maanantai 9. kesäkuuta 2014

Haribo Matador Dark Mix + kilpailu!


Hellou! Tänään taas maistellaan vähän karkkeja ja pitkästä aikaa pistetään pystyyn kilpailu! Sain Haribolta jonkinmoisen läjän uusia Matador Dark Mix -näytepusseja ja niistä riittää teillekin asti, rakkahat lukijani! Mutta siitä lisää sitten vähän ajan päästä. Maistellaanpa ekkana, et mitä mie teille oon syöttämässä :D 

Näitä pusseja on tietämykseni mukaan jo kaupoissa, joten jokainen pääsee maistelemaan näitä halutessaan :) Pussi on Haribon mukaan tehty suomalaisten mielihalujen mukaan, eli sisus on täynnä lakritsia ja salmiakkia. 

Lakritsi, rae ja viinikumi. Ainekset: sokeri, glukoosisiirappi, ruskea sokerisiirappi, vehnäjauho, maissitärkkelys, raakalakritsi, liivate, rypälesokeri, ammoniumkloridi, ruokasuola, aromi, happo (sitruunahappo), paahdettu sokeri, väri (kurkumiini, karmiinit, klorofyliinikuparikompleksit, kasvihiili, titaanidioksidi), kasvisöljy (kookos, palmuydin), pintakäsittelyaine (mehiläisvaha valkoinen ja keltainen, karnaubavaha), säilöntäaine (sorbiinihappo). 


Pussista löytyy tämän näköisiä karkkeja. Suurin osa näistä lieneekin tuttuja Haribon karkkien ystäville. Esimerkiksi nuo oikeassa yläkulmassa olevat lakumadot ja vasemmassa kulmassa oleva cola-viinikuminappi. Näitä ei kenties tarvitse edes esitellä. Lakumadot ovat hyvin hyvin tuttuja ja cola-napit ovat aivan älyttömän hyviä. Kuvan yläreunassa, keskellä on lakritsirae. Hyvin samantyyppinen kuin lakumadot, mutta lihotetumpi versio. Oikein miellyttävän makuista lakritsia. Kuvassa keskellä oleva karkki on puoliksi vaahtoinen ja puoliksi viinikumikarkki. Tämä on yllättävän vahvan makuinen ja salmiakkinen. Tämä on ehdottomasti yksi lemppareistani. Kuvassa tämän alapuolella on soikea lakritsi. Tämä on hyvin sitkeä ja melko mauton lakritsikarkki. Mielestäni ehkä pussin pahin. Viimeisenä maistellaan mustaa päärynää. Näitä on pussissa monen muotoisia ja ne kaikki ovat hyvin pehmoisia viinikumeja. Nämä ovat vissiinkin kuin perus-Matador Mixin hedelmäviinikumeja, mutta mustia versioita. Nämä ovat myös yksiä pussin parhaimmista. Mukavan suolaisia ja kivoja pureskella. 

Pussi on mielestäni oikein kiva kokonaisuus. Vaikka tämä on täynnä mustia karkkeja, on pussi silti yllättävän tasapainoinen pakkaus. Syön yleensä mustia karkkeja vain hedelmäkarkkien kanssa, joten tämä oli ihan miellyttävä yllätys. Suosittelen tätä erityisesti salmiakin ja lakritsin ystäville :) Neljä karkkia! 


Niin ja nyt itse kilpailuun! Elikkäs, aion arpoa 5 x 2 kpl 40 gramman pusseja tätä postausta kommentoiville lukijoille. Kertokaapa vaikka lempparikesäherkustanne oli se karkkia, jäätelöä tai ihan mitä vain :) Laittakaa mukaan myös sähköpostiosoitteenne! Kommentointi aikaa on viikko. Onnekkaat viisi kommentoijaa arvotaan ensi viikon sunnuntaina 15.6. ja olen voittaneisiin henkilökohtaisesti yhteydessä (muistakaa siis se mailiosote!)

Onnea arvontaan! :)


83 kommenttia:

  1. dracoenator@gmail.com en tarvitse mustia karkkeja kylläkään itse, koska en niistä tykkää...
    mieluiten jotain muuta.

