lauantai 22. syyskuuta 2012

Panda Suklaa Mix Dark & White

 Tätä on monet tainneet jo odottaa, minä mukaan lukien! Nimittäin Pandan uusien Suklaa Mix -pussien maistelua. Nämä söpöläiset on siis julkaistu yhtäaikaa ja ihan äskettäin. Itse ostin nämä Citymarketista, 2,09e/ pussi. Aika tyyristä lystiä, sillä pussit ovat vain 150 grammaisia! Verrokkina voin antaa vaikka viime viikonloppuisen Mättö Kax -pussin, jolla oli kokoa 400 g ja hintaa 2,99e. Näiden pussukoiden hinta on siis yli kaksinkertainen! Toivottavasti hinta ja laatu kulkisivat käsikädessä ja nämä olisivat myös kaksikertaa parempia kuin Mättö Kax..........


Kinuski, mansikka ja tumma suklaatassu, 
sekoituksesta ihastuu jokainen herkkunassu. 
Samettisen täyteläisiä ovat 
tumma suklaaherkut, 
niillä Panda lähettää suklaiset terkut. 
Tekijänä tietenkin Panda 
- se omintakeinen makeinen. 

Tumma suklaasekoitus. Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, kaakaomassa, kaakaovoi, hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E331), värit (punajuurimehu, E171, E150d), emulgointiaine (lestiini), aromit ( mm.vanilliini). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja maitojauhetta.

Valmistettu Suomessa.


Otetaas ekkana Dark maisteluun. Pussista löytyy siis kolmenlaisia herkkuja. Ihan pätevä määrä tämän kokoiseen pussiin. Tumma suklaatassu on aika perustummaa suklaata, kuten olettaa saattaa. Oikein hyvän makuista. Luonnollisesti tämä on sellaista "höpöhöpö" tummaa suklaata, eli sitä samaa kamaa kuin esimerkiksi Pandan 130g Hurmaava Tumma. Vaikka sanonkin tätä höpöhöpösuklaaksi, on se mielestäni parempaa kuin hardcore-tumma suklaa. Eli nämä 80% hurjimukset. Pidän enemmän näistä sokerilillukoista, enkä häpeä myöntää sitä! Eli tumma suklaatassu on oikein kivan makuinen tummasuklaa nappula. 

Mansikkasydän on mansikkamarmeladia kuorrutettuna ohuella tummasuklaa kuorrutuksella. Vaikka en yleensä oikein marmeladeista välitä (ei viha-, eikä rakkaussuhdetta), tämä on oikein hyvää. Tulee ihan joulu mieleen, kuten konvehteista nyt ylipäänsä. Marmeladi on sameaa, heleän vaaleanpunaista. Ei siis sellaista läpinäkyvää marmeladia, kuten yleensä. Oikein mukavan makeaa ja pehmoisen makuista. En vain saa päähäni missä olen tätä ennenkin syönyt....

Kinuskineliötä olen ehkä eniten odottanut! Suklaatassu ja mansikkasydän olivat ennalta-arvattavia, mutta tämä on kenteis jotain uutta... No uuttapa tosiaankin! Sisus on marmeladimainen, hiukan venyvään toffeeseen suuntaava möllerö. Ihan kuin nielisi sitkeää räkää. Noin niinkuin koostumukseltaan. Maku on kyllä hyvä! Lempeää kinuksia ihan selvästi, mutta koostumus on kyllä jostain toisesta ulottuvuudesta..... Ei voi muuta sanoa kuin että kylläpä hämmästyin...
 Kokonaisuudessaan pussi on ihan kiva. Kinuksineliö oli ihan uusi tuttavuus, mutta koostumus yllätti, eikä ihan vähäsen.. Mikään tässä pussissa ei ole siis pahaa. Odotin kinuskineliöltä ehkä sellaista fudgemaista sisusta... en tuollaista klimppiä... No joo, hiukan petyin periaatteessa.. Odotin jotensakin ihanaa suklaapussukkaa. Voi olla että säästän rahani joulukonvehteihin, mutta voisin ostaa tämän uudemmankin kerran. Olisipa edes 1,99e, niin se ei kuulostaisi niin pahalta näin pienestä pussista. Kolme karkkia.



