lauantai 11. lokakuuta 2014

Fazer Pure Dark 70% Cocoa & Twist Of Mint


Heipsan! Nytten maistellaan Fazerin uusia Pure Dark -levyjä. Otin maisteluun perinteisen tumman suklaan ja minttuvivahteisen tumman suklaan, koska mielestäni nämä ovat parhaimmat mittarin uusien suklaalevyjen maistelussa. Nämä pienokaiset löytyivät Stockmannilta erikoistarjouksessa 2 e/kpl. Normaalihinta taisi olla 2,75e. Kokoa levyllä on 95 grammaa. 




Pure Dark 70 % Cocoa: Finest Dark Chocolate

Tummasuklaa. Ainesosat: kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, kaakaojauhe, maitorasva, luontainen aromi (vanilja), emulgointiaine (lesitiini, mm. soija). Suklaassa vähintään 70% kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, pähkinää, mantelia ja vehnää.

Valmistusmaa Suomi.

Kuten kuvasta näkyy näissä molemmissa levyissä on aivan äärettömän ihana muotoilu! Ensinnäkin jo levyn ulkokuori on mielestäni aivan upea. Puhumattakaan sitten itse levystä! Tämä on täynnä erikokoisia paloja ja niissä on erilaisia kuvioita. Levyä on suorastaan mahdoton palastella mitenkään erittäin hienosti (pieni esteetikko ja perfektionisti sisälläni kiljui kauhusta, kun jouduin murtamaan tästä epämääräisiä paloja). Levy tuoksuu ihan mielettömän hyvälle. Levy on ihanan ohut ja suklaa sulaa suussa nopeasti. Suklaa on mielettömän vahvan makuista ja täyteläistä. Tässä on myös tummalle suklaalle tyypillinen hieman kitkerä maku, joka piristää jytyä makua hyvin. Suklaa on todella hyvää ja pieksee mennen tullen semmoiset vähän heppoisemmat tummat suklaat. Kuten myös ainesosalistasta näkee, tässä ei ole mitään ylimääräistä. (Huomatkaa myös, että listassa kaakaomassa on sokeria ennen!) Viisi karkkia!




Pure Dark 70% Cocoa Twist Of Mint: Finest Dark Chocolate with Mint Infusion

Mintunmakuista tummaa suklaata. Ainesosat: kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, kaakaojauhe, maitorasva, luontaiset aromit (vanilja, minttu), emulgointiaine (lesitiini, mm. soija). Suklaassa vähintään 70% kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, pähkinää, mantelia ja vehnää.

Valmistusmaa Suomi.

Tämä levy tuoksui jo heti avaamisen jälkeen vahvasti mintulle. Tässä on samanlainen täyteläinen ja vahva tumman suklaan maku kuin edeltävässäkin levyssä. Tässä on lisäksi vahva ja selkeä mintun maku. Pidän tästä levystä, koska minttu maistuu kaikkialla suklaassa, eikä se ole kovina palasina ympäri suklaata niin kuin yleensä. Tätä voi maistella jotenkin kokonaisvaltaisemmin, kun suussa ei pyöri palasia, vaan minttu maistuu kaikkialla. Itse tunnustaudun ehdottomaksi minttusuklaafaniksi ja tämä on kyllä ehdottomasti mieleeni! Viisi karkkia!





Psst! Näistä levyistä löytyy myös muita mielenkiintoisia makuja kuten Kahvi & Kardemumma sekä Paahdettu Maissi.

Pssst! Näistä tuli muuten myös aika törkeän hyvää suklaamoussea ;)

4 kommenttia:

  1. Maistoin kans viime viikolla tota minttusuklaista. Mun suosikkeihin meni. Ja nuo muut mautki kuulostaa siltä, että on pakko testata.

    Hauska tää blogi. Taitaa olla eka kommenttini, mut seurannu oo jo pitkään. :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkäsin näistä ja kahvin kanssa on tosi hyvää :)

    VastaaPoista
  3. Minttusuklaata on ostettava. Tosta toisesta pidän ihän älyttömästi, todellakin sulaa suuhun ja on ihanan silkkistä :)

    VastaaPoista
  4. Maistoin sitä kahvin ja kardemumman makuista suklaata. Oli todella hyvää ja ehdottomasti parasta tummaa suklaata mitä oon syönyt. Tuota mintun makuista on kyllä pakko myös testata :)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)