    VastaaPoista
  2. Kesäherkkuna menee parhaiten joko itsetehty mansikkasorbetti tai kylmä vesimeloni, namnam! missmargareeta@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Kyllä se mulla on suklaa ja kesällä mansikat
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  4. Kesäherkkuja on paaljon, tällä hetkellä mieluisimpia ovat mansikat ja Solero-jäätelö, joka on palannut kauppoihin suureksi ilokseni :) luukelariikka@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Uutuusjäätelöt! PEriaatteeseeni kuuluu maistaa jokaista kesän uutuusmakua.
    (maltsu.nikola@gmail.com)

    VastaaPoista
  6. lempikesäherkku on jäätelö kastikkeella ja keksinmuruilla:) auli.kurvinen@luukku.com

    VastaaPoista
  7. liisa.nikula@lailanet.fi
    Mulle ei kesällä maistu suklaa. Nyt on menossa svengi-aakkoset, eli tasapainoisesti hedelmää ja salmiakkia :P Kesäherkkunani on tietty myös kaikki eri jäätelöt :)

    VastaaPoista
  8. Lempparikesäherkkuina mulla on muurinpohjaletut kermavaahdolla ja mansikkahillolla sekä sulatettuun suklaaseen dipatut mansikat, nam! :-) S-postiosoite: nanssu83@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Salmiakki on parasta :) simosenjohanna@gmail.com

    VastaaPoista
  10. tanja.hedenstam@luukku.com

    Kyllä se jäätelö vaan vie voiton kesäherkkuna ja tietysti kaikista parhainta muurinpohjalettujen päällä <3

    VastaaPoista
  11. Kesällä maistuu tuoreet mansikat ja vadelmat sekä pantteripussi :)
    undawii@windowslive.com

    VastaaPoista
  12. Jäätelö on tietenkin se kesän ykkösherkku sekä tuoreet mansikat ja kirsikat. Ai jai jai, kohta sitä pääsee taas herkuttelemaan!

    meikkileikkeja (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Lemppari herkku on suklaa ja salmiakki. Olen maistanut jo tätä kyseistä matador pussia ja oli muuten ehkä paras leffaherkku! Nam! Juliavaahtera@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. tuoreet mansikat vaniljajäätelön kera! surreneiti@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Salmiakki on ikuinen lemppari!
    ubercool-@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Tuoreen mansikat suoraan omalta mansikkamaalta vaniljajääyelön kera!!! Ei ole paljon parempaa :)

    miseliini92@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Paras kesäherkku on ehdottomasti edelleen Pirkan amppari-mehujäätelö, se on vaan vieläkin ihan yhtä hyvää kuin lapsenakin! ;)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  18. En osaa valita :) vesimeloni, hunajameloni, tuoreet mansikat/vadelmat, herneet ym :D ja kaiken lisäksi jäätelöt ja suklaatkin! Tietty lakritsi ja salmiakki :)

    Mahimahi@netti.fi

    VastaaPoista
  19. Suklaa! Erityisesti halppis-Twixit, ei alkuperäiset. Ja oikein suolainen salmiakki, ah :) En välitä kuitenkaan suklaajälkkäreistä tai -jäätelöstä...eww.

    VastaaPoista
  20. Mansikat ja vadelmat! MUMS <3
    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. No mun kesän ykkösherkuthan olisi yksinkertaisesti mansikat ja vaniljajäätelö. Tai mansikkakakku. Mutta nyt kun oon allerginen mansikoille, niin sanoisin että jäätelöt. Jäätelöt yleensä, varsinki ingmanin mutakakkujäätelö, sellasessa isossa paketissa. Noms <3 Tai sia:n kioskijäätelöt. Sieltä se Meaple leaf walnut :) Niin ja sähköposti: liisa.saarilampi@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Lemppari kesäherkku.. Aika paha! Olen täysin hurahtanut Skyreihin, ostan sellaisen (uuniomenan makuisen) melkeinpä poikkeuksetta herkkuhetken tullen. Myös mansikat ja kirsikat ovat kesällä aivan ehdottomia! Silloin tällöin myös jokin perus ingmanin mustikka-/mansikka-/minttu-/päärynätuutti on tosijees. Ah ja ei saa unohtaa klassikoita - viinirypäleitä ja vesimelonia!
    faanatar@gmail.com

    VastaaPoista
  23. irtokarkit ja mansikat zerocolan kera^^!

    gabriella6@windowslive.com

    VastaaPoista
  24. kylmä limu sekä jäätelö kaikissa muodoissa!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Kesällä kyllä herkkua ovat kaikenlaiset jäätelöt, muulloin niitä ei juurikaan tule syötyä mutta kesällä on pakko olla pakastimessa aina jotain jätskiä.

