lauantai 2. toukokuuta 2015

Magnum First Kiss Crème Brûlée




Mmoi murut!

Vappu tuli ja meni ja minä sain siitä muistoksi pienoisen lenssun. Toivotaan, ettei tämä makunystyröitäni haittaa, mutta jos kuitenkin kertoilen kaikkea puuta heinää, niin olkaa armollisia jooko :D

Mutta tänään siis maistellaan uutta Magnumia! Blogissani aika harvoin on pyörinyt jätskejä ja nyt ajattelin maistella vähän muitakin kuin karkkia. Vuorossa on siis First Kiss, joka on saanut inspiraationsa Crème Brûléesta. Eikö kuulosta vähinkäänkin taivaalliselta? (Okei kuulin myös vähän huhua, että tämä olisi aika maistelun arvoista settiä - if you know what I mean...) 




Crème Brûléen makuista jäätelöä, kinuskikastiketta (8%), maitosuklaakuorrutetta (26%) ja karamellisoituja sokerirakeita (3%). Ainesosat: rasvaton maito, sokeri, kaakaovoi, kookosöljy, rasvaton maitojauhe, karamellisoitu sokeri (3%), glukoosi-fruktoosisiirappi, maitorasva, glukoosisiirappi, kaakaomassa, hedelmäsokeri, karamellisoitu sokerisiirappi, herajauhe (maito), emulgointiaineet (E471, E442, E476) stabilointiaineet (E410, E412, E407), väri (E160b), aromit. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja soijaa.





Ensipuraisulla hampaissa rouskuvat nuo karamellisoidut sokerirakeet. Niitä on siis suklaakuorrutuksen seassa ja ne tuovat joukkoon hauskaa suutuntumaa. Maitosuklaa on tosi hyvää ja sopivan makeaa. Itse jäätelö on maultaan aika mietoa ja kuorrute dominoikin makua aika paljon. En osaisi ehkä tunnistaa jäätelöä creme bruleen makuiseksi, mutta on se hyvää kuitenkin! Jäätelö on kivan raikas ja tuo vähän vastapainoa hyvin makealle kuorrutukselle. Kinuskikastikekin on kiva lisä tuolla jätskin joukossa ja minun puolestani se olisi voinut olla vaikka hiukkasen suolaistakin (tosin, se ei ehkä creme bruleehen liity). Jos olet yhtä perso suklaakuorrutteisille jäätelöille, kuten minä, tulet luultavasti pitämään tästäkin. Tämäkin vaatii tosin aika hyvää imelyyden sietokykyä, joten teidän, jotka tulette huonovointiseksi liiasta makeudesta, kannattaa yllyttää joku kaveri ostamaan tämä ja maistaa sitä häneltä ;D Kaiken kaikkiaan tämä oli tosi kiva uutuus ja mielestäni jotain uudenlaista puikkojätskirintamalla. Neljä karkkia!

Olettekos jo päässyt maistelemaan uutuusjätskejä? :)


Ps. Laitan postaukseen aina ainesosaluettelon. Onko se mielestänne turha lisä vai löytyykö sieltä hyödyllisiä juttuja?

21 kommenttia:

  1. Laita vaan ainesosa luettelo, niin ei tarvii kaupassa tihrustaa.
    En diggaile jäätelöä. Joten eipä tule maisteltua. :D

    VastaaPoista
  2. Toi oli hyväää! Oon ihan jäätelöholisti!! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin! Ja innolla odotan jo kesää kun ulkona tarkenee taas jätskeillä :3

      Poista
  3. HIhii, onpas hyvä että joku sinulle jäätelöstä vihjaisi ;);) tällaisia kesänmakuisia postauksia olisi mukava lueskella jatkossakin ^^ Itse pidin tästä todella; omaan makuuni (puhuu henkilö jolla classicin karamelli jää yleensä puoleenväliin, tai uppoaa ainoastaan yyper sokerihimoon:D) tämä puikko oli tosi mieleen, ja vaikka en tiedäkkään miltä creme brulee jääteln kuuluisin maistua, hyvää tämä oli ^^
    uutuuksista olen päässyt maistelemaan jo Kingiksen minttu sandwishin (namia, mutta ei peittoa aitoa ja alkuperäistä puffettia ;)), daim chocolate version (voi juma.....<3<3<3), ainon mangojogurttia, ingmannin mad cake (voi juma potenssiin kymmenen!) jjaaa ainon kinuski tuutti ;) ei paha alku ollenkaan ;) ainoa pettymys on tullut maraboun hasselpähkinäjäätelön muodossa: suklaa hyvää (tottakai), mutta jääelö sisällä lähes mautonta :(

    Ihanaa sunnnuntaita sulle muru ^^ toivemaistelu: ben&jerries kanelipulla, kenties? ;) ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uulalaaa! Nuita muita kesän uutuuksia keskityn maistelemaan varmaankin enemmän siviilissä, mutta Ben&Jerrysin kanelipullaa voisin ehkä joskus vähän vakavammin maistella ;D

      Poista
  4. Laita vaan se ainesosa luettelo. On siitä välillä hyötyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu jos siitä on hyötyä! Minäpäs jatkan sen laittamista :)

      Poista
  5. Tykkään ainaki tosta ainesosaluettelosta, se kertoo paljon esim. laadusta varsinki lakuissa ja suklaissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan totta, että ainesosaluettelon perusteella voi tehdä melko päteviäkin johtopäätöksiä siitä, kuinka laadukasta esim suklaa on.

      Poista
  6. Hei!! Kiitos ihanasta blogista, se on uniikki ja ootan aina mielenkiinnolla uusia vinkkejä :) erityistä ylpeyttä lisää, kun oot ilmeisesti Oulusta! Täällä itsekin lymyilen, ja btw huomisen kauppareissun päätteeksi suunnittelen jo tän nuoleskelua. Toivemaistelu ois Rainbow:n karkkipussit (jotka on visuaalisesti pahan näkösiä.. Onkohan niitä vaan yks nykyään) ja Fazerin niitä uusia megamättöpusseja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ollos hyvä vaan :D Ja Oulusta ollaan, olet ihan oikeilla jäljillä ;D Itselläkin on ollut tarkoituksena Rainbowta ottaa joskus syynäyksen alle! Fazerin Mekanix on ainakin jo maisteltu: http://karkkiblogi.blogspot.fi/2015/03/fazer-assa-mekanix.html :)

      Poista
  7. Ainesosaluettelo on mielestäni turha, mielenkiintoisempi olisi ravintosisältö!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitoksia ehdotuksesta, mutta ravintoarvotaulukon sijaan haluan keskittyä enemmän makunautintoon ja ulkomuotoon :)

      Poista
  8. Ei tämä ihan uutuus ole, pari vuotta sitten oli myynnissä näitä 5 Kisses Magnumeita, joista tämä oli yksi, semmosissa pienissä pahvisissa laatikoissa olivat. Tosin tässä nykyisessä versiossa on erinäköinen kuorrute, mutta muuten, sama nimi ja maku.

    http://www.chokladbloggen.se/wp-content/uploads/2013/03/0011.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai siis ilmeisesti erona on, että ennen nuo rakeet oli jäätelön sisällä, nykyään tässä kuorrutteessa. Muuten sama jäätelö. :D

      Poista
    2. Totta! Olen itsekin syönyt tuota ja hyvvää oli :D Kiitoksia kun oikaisit :)

      Poista
  9. Ainesluettelot kunniaan!

    VastaaPoista
  10. Minä luen ainesosaluetteloitakin. Saa säilyttää,kiitos!

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)