sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Pingviini Banaani Räpylä


Hellou mussukat! Tänään tuli keväinen fiilis, joten nyt maistellaan Pingviinin uutuutta, Banaani Räpylää! Näitä on myös toffeisena versiona, mutta harvoin tulee törmättyä banaanijäätelöihin, joten oli pakko ottaa tämä maisteluun. Olen ostanut tämän jo jokin aika sitten tuonne pakastimeen möllöttämään, joten hinnasta en osaa mitään ihmeellistä sanoa, ehkä siinä euron ja kahden välillä. Tavaraa tässä puikossa on 80ml eli 49g edestä. 

Vaniljakermajäätelö ja banaaninmakuista kuorrutetta (26%). Ainekset: Rasvaton maito, kerma, sokeri, kasviöljyt (kookos, rypsi), vesi, glukoosissiirappi, herajauhe, emulgointiaineet (E417, E322), sakeuttamisaineet (E412, E410, E407a), sitruunajauhe, aromit (mm. vanilja), happamuudensäätöaine (E330), väri (E161b), maltodekstriini, dekstroosi. Pääraaka-aineista osan alkuperämää on eri kuin valmistusmaa, Suomi. Saattaa sisältää hivenen pähkinää.



Jätski tuoksuu ihan banaanijugurtille! Sen muoto on syötävän suloinen räpylä. Kuorrute on mukavan ja pehmoisen makuista banaania. Kermajäätelö on aika.. no mautonta, mutta minusta tämä on kyllä hyvä kokonaisuus. Kuorrute on koostumukseltaan hauskaa, jotenkin lohkeavaa. Tätä on niin vaikea kuvailla, kun itsellä tulee lähinnä syötyä suklaakuorrutteisia puikkojäätelöitä. Tulee jotenkin lapsuus mieleen.. Tulee vähän mieleen ne sormin syötävät mehujäät, jotka olivat käsien ja jalkojen muotoisia. Niitä myytiin pienissä pusseissa ja niiden päällä oli tällainen samantyyppinen kuorrute, eikä mehujää sen ansiosta sulanut sormille. Olisipa niitä vieläkin! Mutta takaisin asiaan. Olisin toivonut jotain niksiä tuohon kermajäätelöön.. Tulen kuitenkin varmasti ostamaan näitä vielä lisää, banaani on oikein hyvä lisä jätskialtaaseen! Niin ja antakaa tämän vähän sulaa, niin kermajätski pääsee olemukseensa!

Neljä karkkia! :)


11 kommenttia:

  1. Ui! Kuinka syötävän suloisen näköinen!
    Pakko maistaa tuota joku päivä.

    VastaaPoista
  2. oii pakko maistaa kyllä tota, näyttää niin hyvältä, en oo tollasta aikasemmin ees huomannukkaa kaupoissa! :)

    VastaaPoista
  3. Itselleni ei maistumut yhtään... normi vanilja, banaania ei nimeksikään. Mutta mielipiteitä on monenlaisia. Uutuusjäätelöistä pantteri & ingman creamy rocky road iskeny allekirjoittaneeseen parhaiten. Fazer mustikkajugurttisuklaalevy on ihanaaaa. (saa ärrältä ärrähinnoin) tulevat fazerinakeksit myös houkuttelee kun vaan saapuu hyllylle :P

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, kevät ja uutuus jäätelöt! Ja kuinka yllättävän plajon niitä nyt onkaa tullut!! Tätä haluan maistaa kans, vaikka vähän tuo vanilija ei oikein innosta...... mutta sen verta houkutteleva tuo banaani, että annetaan mahollisuus ;) Voi aikoija, kun valiolla oli vielä irtojäätelönä banaani-suklaata, huoh.......

    VastaaPoista
  5. Ne sormin syötävät jäätelöt olivat nimeltään Cool Bits. Kuvia löytyy googlettamalla. ;)

    VastaaPoista
  6. Tää oli ihan tylsä jätski :< Ostan aina kerralla kaikki uutusmaut ja testailen läpi. Tämä oli niin suuri pettymys, että en tiiä haluanko ees maistaa sitä toffeeta.

    VastaaPoista
  7. Nam! Näyttäää tosi hyvältä,pitääpäs maistaa.

    Mikä on sun lempi benjerry´s?

    Ja liityin lukijaksi vaikka tulikin ihan törkee herkkunälkä! ;D

    VastaaPoista
  8. ite tykkäsin siitä toffeesta enempi, mutta tääki oli oikein hyvä vaikka en normaalisti banskusta ees tykkää :)

    VastaaPoista
  9. Mistä kaupoista noita saa ostaa kun itse en ole huomannut vielä missään kaupassa?

    VastaaPoista
  10. Nää räpylä jädet maksaa vaan 0,99€ :)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)