastaaPoista
  8. Olis jännä kuulla sun arvostelua Pirkan (vai Rainbow, muistaakseni kyllä Pirkan) Suklaa-Karusellista! :) Itse vasta "löysin" tämän pussin, ja pidän siitä itse kovasti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Pirkalla on näitä Karuselli-tuotteita.

      Poista
  9. Ps. Yritän saada itseä niskasta kiinni ja arvostella kauppohin tulleita uutuuksia pian!

    Siltä näyttää.

    VastaaPoista
  10. Ooks lopettanu tän?

    VastaaPoista
  11. Toivottavasti jatkat tätä mahtavaa blogia!

    VastaaPoista
  12. Et voi lopettaa. En kykene itsenäisiis makesiostost päätöksiin ilman arvostelujasi.

    Jos alat päivittää blogiasi vinkkaan sinusta Fazerille.

    VastaaPoista
  13. Eikö olisi aika parin joulunamin arvostelulle? :--)

    VastaaPoista
  14. Tainnu blogi unohtua, tai sitten on kiire kun ei edes kommentteihin ole vaivautunu vastaamaan...

    VastaaPoista
  15. ootko lopettanu? :(

    VastaaPoista
  16. Muistankohan ihan väärin jos sanon että ne kynän paksuset tikut oli dippereitä

    VastaaPoista
  17. Nää on niin ihania kaveri toi tallinnasta ja olin ihan koukussa♥

    VastaaPoista
  18. Kommentoin nyt vanhaan postaukseen mutta itellä on näitä mansikkaisina ja ovat älyttömän hyviä :P

    VastaaPoista
  19. Minä kommentoin nyt myös vanhaa postausta, mutta kun silmiin osui :) Maanantaina kävin Tallinnassa, ja laivasta sitten löytyi isommassa pussissa näitä, tosin tuossa on vanilja, mansikka ja omena makuina. Joskus vuosia sitten näitä tuli kannettua Tallinnasta kotiin (muistaakseni Sadamarketista, siellä ainakin oli semmonen ihana pieni karkkikoju), ja nyt sitten olin tyylikkäästi unohtunut kunnes osui laivassa silmiin.

    Harmittaa kyllä kun ei muita makuja nyt ollut, tarvii selkeästi joku kerta jalkautua Tallinnaan ja etsiä näitä isompaa erää :D Sitä en muista mitä kaikkia makuja on tullut näitä mussutettua, mutta kyllä nämä kolmekin jo muistoja verestää :D
    Käärepaperi oli ihan erilainen sillon, en tosin muista sitäkään että mimmonen, mutta ainakin nämä on hirmusen söpöjä <3

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)