sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Cloetta Sprinkle Black Raspberry Sparks


Mmoi murut!

Tänään maistellaan jälleen postin tuomia Cloettan uutuuksia. Tämä näyttää ihan uskomattoman mielenkiintoiselta maisteltavalta! Kyseessä on siis Cloettan uusi Sprinkle Black Raspberry Sparks, jossa on siis vadelmaa, maitosuklaata ja lakua. Kokoa levyllä on 165 grammaa ja suosistushinta on 2,00 euroa. 

"Cloetta latasi tämän lempeän suklaan täyteen lakurakeita ja vadelmahippuja. Kun käytät hiukan mielihuvitustasi, Sprinkle on kuin marjatarhaan päätyvä rakettimatka. " 

Maitosuklaata (96%), vadelmaa (2%) ja lakritsirakeita (2%). Ainekset: sokeria, kaakaovoita, täysmaitojauhetta, rasvatonta maitojauhetta, kaakaomassaa, kasvirasvoja (palmu, shea), pakastekuivattuja vadelmapaloja, emulgointiainetta (soijalesitiiniä), aromeja (mm. vanilliinia, lakritsia), ammoniumkloridia (=salmiakkia), glukoosisiirappia, suolaa, kasviöljyä (auringonkukkaöljy), pintakäsittelyainetta (mehiläisvahaa), väriä (E153). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia. Maitosuklaa sisältää kaakaota vähintään 25% ja kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja. 


Ja mennäänpä itteasiaan. Alkumaistelulla tämä on tosi omituista. Ensiksi tämä on hyvin makeaa ja suussa pyörii pienet vadelman palat. Sitten alkaa maistua suolainen lakristi. Ja sitten taas maitosuklaa. Tämä on vähintäänkin yhtä mielenkiintoisen makuista kuin miltä aluksi kuulosti. Tämä on aivan kuin yhdistelmä maitosuklaata ja niitä kovia pyöreähköjä neliskanttisia vadelma-lakristikarkkeja, joissa on jotain jauhetta sisällä. Lakritsia voisi mielestäni olla enemmän. Nyt se maistuu lähinnä vain hassuna sivumakuna. Jollain kierolla tavalla tämä on hyvää, mutta en ole ihan varma onko tämä ehkä jopa liian omituista. Tämä kuuluu ihan selvästi siihen lajiin, joka pitää vain itse kokea, muuten sitä ei voi edes kuvitella. 

Paketti on jälleen aivan ihana. Pidin myös niistä edellisistä Cloettan Sprinkle-levyistä ja niitä onkin tullut ostettua muutama. Tämä levy puolestaan...... tarvisi ehkä lisää selkeyttä. Lakritsin palat olisivat voineet olla ihan rehellisen kokoisia. Nyt ne taisivat olla jopa pienempiä kuin nuo vadelmanmurut. Tässä on kyllä potentiaalia ja ihan älyttömän huippua, että tällaisia hassuja levyjä uskalletaan kokeilla! Tämä voi vaatia ehkä useamman maistelukerran, jotta tähän pääsee sisälle, mutta itse annan nyt kolme karkkia. 


Olettekos Te päässeet jo maistelemaan tätä? Mitäs piditte? 




Postaus tehty yhteistyössä Cloettan kanssa.

20 kommenttia:

  1. oi kuulostaapa hyvältä! täytyy itekkin päästä maistamaan tää omituisuus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Ja tulethan kertomaan mielipiteesi sitten tänne :)

      Poista
  2. Cloettan minttu-riisi ja suolainen-vohveli levyistä tykkään. Tätäkin piti maistaa mutta jäi pariin palaan; makuyhdistelmä ei mielestäni ole oikein onnistunut. Vadelma maistuu liikaa ja lakritsi liian vähän. Jotenkin outo, en tykännyt. Kaunis pakkaus kuitenkin, ihana fuchsianpinkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cloettan aiemmat Sprinkle-levyt ovat myös omia suosikkejani. Tämä oli kyllä hyvin jännä tuttavuus, enkä tiedä oikein vieläkään, että mitä mieltä olen :D

      Poista
  3. Ei ollut niin hyvää, kuin odotin. Jälkivaikutelma oli valju ja hieman pettynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain piristystä tämä olisi kyllä kaivannut!

      Poista
  4. Mielestäni tämä on onnistunein Cloetan tämäntyylinen suklaalevy tähän mennessä. En ole niistä aiemmista samankokoisista levyistä pitänyt erityisen paljon. Kuulostavat lupaavilta, ovat olleet pettymyksiä, mutta tämä vadelmalaku yllätti. Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua! :D Kyllä tämäkin levy varmasti yleisönsä löytää :)

      Poista
  5. Tykkäsin tosi paljon ajatuksesta yhdistää suklaa, vadelma ja lakritsi, ja tykkäsin toteutuksestakin, mutta lakua oli selkeästi ihan liian vähän :( Jos lakua olisi ollut yhtä paljon kuin esim. Fazerin Lontoon Rae -suklaalevyissä, niin sitten olisi jo päästy asiaan. Nyt tuli sellainen olo, että vähän yritettiin tehdä kivaa juttua mutta ei sitten ihan viitsitty tehdä kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä maistella tuo Lontoon Rae -levy! Nyt alkoi ihan kiinnostamaan :D

      Poista
  6. Piti heti käydä ostamassa, ja oli kyllä niin hyvää! Vaikkei Fazerin vadelmakarpaloa ole voittanutta, oli tämäkin ostamisen arvoinen. Ja lakritsia juuri passeli määrä.

    VastaaPoista
  7. Hyhhyh en tykännyt. Kaiken kyllä söin (tietty :D), mutta en aio uudelleen ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D no mutta hyvä jos ei jäänyt kaappiin pyörimään! Kyllähän se niin on, että vaikka olisi pahaa suklaata, niin on se silti aika hyvää :D

      Poista
  8. Tuoksui ihan sikahyvälle, mut olikin tosi makeeta! Lisää lakua kaipais
    -Gatsu

    VastaaPoista
  9. Itsekään en oikein tiedä mitä mieltä olen tästä levystä.. Ihan hyväähän se on, mutta munkin mielestä toi olis kaivannut isompia lakritsirakeita. Ite tykkään noista sprinkle levyistä eniten siitä kinuski vohvelista! :)

    VastaaPoista
  10. Maistoin tätä juuri, ja vähän saman fiilikset jäi! Tosi tosi makeaa, ja tavallaan ei saa ideasta kiinni. En kyllä taida ostaa tätä uudelleen. Se vohvelilevy sen sijaan on ihanaa, monta kertaa olen sitä syönyt! Minttua en ole maistanut, eikä siitä niin väliksi olekaan, kun en minttusuklaan ystävä oikein ole.

    VastaaPoista
  11. Dear all, My name is Jomar Mannarino and I live in Amsterdam. I am trying to buy cloetta sprinkle black raspberry sparks but I cannot find anyone that can ship to me. I will pay everything including the shipping costs. Please if someone find a shop that can sell this product to me my contact via Facebook is JM Mann tks a lot Greattings Jomar

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)