lauantai 5. syyskuuta 2015

Panda Täytelakupala Latte & Choco



Heippa!

Taisin kilpailun tuoksinnassa luvata maistella tänään Pandan uutuuspussia? Lupaus lunastettakoon ja tässä se nyt tulee! Kyseessä on siis uusi täytelakupalapussi Latte & Choco. Bongasin tämän pussin ihan vahingossa erään K-Supermarketin hyllyltä ja hintaa oli vain euron! Pakkohan se oli maisteluun ottaa :3 Kokoa pussilla on 250 grammaa. 



Lakritsia kahvin- (50%), vaniljan- (25%) ja suklaanmakuisella täytteelä (25%). Ainesosat: sokeri, venhäjauho, kasvirasvat (palmuydin, palmu, sheaydin), melassi, siirappi, tärkkelyssiirappi, riisitärkkelys, lakritsiuute, vähärasvainen kaakaojauhe, väri (lääkehiili), aromit (mm. anisöljy), emulgointiaine (lesitiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen aromi (vanilja). Saattaa sisältää pieniä määriä maitojauhetta.


Pussista löytyy siis kolmea erilaista täytettyä lakritsia. Suklaata, kahvia ja vaniljaa. Aloitetaanpa suklaasta. Pussissa näihin kaikkiin on varmaankin levinnyt pieni kahvin häivähdys, sillä tässäkin lakussa maistuu päällimmäisenä kahvi. Suklaalaku on muilta osin hyvin tutunmakuista Pandan suklaalakua, kuten olettaa saattaa. Hyvvää on, nams! 

Entäpäs pussin ehkä mielenkiintoisin laku, eli kahvi? Kahvin maku on oikein selkeä ja todella hyvää! Maku on makea ja melko mieto, mutta tässä on ihanasti potkua. Voisinpa melkein ennustaa, että nämä lakut katoavat tästä pussista ensimmäisenä! Ihan älyttömän hyviä! Myös teidän, jotka ette kahvin ystäviä varsinaisesti ole, kannattaa ehkä maistella tätä. Tosin lasten makuun tämä ei välttämättä ehkä ole.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä vaniljalaku. Maku on lempeä ja aika hienovarainen. Ihan jees, muttei ehkä lemppareihini yllä. Olen muutenkin aika vaniljavastainen :D Se on yleensä vain tylsää :D

Mutta. Kokonaisuudessaan pussi oli oikein kiva, vaikka yksi lakuista ei ihan sykäyttänytkään. Mikään ei kuitenkaan pahaa ollut. Veikkaan, että tämä pussi voi nousta hyvinkin suureen suosioon tässä kahvinkuluttajien luvatussa maassa, etenkin aikuisten keskuudessa. Voi, että kun pussista olisi löytynyt vielä toffee, niin tämä olisi ollut ehkä jättipotti! Neljä karkkia!


Olettekos jo pääseet maistelemaan tätä? Mitäs piditte? Olisitteko kaivanneet joukkoon muutakin vai oliko pussi täydellinen napakymppi?

10 kommenttia:

  1. Ai onko tuo pussi joku uutuus? Kyllä joku tuommoinen samanlainen on ollut joskus ennenkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aiemmin oli ainaki deli -pussi jossa oli suklaa, latte ja persikkajätski <3

      Poista
    2. maikki, Itseasiassa huomasin ittekki, et ei tuota kyllä uutuutena mainostettu. Pandan sivuilta löyty kuinkin uutuuspalkista :) Mutta uutta mulle kuitenki :D

      zelda, tuo persikkajätski -laku kuulostaa ihan mielettömältä! Miten oon tuon missannu! :oo

      Poista
  2. Kahvilakua kahvin kanssa kuulostaa hyvälle. :)

    VastaaPoista
  3. On maistettu ja hyvää on! Kannattaa kokeilla ne Pandan uusi suklaalevy sarja, on kyllä hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pandan levyt tulee varmastikin maisteluun jossain kohin, olivat niin herkullisen näkösiäkin :3

      Poista
  4. Oi, kuulostaa hyvältä! Täytyykin maistella :p
    Maista seuraavaksi Cloettan Sprinkle Latte Crunchiatto, kannatan! :D
    -Gatsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itsekin kieli pitkällä himoinnu tuota uutta Cloettaa :D Pittää ottaa asiaksi kyllä joskus tässä ;)

      Poista
  5. http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/tuotemerkit/fazer-lakritsi/yllattavan-pehmea-suomalainen-uutuus/

    Sun pitäs kyllä ehottomasti testailla näitä! Ite ainaki tykkäsin tosi paljon vaikken yleensä mikään lakritsin ystävä ole

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)