    VastaaPoista
  26. Nää karkit onkin mulla jo ostoslistalla, jos ei onni satu nyt arvonnassa suosimaan. :)
    Suurena salmiakin ja lakritsin ystänä myös ne kuuluvat kesä herkkuihin, mutta parasta on tuoreet vadelmat. Tai mansikoita ja vadelmia kuorutettuna lakritsikastikkeella ! =) Nam!

    minttu579@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Lempparikesäherkku on ehdottomasti jäätelö! Rakastan Classicin tikkujäätelöä, jossa on valkosuklaata ja keksinmuruja (taisi olla viime kesän uutuus?)! Ihastuin siihen samantien sitä ensimmäisen kerran maistettuani. Toinen ihana jäätelö on nyt Valion uutuus pakettisalmiakkijäätelö, joka on AIVAN IHANAA!!! Kyseinen jäätelö maistuu ihan oikealle salmiakille, toisin kuin muut "salmiakkijäätelöt". Kannattaa maistaa!

    annakaerhae@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Kesäherkku on kyl mansikat, ja toisena tulee raparperihyve, namia! lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Lempparikesäherkku.. No jäätelö ainakin maistuu! Eniten pidän sellaisista missä on paksu maitosuklaakuori ja sisälläkin saisi olla jotain rouhetta tai vaikka suolaista kinuskikastiketta. Suklaa maistuu ihan levynäkin kesällä... Ja sipsit, namskis! Terveellisemmistä herkuista tykkään tuoreista herneistä, kirsikoista, vadelmista, ja mansikoista! :)

    tanja_t@hotmail.fi

    VastaaPoista
  30. Mun kesäherkku on kaikenlaiset jäätelöt ja Banoffee- piiras. Vaikka sitä voikin tehdä mihin vuoden aikaan tahansa, teen sitä eniten kesällä :) Banoffeesta saa entistä kesäherkumman vaihtamalla banaanit mansikoihin, nam!

    ju.aholainen@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Kinuskijäätelö, mansikat ja suklaacrisp-karkit nyt ainakin ekana tulee mieleen =)

    jonna.haapakangas@windowslive.com

    VastaaPoista
  32. Suomalaiset herneet, niitä ei voita mikään!

    Nikita@hotmail.fi

    VastaaPoista
  33. Tykkään kyllä ihan kaikesta vähän liikaakin, mutta kuumana kesäpäivänä yksi parhaista herkuista on ehdottomasti itsetehty mansikkapirtelö; sitä voin vetää niin että napa rutisee. Jäätelö kuuluu myös ehdottomasti kesään, uusi suosikki on ainakin kirsikka-valkosuklaa, ja toinen uutuusmaku jota en ole vielä maistanut, mutta uskon olevan superhyvää, on jogurtti. Olen toivonut tuota makua jo kauan kun ulkomailla olen tykännyt, joten tosi kiva ylläri oli nähdä listoilla. (En muista oikeen minkä valmistajan kojuilla nuo maut bongasin kun jotenkin nykyään on niin hämärää, Valio taitaa olla nykyään Pingviini ja Ingmankaan ei tainnut suoraan sanoa olevansa Ingmann?)

    rasvattusalama@gmail.com :)

    VastaaPoista
  34. Lempparikesäherkku on kyllä itsetehty "jäätelö". Eli mehujäämuotteihin jugurttia ja marjoja ym, tosi raikasta ja niin hyvää :)

    emmaa@live.fi

    VastaaPoista
  35. Ben & Jerryt tai suklaa :)
    charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  36. Lempikesäherkku on ehdottomasti jäätelö. Maulla ei ole väliä, sillä helteillä kelpaa mikä vaan. :)

    hana.pakarinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. grilliherkut varsinkin lohi kruunaa.

