keskiviikko 2. syyskuuta 2015

CreaChoco -kilpailun voittaja!



Moikkamoi!

Se ois nyt jälleen kilpailu purkissa ja voittajan julistusta vaille! Ensinnä pitää kommentoida hiukan teidän unelmien suklaalevyjä - ne kuulosti ihan huikeilta! Pakko nostaa esiin muutamat lempparit!


Anonyymi: Ehdottomasti jotain ben&jerrys tapaista, vaikka maitosuklaata fudgella ja mutakakun paloilla ^^

Nella: Valkosuklaata, missä toffeeta ja popcornia, ei kai kuulosta liian ällöltä? Hitusen vadelmaa vielä joukkoon niin avot! :)


Anglis Roosie: Mun suklaa olis tummaa suklaata jossa olis krokantinpalasia, kirsikkaa ja päällä pähkinärouhetta, nams :P


Anonyymi: Mun kielen on kyllä vienyt täysin salmiakkitäytesuklaa (toki muutkin kelpaa ;)), mutta jos pitäisi joku uusi keksiä niin, hmm... Täytesuklaa, jonka sisällä olisi aitoa minttua ja vadelmaa sekä vaniljakreemiä kuorrutettuna maito-valko- ja tummasuklaa raidallisella päällysteellä :) onko liikaa, jos lisäis vielä vähän krispiä täytteeseen? :D


Maria: Unelmien suklaa olisi tumma suklaalevy suolalla, maapähkinävoilla, hillolla ja poksuvilla karkeilla! Kaikki tai ei mitään :-D



Anonyymi: valkosuklaalevy ehottomasti ! toffeeta johon kuuluu sekoituksena nougatia! lisäksi doris-keksin palasia ! :D

Pinja Hakli: Maitosuklaata ja minttupaloja sekä appelsiininpaloja ja lakritsia!


Miimii: Rakastan täytesuklaita, yksi lemppareistani on Pirkan 100g Mansikkajogurtti -suklaa. Mutta, jos saisin valita millaisen suklaalevyn tahansa. Hmm. Pehmeää maitosuklaata ja paloissa erilaisia täytteitä: toffee, mansikkajogurtti, sitruunajogurtti, lakritsi jne.


Anonyymi: Valkosuklaata tosi tuhdilla mustikka-juustokakku-keksimurutäytteellä. Keksimurut mielellään speculaas-maustekekseistä, joihin olen vastikään totaalirakastunut, mutta juustokakun pohjina perinteisemmät digestivetkin kelpaisivat toki myös. Okei, pelkkä vaniljainen tuorejuustotäyte ilman muita hässäköitä kävisi sekin oikein hyvin. Tai maitosuklaapäällys valkosuklaan sijaan. Olen valmis tekemään kompromisseja, kunhan vain jonain kauniina päivänä näkisin kaupassa juustokakkusuklaata, oikein kunnon tymäkkää sellaista eikä mitään ohut-jogurttiliru-vähänsinnepäin-versiota. Ei mulla muuta.


Riina K: Unelmieni suklaa olisi maitosuklaa, jossa olisi marmorikuvioitu sekaan valkosuklaata, palan sisällä täytteenä voisi olla maapähkinävoita (nutellaa) sekä turkinpippurirouhetta. Vanilja-banaanimousse täyte kookoshiutaleilla olisi myös aika herkkua!


Anonyymi: Se maistuisi mummun mustikkapiirakalta suklaaversiona: tummaa suklaata (muttei liian tummaa, sellaista Fazerin tumman tyylistä), mustikoita (ehkäpä kokonaisia kuivattuna ja sokeroituna?) kardemummaa ja keksimurua. Sitä voisi syödä silloin kun maailma oikein potkii päähän - ja nautittaisiin kylmän maidon kanssa. 


Elluii: Oooo, miten jännää ja ihanaa!!

Unelmieni suklaa olisi joko kirsikoilla ja oikeasti maistuvalla hunajalla tuunattu valkosuklaa (olisi sopivan mieto ja turvallinen tarjottavaksikin) taikka maitosuklaa mansikoilla/kirsikoilla ja tujulla chilillä! Nams, kuola poskella tätä kirjoittelin :D

Milja: Aivan huikea ajatus! Unelmieni suklaa-ihanuus olisi tummaa suklaata valkosuklaarakeilla, rapealla pekonisilpulla ja taatelipaloilla. Jos oikein överiksi vetäisi, olisi mukana vielä manchegojuuston paloja! Suolaista ja makeaa kierolla tavalla. ;) 


Teiltä tuli ihan mahtavia ehdotuksia ja unelmointeja! Kumpa voisin palkita kaikki <3 Huomasin yhden yhtäläisyyden omien ajatusteni ja teidän ajatusten välillä. Monet haaveilivat valkosuklaa-salmiakki -levystä - ja niin minäkin. Arvaankohan nyt oikein, jos veikkaan. että muutkin kuin minä ovat tänä kesänä syöneet mahan täydeltä Classicin valkosuklaa-salmiakki jäätelöä :D Olisin halunnut alunpitäen tilata sellaisen levyn, mutta CreaChocon valikoimissa ei ollut vielä salmiakkia. Mutta nyt on! Joten kipinkapin tilaamaan ja maistelemaan!! 



Mutta nyt, hetki jota olemme odottaneet! Voittajan julkistus!

Pärrrrrrrr! (eli siis jännitysrummut)

Arpaonni (tai no... Random.org) suosi tällä kertaa Auraa:

Omassa unelmasuklaassani olisi luultavasti makeaa ja suolaista: Maitosuklaata, rapeita pekoninpaloja, fudgekuutioita, kinuskitäyte... Ja suklaata vain sen verran, että se sitoisi nämä kaikki yhteen! :D

Ihan huikea suklaalevy! :DD Ja Aura, jos tilaat tämän tyyppisen levyn (pekoninpalojen saatavuutta en osaa sanoa :D) niin tulethan, pliis, kertomaan miltä se maistui! Tämä on niin mahtavan kuuloinen ja kieroutunut levy, että sen on jo pakko olla järjettömän hyvää :DD Laitan sulle, Aura, sähköpostia, niin pääset tilailemaan jo hetimmiten ;)


Kiitoksia kaikille kilpailuun osallistuneille ihan hirmuisen paljon! Pääsisimmepä näkemään joskus kaupan hyllyllä vähintään yhtä hurjia levyjä, mitä ehdotitte <3 Palaillaanpa jälleen viikonloppuna asiaan, nyt vuorossa on Pandan uutuus pussi!


Postaus tehty yhteistyössä CreaChocon kanssa.

2 kommenttia:

  1. En meinannut uskoa, kun luin tämän postauksen, sillä mulla ei melkein koskaan ole tuuria arvonnoissa! Kiitokset, ja levyyni eksyi vaahtokarkkia, kookoshiutaleita ja popcornia, eli ihan vielä en päässyt paistamaan omaa unelmasuklaatani. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoo! Kuulostaapa aika hyvältä! ;D Ja tuon yhdistelmän luulisi kyllä toimivan aika hyvin :)

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)