perjantai 11. huhtikuuta 2014

Panda Double Choco Suklaamunat


Hellooou! Tänään pääsin vähän pääsiäisherkkujen kimppuun :) Maistelun alla on siis Pandan Double Choco Suklaamunat. Ulkonäkö on ainakin ihan syötävän suloinen! Pussissa on 150grammaa suklaata ja hintaa oli 1,99e. 

On kevät ihanaa aikaa,
täynnä myös pääsiäisen taikaa.
Ihanat suklaamunat nämä,
keväisiä herkutteluhetkiä piristävät.
Suklaiset pääsiäisherkut
tekee Panda
- se omintakeinen makeinen.

Valkosuklaalla, maitosuklaalla ja tummalla suklaalla kuorrutettuja maitosuklaamunia. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, täysmaitojauhe, rasvaton maitojauhe, pintakäsittelyaine (lesitiini) aromit (vanilliini). Maitosuklaassa kaakaota vähintään 30% ja tummassa suklaassa kaakaota vähintään 53%. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää. 

Valmistettu Suomessa.

Pussissa on siis eri suklailla kuorrutettuja maitosuklaamunia. Mutta maistellaanpa! Aloitetaan tummasta suklaasta. Maku on aluksi aika vaimea, mutta loppua kohden tumma suklaa yhdistyy maitosuklaaseen todella hyvin ja se raikastaa makeaa maitosuklaata. Maitosuklaa puolestaan maistuu oikein hyvälle, perinteiselle Pandalle. Valkosuklaalla päällystetty suklaamuna on hyvin imelää maitosuklaan kanssa, mutta valkosuklaan ystävät pitävät tästä varmasti! (muun muassa minä! <3) 

Aluksi tämä pussi vaikutti hyvin simppeliltä tapaukselta. Tai no, olihan tämä aika perussettiä, mutta kun halutaan tehdä jotain yksinkertaisen hyvää, niin tämä on juurikin se tapa, jolla se kannattaa tehdä! Joku pieni ylläri näiden seassa olisi ollut tosi kiva, esim joku nugaa-krisp yhdistelmä maitosuklaalla päällystettynä olisi ollut ihan törkeän hyvää! (muistatteko Tupla Shots -pussissa oli semmoisia omnom!) Suklaat paranee koko ajan ja pussi tyhjeneekin yllättävän nopeasti.... Saisipa näitä pääsiäisen jälkeenkin! Miinuksena vielä pikkuisen korkea hinta tämän kokoiseksi pussiksi.... Mutta neljä karkkia!



1 kommentti:

  1. Sun blogi on IHANA! Lueskelen tätä aina kun makeannälkä yllättää ja vältyn itse karkkien napostelulta keskellä viikkoa :') ^.^

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)