maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kinder Bueno White


Hejssan alla! Tämä nainen on saanut nyt haju- ja makuaistinsa takaisin ja pääkin pystyy keskittymään taas muihin juttuihin kuin tenttikirjoihin. Kiitoksia kärsivällisyydestänne, ihanaiset lukijani! :)

Tänään siis maistellaan tätä äärettömän kutkuttavan näköistä uutta Kinder Bueno Whitea (siis ihan oikeasti löysin tämän vasta nyt ja piti Kiiminkiin asti lähtä nähtävästi hakemaan se :DD). Hintaa oli ehkä about ~0,70e... alle euron varmaankin kuten Buenot yleensä. Paketista löytyy tuttuun tapaan kaksi patukkaa, jotka ovat yhteensä 39 grammaan painoisia. 

Valkoisella suklaalla päällystetty vohveli maitoisalla hasselpähkinätäytteellä. Ainekset: valkoinen suklaa 28% (kaakaovoi, sokeri, rasvaton maitojauhe, voiöljy, emulgointiaine: lesitiinit (soija); vanilliini), kasvisöljy, sokeri, vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, hasselpähkinää (5%), herajauhe, vehnätärkkelys, vähärasvainen kaakao, maitoproteiiinia, emulgointiaine: lesitiinit (soija), nostatusaineet (ammoniumkarbonaatit, natriumvetykarbonaatti), kaakaomassa, kaakaovoi, aromit, suola. Maidon kuiva-aineita väh. 21,5%. Sisältää gluteenia ja hasselpähkinää.


Patukan päällä on tuollaista kaakaojauheen tapaista juttua (joka sotkee ihan hirvittävästi!). Se antaa ihan kivan, joskin vähän kömpelön kontrastin patukan ulkomuodolle. Maun kannalta se ehkä on kuitenkin hiukan samantekevä. Valkosuklaa itsessään nimittäin tuo ihan uuden ulottuvuuden - Ah! Niin ihanaan Kinder Buenoon! Se tuo tullessaan hyvin paljon makeutta, jopa suorastaan imelyyttä. Sisällä on sitä älyttömän hyvää hasselpähkinämössöä, jossa tekisi mieli melkein pulahtaa. Se on yksinkertaisesti niiiiin hyvää. Tämä on oikeastaan ihan kiva versio Buenosta. Ajattelin tämän olevan jotenkin kestämättömän imelä, mutta tämä olikin aikas hyvää! Toki tämä oli paljon makeampi kuin maitosuklaaversio, mutta jos et pelästy valkosuklaata, niin maistele ihmeessä! Neljä karkkia! 


7 kommenttia:

  1. Meinasin viimeksi eilen ostaa tuon ja maistella sitä.
    Toki tuon patukan kanssa on ollut ennenkin sama tilanne.
    Se on vaikuttanut jopa pelottavalta...
    Mutta tämä rohkaisi minut ja aion tämän viikon sisällä maistella sitä.

    Olisi mukavaa, jos tekisit arvostelun niistä Minttu Susupaloista.

    VastaaPoista
  2. Toi on hyvää ja kiva että saa nyt suomestakin.Ostin kerran tallinnan reissulla

    VastaaPoista
  3. Kaveri tutustutti mut tähän kanarialla. Kys. kaveri rrakastaa tätä patukkaa. Onhan se hyvää (mikäpä ei olisi), mutta en kokenut mitään supermaagista suklaahurmiota näitä syödessäni. :D

    VastaaPoista
  4. hmm, mulle tää oli lievä pettymys. tykkään normaalsita buenosta ihan kamalasti ja odotukset olivat tosi korkealla. eihän tämä tietenkään pahaa ollut millään tasolla, mutta ei onnistunut täyttämään odotuksia.

    VastaaPoista
  5. Ah toi on ihan mielettömän hyvää, voisin melkein elää pelkästään noilla! Mun mielestä jopa parempi kuin alkuperäinen versio :)

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä tää oli tosi hyvää, mutta toi rouhe tuon suklaan päällä oli tosiaan vähä häiritsevää :D

    Mutta voisitko tehdä seuraavaks arvostelun Milka Erdbeeristä, sitä pitäis löytää ainakin Raksilan citymarketista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo olis tosi kiva saada arvostelu tosta mailkan mansikkasuklaasta! :)

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)