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Lempparikesäherkku on ehdottomasti jäätelöannos hienossa jalallisessa lasisessa maljassa! Tuo jäätelöannos koristellaan ja maustetaan hurjalla määrällä irtokarkkeja. Jäätelön maku vaihtelee ja myös valitut irtokarkit! Parasta on, jos joku toinen tekee tuon annoksen, niin voi päästä yllättymään erilaisista herkullisista yhdistelmistä! Oo ja omnom, maistan jo hieman kohmeiset karamellit jäätelön seasta kielen päällä! <3

    jiinatti@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Paras kesäherkku on ehdottomasti jäätelö jollain kastikkeella ja mansikat!

    emma.peltonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Kesällä tietty kuluu eniten jätskiä, mutta melkosena sokerihiirenä muitakin herkkuja kuluu. Kesät talvet :) khp(at)luukku.com

    VastaaPoista
  41. Lemppari kesäherkku on ehdottomasti vanilja- ja mansikkajäätelö, jonka kanssa murskattuja kaurakeksejä ja kinuskikastike
    nitaa9111@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Lempparikesäherkku: Jäätelö ja tietenkin tuoreet mansikat :)

    Mari

    mari.pieniniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Ei tainnut miun osallistumiskommentti tulla perille aiemmin, mutta lemppariherkku kesällä on kyllä jäätelö. Tuoreista mansikoista ja mustikoista tykkään myös kuin hullu puurosta :D

    piijora@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Itse tehty jäätelö on parasta kesäherkkua. Omnom.
    aino.tawast@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Kesäherkuista jäätelö on ehdoton! Suussasulavan suloinen Solero tai sitten klassinen vaniljajäätelö tuoreiden mansikoiden ja kinuskikastikkeen kera (:
    milja.amelia@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Muurinpohjalätyt on ehdottomasti paras kesäherkku!
    ann4.94@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Lempparikesäherkku on ehdottomasti jäätelö. Hyvänä kakkosena tuoreet mansikat ja niiden kanssa sulatettu suklaa <3 :)
    petra.ruotsalainen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  48. Eniten on kesän alusta tullut syötyä Classicin uutta valkosuklaa-salmiakki-tikkujäätelöä. Suosittelen lämpimästi!

    mars.ipa@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Kesällä maistuu etenkin jäätelöt ja marjat ;)
    merja@pirkholma.fi

    VastaaPoista
  50. Kesäherkkuni on iso muurinpohjalettu nutellalla ja mansikoilla, niin hyvää! :D Syön kuitenkin sitä melko harvoin, vain pari kertaa kesässä. Muutoin herkuttelen jäätelöllä, joista lemppareitani ovat Magnum White ja Ben & Jerry's Wich-keksijäätelö :)

    Brimi-95@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Letut ja mansikkahillo;) ounastiina@luukku.com

    VastaaPoista
  52. toisellepuolelle@gmail.com

    Jaa'a, varmaan kahvilahienoudet kuten täytetyt croisantit. :)

    VastaaPoista
  53. Tuoreet kirsikat, mansikat ja herneet <3 Siis astetta terveellisempää ;)

    aintsua@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Jaa, nyt on paha. Eiköhän tuo jäätelö näin kesällä vie voiton ;)

    VastaaPoista
  55. Paras kesäherkku on ehdottomasti jäätelö! ;) Tuoreet suomalaiset mansikatkin kyllä vetävät vertoja... vaikea valinta! :D

    anna.koskenheimo1@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Parasta kesäherkkua on mansikkapopsit :) Suomalainen mansikka tikun päähän, kara ja hieman mansikan"lihaa" pois ja koloon turautetaan jugurtti- tai kermavaahtokasa. Lopuksi ihanuus kastetaan hunajaan tai suklaaseen ja nautitaan <3

    aura.ilona@luukku.com

    VastaaPoista
  57. Kesän paras herkku on classic ja magnum jäätelöt, unohtamatta ben&jerry's <3 kyllä sitä suklaatakin ihan kohtuullisesti menee..

