perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kymppi Kinuskikaakao kerrosmämmi


Mmoi! Tänään vähän poiketaan aiheesta, koska kaupassa tuli vastaan näin kummallinen herkku! Tunnustaudun itse mämmin rakastajaksi, joten tämä nyt on ihan pakko testata. Kinuskikaakao kerrosmämmi. En vieläkään oikein ymmärrä tätä konspetia. Pakkauksella on kokoa 130g ja hintaa oli ehkäpä alle kaksi euroa.

Aineosat: vesi, ruisjauho, siirappi, ruismallas, laktoositon kerma, laktoositon voi, kaakaojauhe 1%, muunnettu maissitärkkelys, suola. 

Valmistettu Suomessa.

Vihdoin ja viimein saan tämän maistelluksi! Tosiasiassa ostin tämän jo monta viikkoa sitten, ja epähuomiossa jätin purkin jääkaappiin pariksi viikoksi. Kun sitten olisin ruvennut tätä maistelemaan, huomasin, että tätä saa säilyttää jääkaapissa sulatettuna vain pari päivää. Elkää tehkö siis tätä samaa virhettä! Kävinpä tällä viikolla kipaisemassa uuden :) Tämä paikkaa nyt aamupalaa, joten tämä saattaa maistua nälkäiselle tavallista paremmin ;D

Mutta maistellaanpa! Päällä on suklaakinuskimämmiä ja alla klassisempaa versiota. Kinuskikaakaojuttu on oikein hyvää! Minulla oli omat epäilykseni tästä, mutta koko setti maistuu todella hyvältä! Päällinen on kuin kaakaovanukasta ja se sopii yllättävän hyvin mämmiin. Oijoi, minulla on ollut niiiiin ikävä mämmiä <3 Jos normimämmi epäilyttää, niin voisin suositella tätä maistiaisena. Veikkaan kuitenkin että parhaiten tämä maistuu tyypeille, jotka nautiskelevat mämminsä kerman ja sokerin kera :3 Neljä karkkia!


Kivvaa Pääsiäistä kaikille!

8 kommenttia:

  1. Maistoin ihan vasta vaniljalla maustetua mämmiä samannäköisesti purnukasta. Oli ihan hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se vaniljakerrosmämmi oli törkeen hyvää! Tuota suklaista en uskalla ees maistaa, kuulostaa pahalta...

      Poista
  2. Mää en oo mämmin ystävä ollenkaan ja toiveikkaana herkkusuuna maistoin tuota kinuskikaakao-mämmiä. Ikävä kyllä täytyy myöntää, etten tykännyt kyseisestä kerrosmämmistä yhtään sen enempää kuin originalistakaan :( Täytyy siis jatkaa pääsiäisenä munalinjalla jatkossakin :D

    VastaaPoista
  3. Olisi kiva jos ottaisit toisenkin tai useamman kuvan kun maistelet. Tästäkin olisin tahtonut nähdä ulkonäön. Ja esim. jos suklaassa on täytettä niin miltä se näyttää haukattuna..kuten vaikka jäätelökin :) Kaikistahan ei tietysti ole järkeä ottaa kuvaa :D

    VastaaPoista
  4. En pidä mämmistä. En uskalla kokeilla tätä vaikka kuinka kehuisit.

    VastaaPoista
  5. Heissan! Voisitko arvostella Pandan suklaakuorrutteiset popcornit? Hintaa pussilta kyllä löytyy, mutta on maistamisen arvoinen!

    VastaaPoista
  6. Hei. Voisitko maistella Pirkan uusia luomusuklaita? Ainakin maitosuklaa ja jokin tummasuklaa löytyi Oulun K-Marketista. 80g per levy ja hintaa n. 2,20€.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)