Täyteläistä valkosuklaata on tässä, 
makeassa suosikkiyhdistelmässä. 
Ihana toffee, double choco suklaamuna
ja valkosuklaatassu, 
yhdistelmänä vastustamattoman hassu. 
Tekijänä tietenkin Panda
- se omintaikeinen makeinen.

Suklaasekoitus. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, rasvaton maitojaihe, tärkkelyssiirappi, maitorasva, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kasviöljy, emulgointiaine (lestiini), pintakäsittelyaine (E414), melassi, aromit (mm. vanilliini), suola. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja vehnää.

Valmistettu Suomessa.


Tässäkin pussissa on niin ikään kolme erilaista suklaaherkkua. Nämä tosin kuulostavat jo hiukan erilaisemmilta kuin sisarpussin namut. Valkosuklaatassu on luonnollisestikin samaa suklaata kuin Pandan valkosuklaalevy. Toisin sanoen erittäin hyvää valkosuklaata. 

Pehmeä toffee on muuten samanlainen kuin maitosuklaaversio, mutta valkoisella suklaalla. Rrrrrakastan maitosuklaaversiota tästä pehmeästä toffeesta (maistuu samalle kuin Pandan Toffee 100g minilevy), joten standardit ovat nyt huikean korkealla. Valkosuklaa on oikein hyvää ja niin on toffee sen sisälläkin. En kuitenkaan tiedä pidänkö tästä yhdistelmästä. Tämä on nimittäin ihan älyttömän makeaa! Vettä on pakko saada heti perään. Mutta! Tämä on tiedättekö juuri sellainen herkku, että kun on ihan älytön karkkinälkä, kannattaa syödä tämä, sillä sitten sokerinhimo on tipotiessään. Jos sen siis haluaa pois. Mutta niin, sinällään ihan hyvää, mutta kyllä tämä imelyyden kestävyyttä tarvii, kuten valkosuklaa nyt ylipäätään.

Double Choco on jälleen tällainen vähän jännä paikka, jota mielenkiinnolla odotan. Jaa. No se on sitten nimensä mukaisesti Double Choco, eli valkosuklaalla kuorrutettua maitosuklaata. Hyvää tosin! Maitosuklaa maistuu samalle kuin Pandan Suklaasydän pussin maitosuklaa (eli ihan sairaan hyvälle!). Valkosuklaahan nostaa taas makeutta potenssiin kolme, mutta ihan hyvin toimii minun suussani ainakin.

Entäs sitten yhteenveto? Pussi oli mielestäni parempi kuin sisarensa. Tämä toi enemmän uutta ja ne olivat ihan hyviä kokeiluja. Imelähän tämä pussi on ja on jälleen hyvä pitää valkosuklaasta, että tämän pussin testaaminen kannattaisi. Tähän verrattuna Dark-pussi oli oikein mukavan makuinen, herkkuja pystyi syömään useamman putkeen, mutta tässä muutama herkku riittää melko pitkälle. Valkosuklaan ystävänä annan tälle pussille kuitenkin neljä karkkia! Ostan tämän uudelleen varmaan sellaisena spesiaaliherkkuhetkenä :)


Ps. Sellainen jännä ero! Dark-pussissa on rasvaa 16 g, josta tyydyttyneitä 10g ja White-pussissa on 27 g, josta tyydyttyneitä 16g. Valkosuklaan rasvaisuus maistuu kyllä esimerkiksi valkosuklaatassussa aika selvästi..

3 kommenttia:

  1. Ihana blogi! :-D Pitääpä jäädä seurailemaan, selailin äsken ihan huomaamattani kaikki postaukset läpi! Tulin vielä ehdottamaan jotain mistä voisit tänne ehkä saada arviointia aikaiseksi, nimittäin tämä Maraboun suklaa:

    http://cdn.publishme.se/cdn/5-2/1400794/images/2010/cc_105496049_107708002.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on mullaki pyöriny mielessä ja pitää ottaa kyllä testiin joskus :)

      Poista
  2. Tosi ihana blogi. ♥
    Tuli heti nälkä ku katto
    näitä.. :) ♥♥

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)