maanantai 16. kesäkuuta 2014

Haribo-kilpailun voittaja!


Hellouu! Sori, sori heti alkuun. Piti jo eilettäin tämän viimeisimmän kilpailun voittaja julkistaa, mutta se pääsi kaikessa sunnuntaitohinassa unohtumaan. Jotenka suoritetaanpas arvonta nytten :) Ja tehdäänpä se random.orgia hyödyntäen :)

Olitte kaikki laittaneet aivan ihania kesäherkkusuosikkeja ja joitakin on pakko koittaa itsekin! Moni on suositellut Classicin valkosuklaa-salmiakki-jäätelöä ja tätä on aivan pakko testata seuraavaksi jätskialtaasta. Lisäksi on ehkä aivan pakko testata Auran suosikkia, mansikka-popsia! Monelle maistui myös etenkin mansikat, jäätelö ja muurinpohjaletut. Kiitoksia kaikille osallistujille ja laittakaa ehdottomasti lisää kesäherkkulemppareita, vaikka kilpailu onkin loppunut :)

Mutta mutta! Voittajat olkaas hyvät!

1. Anonyymi: 
Mun kesäherkku on kaikenlaiset jäätelöt ja Banoffee- piiras. Vaikka sitä voikin tehdä mihin vuoden aikaan tahansa, teen sitä eniten kesällä :) Banoffeesta saa entistä kesäherkumman vaihtamalla banaanit mansikoihin, nam!
2.  Taruvar:
Kesällä maistuu tuoreet mansikat ja vadelmat sekä pantteripussi :)
3. Kati:
Kesällä tietty kuluu eniten jätskiä, mutta melkosena sokerihiirenä muitakin herkkuja kuluu. Kesät talvet :)
4. Anna:
Paras kesäherkku on ehdottomasti jäätelö! ;) Tuoreet suomalaiset mansikatkin kyllä vetävät vertoja... vaikea valinta! :D
5. Charming Nails:
Ben & Jerryt tai suklaa :)

 Paljon onnea voittajille! Olen teihin sähköpostitse yhteydessä :)

 Voittajillehan posti tuo siis Haribolta saatuja 40 g Matador Dark Mix -pusseja 2 kpl/per nenä :)

4 kommenttia:

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)