    Maija.riikonen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  58. Mansikoita dipattuna sulatettuun suklaaseen on ehkä kaikkien aikojen paras kesäherkku!

    st.vehniainen@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Paras kesäherkku on jäätelöt (etenkin magnum ja ben&jerry's <3) ja sitten perus mansikat :3

    minavaa@live.fi

    VastaaPoista
  60. Tuoreet mansikat♥

    eltsu.west@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Kesäherkkujahan ois vaikka kuinka, mutta jäätelö kovalla helteellä on ylitse muiden!
    Eritoten Twister tai Solero Exotic :P

    jonna.onkamo@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Mansikka ja erilaiset jäätelöt uppoavat (liiankin) hyvin. Uutuusjäätelöistä classic valkosuklaa-salmiakki ykköshitti!

    olpaa@yahoo.com

    VastaaPoista
  63. Ai että kun alkoi maistua Haribon mustat karkit ihan suussa tätä katsellessa! Paras kesäherkku on muurinpohjaletut ja kaikki kuorrutetut puikkojäätelöt!
    jennirakastaasua@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. viinikumimakeiset !!
    hheli.hyttinen@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Kesäherkku nro1 on vaniljapehmis. Muut maut käy :D

    t. Miia miianblogi(AT)suomi24.fi

    VastaaPoista
  66. Jäätelö ja mansikat! :)

    jen-ny93@hotmail.com

    VastaaPoista
  67. Lemppariherkku kesällä on kyllä jäätelö! :) Ja kirsikat.

    mari-w@jippii.fi

    VastaaPoista
  68. Lempiherkku on lakritsi jäätelö
    Jetro1@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Lemppari kesäherkku on jäde, tietenkin. Sitä kun ei jostain syystä tule talvella niin syötyä
    marialuok(at)gmail.com

    VastaaPoista
  70. Lempikesäherkut ovat ehdottomasti jäätelö ja mansikat, nam =)!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  71. Lempparein kesäherkku ikinä on mansikat vaniljajätskillä ja toinen "kesäspesiaaliherkku" on jotain niinkin hassua kuin kahvi ja kaurakeksi mökin rappusilla aamulla. Oi kun pääsis jo mökille, sillä missään muualla en edes tykkää kaurakekseistä :D

    m.b(ät)luukku.com

    VastaaPoista
  72. Lemppariherkkua kesällä herneet ja mansikat. Limsa kuumalla ilmalla ja paahtavalla kelillä mehujää! Irtojäätelö, kesän uutusjätskit pakastealtaasta, irtokarkkia kesäilltana pyörällä kaupasta hakien, puolen litran jäätelötonkan syönti kerralla pikkulusikalla... Njam.

    katja.iso.koivisto@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Kesäherkuista ykkössijalle pääsee itsetehty jäätelö, mansikat ja muurinpohjaletut! Myös raparperista tehdyt herkut on kesällä ihania :)

    e.k.lidstrom@gmaill.com

    VastaaPoista
  74. Lempikesäherkku on suomalaiset mansikat ja Ben&Jerry's jäätelöt :)

    sipila.niina@gmail.com

    VastaaPoista
  75. lemppariherkku ehdottomasti jätski kesällä :P

    mainieme(ät)paju.oulu.fi

    VastaaPoista
  76. Lempparikesäherkkuni on jäätelö

    hv124@jippii.fi

    VastaaPoista
  77. Lemppariherkku on raparperipiirakka :)

    makeaahyvaa@gmail.com

    VastaaPoista
  78. mansikat ja Aino valkosuklaajäätelö. Ah. Niitä voisi vetää molempia litrakaupalla vaikka joka päivä. <3

    annilaisi@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Mansikat ja jos vielä vaniljajätskiä niiden kanssa niin avot! frozenheart88(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  80. Lemppari on letut, mansikat ja kermavaahto
    meretekos(at)gmail.com

    VastaaPoista
  81. Omaa herkkua on kyllä etenkin helteisellä säällä vesimeloni, mansikat ja Twister-jätski, sekä uutuuksista Classicin valkosuklaa- salmiakkijäde! NAM! mv.seppanen@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Herkkuni kesällä on mehujäät ja mansikat !
    nelli.melanen@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Jätski, tuoreet mansikat ja lättyset... NAM
    pinkkikakku@gmail.com

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)