lauantai 23. toukokuuta 2015

Malaco TV MIX Romance



Heij murut!

Tänään on taas karkkipäivä (ihan totta, jopa minullakin nykyään!) ja maistellaan taas uutuuksia. Cloettan uutuuspaketti toi mukanaan kaikkien muiden herkkujen mukana tämän TV MIXin Romance -version ja sisältö kuulostaa ihan kivalta, joten päätin ottaa tämän maisteluun :) Kokoa pussilla on 325grammaa ja hinta lienee 3 euron kieppeillä? 

Makeissekoitus. Ainekset: sokeria, glukoosisiirappia, glukoosi-fruktoosisiirappia, tärkkelystä, melassia, vehnäjauhoa, muunnettua tärkkelystä, happoja (sitruunahappoa, fumaarihappoa), kokonaan kovetettua kookosrasvaa, lakritsiuutetta, kosteudensäilyttäjiä (sorbitolia, glyserolia), aromeja, liivatetta, sakeuttamisainetta (arabikumia), kasviöljyjä (kookos, palmu), ammoniumkloridia (=salmiakkia), värejä (E153, E150d, E120, E140, E100, E150a, E171), pintakäsittelyaineita (sellakkaa, mehiläisvahaa, karnaubavahaa), tiivisteitä (mustaporkkanaa, spiruliinaa, väriohdaketta, porkkanaa, mustaviinimarjaa), suolaa, emulgointiainetta (E471), uutteita (nokkosta, pinaattia, kurkumaa). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.



Aloitetaas siitä koko pussin söpöimmästä karkista, eli jaetusta sydämestä <3 Ah! Koostumukseltaan se on hyvin pehmeä ja miltei marmeladimainen. Itse tykkään kyllä hiukan kiinteämmästä, viinikumimaisemmasta fiiliksestä, mutta tämä on ihan kivan makuinen. Mansikkaa, kuten pussissakin kerrotaan. Sen maku on lempeä ja pikkuisen kipakka. Entäs nämä mies- ja naissymbolit sitten? Naissymboli, eli tuo keltainen on aika selkeästi mangon makuinen. Jotenkin tämä ei kyllä nyt nappaa. Tai siis no ensinnäkin, hyvin harvat mangonmakuiset asiat viehättävät minua noin ylipäätään. Ainoaa laatuaan taitaa olla mangojuustokakku ja sekin taitaa johtua Digestive-keksipohjasta :'D Mutta niin siis takaisin asiaan. Koostumukseltaan tämä on samanlainen kuin tuo sydän, semmoinen hampaisiin tarttuvan tahmainen. Maku oli kuitenkin jotenkin hiukan ummehtuneen oloinen :( Miessymboli on jo paljon parempi! Omena on ihanan kirpeä ja makuhermoja kutkutteleva. Koostumus on edelleen samanlainen, mutta hyvä maku antaa jo paljon anteeksi ;)


Innnnntohimon liekki. Toivottavasti se on yhtä tymäkän kuuloinen kuin nimikin! Hmm nojoo. Tämmöinen perusappelsiini... pöh. Tämä olisi voinut olla vaikka hiukan tulinen, kuten intohimo yleensä onkin. Ihan jees, ihan hyvää appelsiinia tämä oli, mutta hiukan tylsää :/ Viikset ovat sitrusmaiset ja itseasiassa aika verigreippimäiset. Hiukkasen on semmoinen saippuamainen viba, mutta ihan ookoo tämäkin. Nämä muhkeat huulet puolestaan ovat ihan vinkeät! Pinkit päärynät! Huippua :D Ja ihan oikeasti maistuvat päärynältä! En tiedä olenko koskaan itseasiassa syönyt näin hyvää päärynämakeista, Tästä tulee heti mieleen päärynämehujää tai -pillimehu. Tosi hyvää! 


