perjantai 11. heinäkuuta 2014

Pirkka Crème Brûlée


Mmoi! Kävästiin miehekkeen kans retkellä tässä taannoin ja ostettiin evääksi tämmönen Pirkan Creme Brulee -levy, joka oli himottanut molempia jo kauan. Hintaa levyllä oli about 2,5e ja kokoa on 150 grammaa. 

Maitosuklaa (60%) Crème Brûlée täytteellä (40%). Ainekset: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, rasvaton maitojauhe, voiöljy, kaakaomassa, laktoosi, herajauhe, karamellisoitu sokeri 3% (sokeri, kaakaovoi), riisimuro, emulgointiaine (soijalesitiini E322), aromit (mm. vanilja). Suklaassa vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, kananmunaa, maapähkinöitä ja muita pähkinöitä. 

Valmistettu Espanjassa.


Levy on selvästikin tarkoitettu nautiskeluun, eikä mihinkään hotkimiseen: koko levyssä taisi olla 8 tai 10 palaa. Maitosuklaa oli oikein hyvää, makeaa ja pehmoisen makuista. Se jopa yllätti minut täyteläisyydellään. Täytteestä tuli ensimmäisenä mieleen ensimmäisenä joko Kinder Maxi tai Lidlin Mister Chocin jäljitelmä siitä. Tämä oli kuitenkin mielestäni hiukan paremman makuista, jotenkin kermaisempaa ehkä. Täyteen seassa on pieniä sokerikiteitä (kuten kuvasta ehkä näkyy), jotka rouskuvat hampaissa ja jäljittelevät kenties creme bruleen rapsakkaa sokerikuorrutetta.  Levy on hyvin makeaa ja tätä ei voikkaan syödä oikeastaan kuin yhden palan kerrallaan. Kokonaisuus toimii  kuitenkin mielestäni erittäin hyvin ja ostan tätä aivan varmasti jatkossakin! Suosittelen maistamaan :) Neljä karkkia! 




4 kommenttia:

  1. Tää vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ite en oo koskaan hirveästi piitannut ns. lohtusuklaasta(esim. perus fazerin sininen) mitä voi mättää. Oon aina enemmän panostanut laatuun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fazerin sinisessähän kohtaa sekä se LAATU että se, että sitä voi ns. mättää.

      Poista
  2. Mistä k-kaupasta tätä löysit?? :0 oon kiertänyt jo neljä eri k:ta läpi eikä missään ollut! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni ihan tavallisesta K-Marketista... Kannattaa tsekata myös Supermarketit ja Cittarit :)

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)