sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Cloetta CrispyBITE Blueberry & Cranberry



 Heippatihei ihanaiset lukijani!

Sain Cloettalta tällä viikolla postia enkä yksinkertaisesti voinut olla pitämättä näppejäni erossa näistä herkuista, joten tänään maistellaan Cloettan uutuuksia. Nyt alkajaisiksi vuorossa on uusi CripyBITE, joita on saatavilla mustikkaisena ja karpaloisena. Molemmat ovat siis täysjyvävohvelisuklaita. Itse sain nämä siis sponsoroituina, joten varsinaista hintaa en tiedä, mutta suositushinnaksi sanotaan 0,95e/pötkö. Kokoa yhdellä patukalla on 39 grammaa.





CrispyBITE Blueberry


Maitosuklaalla päällystetty täysjyvävohveli. Ainekset: sokeria, kasvirasvoja / kasviöljyjä (palmu*, shea, kookos), jogurttijauhetta (maidosta), täysjyvävehnäjauho** (8%), vehnäjauhoa, kaakaovoita, täysmaitojauhettaherajauhetta (maidosta), rasvatonta maitojauhetta, kaakaomassaa, mustikkaa (2%), maissinalkioita, emulgointiaineita (auringonkukkalesitiiniä, soijalesitiiniä), aromeja (mm. vanilliinia), happamuudensäätöainetta (E330), suolaa, nostatusainetta (E500). Maitosuklaa sisältää kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja ja kaakaota vähintään 25%. **Vohveli sisältää 50%täysjyvävehnäjauhoa.

Ja maistellaas! Näissä maistuu ihan oikeasti mustikka! Mustikan maku sopii hyvin maitosuklaan ja vohvelin kanssa ja voisin jopa väittää maistaneeni hiukkasen vivahdetta tuosta jogurtista, joka ainesosalistassakin mainitaan. Vohvelia on tosi paljon, patukka tuntuu kivan tiiviiltä. Kokonaisuudessaan tämä on yllättävänkin makea, mutta kuitenkin aika raikas samanaikaisesti. Jotenkin tuo kuori antaa odottaa hiukan myslimäisempää olomuotoa, joten tämä suklaapatukkaisuus hiukan yllätti :D Mutta periaatteessa tämä voi olla jollekin hiukan kivemman ja kevyemmän tuntuinen vaihtoehto, jos suklaapatukoiden syöminen ahdistaa. Tämä on kyllä ihan kiva uusi patukkavaihtoehto suklaahyllyyn, kannattaa kokeilla :) Kolme karkkia!






CrispyBITE Cranberry


Maitosuklaalla päällystetty täysjyvävohveli. Ainekset: sokeria, kasvirasvoja / kasviöljyjä (palmu*, shea, kookos), jogurttijauhetta (maidosta), täysjyvävehnäjauhoa**(8%),vehnäjauhoa, kaakaovoita, täysmaitojauhettaherajauhetta (maidosta), rasvatonta maitojauhetta, kaakaomassaa, maissinalkiota, emulgointiaineita (auringonkukkalesitiiniä, soijalesitiiniä), aromeja (mm. vanilliinia), karpaloa (0,5%), hedelmämehua (karpaloa 0,4%), fruktoosia, suolaa, nostatusainetta (E500). Maitosuklaa sisältää kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja ja kaakaota vähintään 25%. **Vohveli sisältää 50% täysjyvävehnäjauhoa.

Tämä karpaloversio on vähän kirpakampi kuin edeltäjänsä. Lisäksi tuo sisus on ehkä hiukkasen raikkaamman makuinen kuin tuossa mustikassa. Tykkään itse tästä ehkä jopa enemmän, vaikka karpalon makua olisi voinut lyödä sekaan vähän runsaammallakin kädellä minun puolestani. Mutta hyvvää on! Ja itseasiassa tarkemmin pohdiskeltunakin nämä molemmat tuntuvat ehkä jopa enemmän kekseiltä kuin suklaapatukoilta. Patukat sopivat hyvin sellaiseen pienoiseen suklaanhimoon silloin, kun haluaa löytää himolleen kultaisen keskitien. Ehkäpä tämä marjaisuus hiukan hämää ja luo sellaisen terveellisemmän vaikutelman (= hiljentää omantunnon) ;D Jos nämä patukat löytävät paikkansa kauppojen hyllyistä, olisi mielenkiintoista maistella näistä vaikka tummasuklaa- tai hedelmäversioita, esim. päärynää tai appelsiinia. Tämä karpalo oli tosiaan enemmän minun mieleeni ja voisin ostaa tätä uudemmankin kerran :) Neljä karkkia!


Ps. Herkkusuille tiedoksi, Cloetta jakaa Facebookissa ma 11.5.2015 alkaen 10 000 CripyBITE -välipalapatukkaan oikeauttavaa Ärräkoodia. Kannattanee käydä kurkkaamassa ;) 


Niin ja kun viime postauksessa kysyin kiinnostustanne ainesosaluettelon säilyttämiseen postauksessa, monet kertoivat siinä olevan hyödyllistä tietoa. Näin ollen siis säilytän mielelläni luettelon osana maistelupostauksiani :) Jotkut kyselivät myös ravintoarvotaulukon perään, mutta haluan pitää blogini suhteellisen kalorivapaana vyöhykkeenä. Mielestäni herkuista saa enemmän irti silloin, kun niiden ravintoarvoja ei turhaan murehdi. Muistakaa, usein laatu korvaa määrän! :)


Postaus tehty yhteistyössä Cloettan kanssa.

12 kommenttia:

  1. Oon ite maistanu tota karpaloa ja tykkäsin! Siinä on kivan kirpsakka täyte ja jugurtin maku tulee kivasti esiin. Ootko vielä maistellu tota Pandan valloittava valkoinen- valkosuklaata? Jos et, niin maistele, se on taivaallista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karpalo oli enemmän minunkin mieleeni :)

      Jos tarkoitat sitä Pandan "normi" valkosuklaalevyä, niin olen kyllä maistellut. Se on yksi vakkari valkosuklaalevyistäni <3

      Poista
  2. Mä ihan rakastuin tohon karpaloon!! Se oli mielettömän hyvää, toi mustikka taas ei ihan ollu se mun juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määki tykkäsin! Oli hiukan pirtsakampi kuin mustikka, vaikka ihan hyvää sekin :)

      Poista
  3. En halua maistaa noita patukoita, koska en tykkää yhtään vohvelihenkisistä karkeista. Ihan plussaa tosin, että on yritetty tehdä aavistuksen terveellisempiä namuja käyttämällä täysjyvävää vehnäjauhojen sijasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä täysjyvän hyödyntäminen on ihan kiva idea! :)

      Poista
  4. Cloettalta tullut myös uusi suklaalevy, jossa vadelmaa ja lakritsaa ! Kuulostaa liian hyvältä..

    VastaaPoista
  5. hei! olisi kiva jos voisit kokeilla maraboun uutuutta joka on siis japp suklaalevy. siinä kuulemma maistuu japp patukka!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvon sherlock, onnittelut tästä terävästä huomiosta, että Japp-suklaassa maistuu Japp.

      Poista
    2. Bongasin sen itsekin ja maisteluunhan se piti hetimmiten ottaa ;D ja hyvvää oli!

      Poista
  6. Jotenkin petyin näihin, luulin että olisivat olleet ihan tavallisia suklaapatukoita ja mustikka oli aika jännä ilmestys, mutta se olikin vohveli :( taidan tosin olla ainut joka itkee ihan normaalin suklaapatukan perään. Hyvää se tosin oli! Mutta se vohveli. Höh.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)