Sitten olisi vuorossa Pink Allsorts. Oletteko muuten huomanneet, näistä Allsortseista on tullut kauppoihin patukkaversiot? Pink, Choco ja Coco. Kannattaa testata, hyviä olivat ;) Mutta niin, tämä on juurikin niitä perinteisiä englanninlakupussin antimia. En oikeastaan edes tiedä maistuuko tässä joku muu kuin sokeri ja lakritsi :D Mutta kieltämättä tulee ihan lapsuusmieleen kun isäni toi näitä jättituubin työreissultaan. Musta Lakrifun on hyvin samantyyppinen kuin BisBis-laku. Tämä on ehkä kuitenkin hiukan tulisempi tai ainakin salmiakkisempi versio. Tykkään tästä kyllä ihan tosi paljon! Ehkä syy on jälleen tässä hedelmäkarkkikimarassa, johon puudun aika nopeasti, mutta ihan sama. Ehkäpä lempikarkki koko pussissa! Pussista on löydettävissä myös JellyBeans -sekoitus, jota en nyt tässä poikkeuksellisesti ala ruotimaan. Löysin ainakin yhdeksän erilaista.... Olen syönyt näitä joskus ennenkin, ja tämä pussi voisi olla ihan hyvä JellyBeans-testi, jos maistaminen kiinnostaa. Nämä ovat koostumukseltaan myös hiukan tahmaisia, hyvin samantapaisia kuin nämä Pupuneidin hedelmärakeet. JellyBeanseja löytyy ties minkä makuisia, mm. caramelpopcorn, piña colada, bubblegum, peach pie jne..... Näitä on kyllä hauska napsia, kun ei koskaan oikein tiedä miltä nämä maistuvat :D


Kokonaisuudessaan pussi oli ihan jees. Suurin osa karkeista oli ihan ookoo ja kyllähän tämän syö. Sen suurempia makuelämyksiä ei nyt juurikaan tullut. Lemppareitani olivat Musta Lakrifun, JellyBeansit, omenainen miessymboli sekä tottakai pinkit päärynähuulet. Mielestäni karkkien ulkonäkö oli tällä kertaa melkein kivempi kuin maku. Rakastuin korviani myöten viiksiin ja pusuhuuliin <3 Myös liekki, sydän ja mies- ja naissymbolit ovat jotenkin tosi suloisia! Pussin ulkomuoto olisi kyllä voinut olla vähän romanttisempi :( Mutta mutta. Kolme karkkia!


Olettekos jo päässeet maistelemaan näitä romantiikkakarkkeja? Rakastuitteko korvianne myöten vai löytyykö merestä lisää kaloja?



Postaus tehty yhteistyössä Cloettan kanssa.

7 kommenttia:

  1. Pettymys oli tämä pussi ainakin minulle. En ostaisi :/

    VastaaPoista
  2. Täälläkin petyttiin, hedelmäkarkit oli pidemmän päälle vähän öklön makuisia ja jellybeanit maistui mun mielestä ihan oksennukselta. Musta liitulaku oli kyllä tosi hyvää!

    VastaaPoista
  3. En tykännyt yhtään! Ainoastaan lakritsikarkit olivat hyviä ja mun arvostelun voi muuten lukea täältä http://sateenkaarenaika.blogspot.fi/2015/05/uutuus-nameja.html

    VastaaPoista
  4. Odotukset oli korkealla tämän pussin kohdalla, mutta pettymykseksi kaikki maistuivat lähinnä samanlaiselta kumilta. Miunkin mielestä tuo musta oli kyllä ehdottomasti paras!
    Kiitos kivasta ja hauskasti kirjoitetusta blogista. Tästä on ollut paljon hyötyä! :)
    T: Vilhelmiina

    VastaaPoista
  5. Pupuneidin hedelmärakeet ovat paljon parempia kuin tämän pussin. Englanninlaku patukastakin olen tehnyt aevostelun tuonne blogiini johon yllä vinkkasin. ;)

    VastaaPoista
  6. En ole maistanut näitä vielä, mutta olisin osannut odottaa pussilta myös jotain suklaista. Suklaa ja romantiikka kun jollain tapaa kuluu yhteen ;)

    VastaaPoista
  7. Mun oli vain pakko tulla sanomaan, että on aivan ihanan virkistävää, että kirjoitat tänne ihan totuudenmukaisia mielipiteitäsi! :) Yleensä blogien yhteistyössä tehdyt kirjoitukset ovat silkkaa mainostamista, mutta näihin sun arvosteluihin voi luottaa, jee :) Ja onhan se tietty niinkin, että karkeissa kaikilla on oma mielipiteensä, joten jos joku tykkää päinvastaisista jutuista kuin sinä niin sillehän nämä kriittisemmät ovat nimenomaan merkki siitä, että kannattaa mennä ostamaan tämä pussi :D

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)