sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Panda Lakumix Sunny



Moikkelis murut!

Tässä on ollut pientä kesähässäkkää, joten en ole saanut aikaiseksi maistella tänne herkkuja. Ja koska aurinkoa ei ole pahemmin näkynyt, tai ainakaan se ei ole vielä kunnolla lämmittänyt, päätin kosiskella sitä esiin Pandan Lakumix Sunnyllä, joka on Pandan kevään uutuus. Pussilla on kokoa 250grammaa ja hintaa oli 2,75 e. 

Panda loihti esiin auringon, maut marjojen ja hedelmän. Laittoi mukaan pehmeää ja rapeaa, lakua suussasulavaa. Lakumix- sekoitus perin iloinen - Se on Sunny.

Ainesosat: sokeri, siirappi, vehnäjauho, glukoosi-fruktoosisiirappi, kaakaovoi, kasvirasvat (palmuydin, palmu, sheaydin), täysmaitojauhe, lakritsiuute, kaakaomassa, maissitärkkelys, melassi, pastöroitu mansikkapyre, riisitärkkelys, happamuudensäätöaineet (E330, E331), värit (E153 , E120, E171, E160a, E100), tärkkelyssiirappi, pintakäsittelyaineet (E414, kasviöljyt (kookos, palmuydin), E903, E904, E901), sakeuttamisaine (E414), aromit (mm. anisöljy, vanilliini), rasvaton maitojauhe, emulgointiaine (E322). Punainen rae sisältää maitosuklaata. Sekoituksen koostumus voi vaihdella.



Mutta mennäänpä vihdoin itseasiaan! Aloitetaan perinteisemmistä lakuista. Ekkana vasemman ylänurkan Ananas Aurinkoinen. Tämä on siis täytelakritsi jonka olisi määrä maistua ananakselta. Ja tosi hyvää se onkin! Ananaksen maku on melko hentoinen, mutta se sopii todella hyvin lakristin kaveriksi. Muistaakseni Pandan Tropico -pussissa on myös ananaslakuja. Nomnom, oikein hyvvää. Entäs se Pandan perinteinen Vaajakosken Päällikkö? No se nyt totta kai on samanlainen kuin ennenkin, oikein hyvää pehmoista ja tuoretta lakritsia. Kolmantena lakuna pussissa on Masi Mansikka, eli toisin sanoen mansikkalakritsia. Pidän itse todella paljon mansikkalakritsista ja syy saattaa löytyä lapsuuden Snöre -lakuista! Vieläkin tulee muistot mieleen kun mansikkalakua syö. Tämä on mielestäni jotenkin tuhdinpi kuin nuo pussin aikaisemman lakut. Todella hyvää tämäkin.


Pussista löytyy myös kolmenlaisia raelakuja. Pinkki Pallero on suklaalakurae, kenties samanlainen kuin se Pandan keltainen Pallero? Ja kyllä, juurikin samanlainen, mutta ihanan pinkissä kuosissaan! Nämä suklaalakuraepallerot ovat yksiä ehdottomista lemppareistani Pandalta. Tämä ehkä voi johtua suklaasta......mutta mitään en myönnä! :D Oranssi rae on nimeltään Päällikön Piristys ja tämä on appelsiinin makuinen lakurae. Appelsiinin maun ihan oikeasti tunnistaa! Oikein hyvää ja pirteän makuista. Ja tämä on oranssi sisältäkin! Olisipa siistiä nähdä appelsiinilakua samanlaisena omana lakunaan, kuten mansikkalaku - ilman rae kuorrutusta siis. Keltainen lakurae on Suloinen Sitruuna ja tämä on sitruunainen mansikkarae. Tämä on siis juurikin tuota samaa mansikkalakua, jota aiemmin jo maistelin, mutta raekuorrutuksella ja sitruunatwistillä. Tosi kivan makuista ja mansikkaisuus oli kiva ylläri :)

Pussi oli tosi kiva kokonaisuus ja kaikki karkit olivat hyviä! Kaikki namut tukivat toinen toisiaan ja tämän pussin pohjalle ei varmastikkaan jää pyörimään mitään turhimuksia. Lakupusseja minulla tulee tosi harvoin (jos koskaan) itselleni ostettua, joten nämä ovat aina todella kivoja ylläreitä kun niitä piiiitkästä aikaa tulee ostettua. Voisin ostaa tämän pussin uudelleenkin ja suosittelen kokeilemaan! Viisi karkkia! :)

 

7 kommenttia:

  1. Olet aiemmin maininnut, että Fazerin Aarrearkku on yksi ehdottomista suosikeistasi. Olisin kiinnostunut näkemään arvostelun uudistetusta Aarrearkusta - mitä mahdat olla mieltä pussista, kun sen sisältö on nyt erinäköinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, onko aarrearkku uudistunut?! Se on kyllä yks parhaimmista pusseista, toivottavasti ei oo mennyt huonommaksi :D

      Poista
    2. aarrearkun koko on pienempi ja muutamat karkit ovat muuttaneet muotoaan!

      Poista
  2. Pandan Lakumix Tropical -pussissa oli aikanaan appelsiinilakua :) ja tuo ananas on sama mikä Lakumix Black&White:ssa! Ää kun suosikkimixit poistuu niin äkkiä D;

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva blogi sulla! Tykkään kun keskityt makuun ja nautintoon, etkä mihinkään nippelitietoon. Jätskejä saat arvostella mun puolesta enemmänkin, itse asiassa Baileys-jäden arvostelu mut tänne blogiin sattumalta toikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minut toi bjiin arvostelu, mutta samaa mieltä :')

      Poista
  4. Tästä tuli mieleen että postaus metrilakuista ois tosi kiva! Näin kesällä sopivan ajankohtainen, jos vaan jostain saisit lakuja käsiisi :) Vaikka sun omista lempilakuista tai sit ihan sattumanvaraisesti valituista.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)