perjantai 4. huhtikuuta 2014

Panda Aito Lakupala


Mmoi! Löysin tuolta kaappien kätköistä tällaiset pikku levyn, joka on lymynnyt siellä ties miten pitkään :D Kyseessä on siis Pandan Aito Lakupala suklaalevy. Olen aina ollut jotenkin kauhean viehättynyt lakritsin tai salmiakin ja suklaan yhdistelmästä. Siinä on jotain hiukan vääristynyttä. Pentuna ostinkin monesti Salmiakki Aakkos-pussin ja Fazerin Sinisen ja mussuttelin niitä vuoronperään. Jostain kumman syystä näitä varsinaisia suolaisia ja makean yhdistelmia ei ole juurikaan tullut syötyä, joten maistellaanpa nyt tätä versiota. 100 g levyn hinta huitelee ehkä siinä euron kieppeillä. 

Maitosuklaata lakritsitoffeetäytteellä (33%). Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kasviöljy (kookos), rasvaton maitojauhe, lakritsiuute, emulgointiaine (lesitiini), melassi, väri (E153), aromit (vanilliini, anisöljy), suola. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia. 

Valmistettu Suomessa.

Tykkään tavallisesti todella paljon Pandan suklaalevyistä, joten odotukset ovat aika korkealla. Suklaa on oikein hyvää Pandan perinteistä maitosuklaata. Sisällä oleva lakritsitoffee on melko miedon makuista ja ainakin aluksi jää hyvin paljon suklaan varjoon. Mausta tulee ehkä etäisesti Dumblen lakritsitoffeekarkki mieleen (se violetti), mutta muuta tämän kaltaista vertailukohdetta en kyllä keksi. Tätä voisi suositella kyllä sellaiseksi kokeiluversioksi, mikäli lakritsin ja suklaan yhdistelmä epäilyttää. Tämä levy on mukavan lempeä aloitus. Ajan mittaan lakritsin maun kyllä tunnistaa, mutta se sopii jotenkin todella kivasti tähän levyyn. Voisin kuvitella ostavani tämän ehkä joskus uudestaankin :) Neljä karkkia!


Ps. Kiitoksia ihanista kommenteistanne! En pysty vieläkään vastaamaan niihin, mutta kaikki tulevat kuitenkin luettua ja otan vinkkejä vastaan! :)

2 kommenttia:

  1. Jes! Maistelit sitten tätä. Olinkin vinkannut tätä aikaisemmin sinulle, jos muistat. Itsekin pidän tästä suklaasta.

    VastaaPoista
  2. Minä en tykännyt tosta suklaasta kyllä yhtään! Rakastan sitä Fazerin salmiakkisuklaata ja ajattelinpa sitten testata tuota Pandan versiotakin. Ihan liian makeaa ja "laimean" makuista mun makuun. Salmiakin suolaisuus ainakin puuttui..

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)