keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Sondey Crunchy Puffed Rice Biscuit Triangles


Lissää suklaisia päivityksiä, TOSIN(!) nyt keksien muodossa! Alkoi nuo suklaapatukat kyllästyttämään, joten päätin vaihtaa kekseihin. Nojoo, ei nämä nyt niin hirveän keksimäisiä ole, mutta olivat niin hauskan näköisiä, että pakko nyt testata. Ihan teitä ajattelin, kuulkaas! Elikkäs. Lidlistä löytyi, 135 grammaa painoa ja 1, 49e oli hinta. Kilohinta on siis siinä kympin hujakoilla näin nopeasti laskettuna. Pussi on suhteellisen pieni ja sisältö oli vielä pienempi. Yli puolet pussista oli pelkkää ilmaa, näin nätisti sanottuna.

Maitosuklaalla (55) kuorrutettu ja tummalla suklaalla (2%) koristeltu, riisimuroja (4%) sisältävä keksi. Ainesosat: sokeri, vehnäjauho, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kasvirasva, riisi, laktoosi, voirasva, glukoosisiirappi, vehnätärkkelys, puffattu riisi, emulgointiaine (soijalestiini), suola, luontainen aromi, ohramallasuute, maitoproteiini, nostatusaineet (ammoniumvetykarbonaatti, natriumvetykarbonaatti), kananmunajauhe. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää ja muita pähkinöitä. 
 
Valmistettu Saksassa.

Maistellaampa. Oho! Täällähän oli ihan oikeasti keksi sisällä! Kuorrutus on tosiaan ohut maitosuklaakuorrute ja puffattuja riisipalleroita. Yleensä tykkään riisipalleroiden rapeudesta, mutta nyt se ei pääse loistamaan, koska keksi rouskuu hampaissa joka tapauksessa. Maitosuklaa ei ole kovin kummoisen makuista, lähinnä melko sokerista. Keksikin on jotensakin mauton ja tylsä. Ihan kuin keksit ikinä olisivat mitenkään erityisen jännittäviä.....

No mutta kuitenkin. Kokonaisuudessaan keksi on aika...mitäänsanomaton. Pussi ja itse keksi näyttävät päällepäin mielenkiintoisilta, mutta kiinnostus lopahtaa, kun keksin saa suuhun. Jotenkin tosi vetisen makuisia... Nämä kuuluvat selvästikin sarjaan "vien mukanani työpaikalle tai illanistujaisiin, jotta saisin vain maistella näitä". Nyt olen näiden kanssa naimisissa täällä kotona. Mutta onneksi pussi on pieni ja keksit ovat kuitenkin ihan syömäkelpoisia. Kahden karkin blaaaaah.

6 kommenttia:

  1. http://www.fazer.com/en/About-us/Products--Services/Chocolate-and-confectionery/ProductsEN/Bags/Assa-Pikku-Hassakka-180-g/ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi-joi! Tuo tulee hetimmiten kunhan saan sen hyppysiini!

      Poista
  2. Voisitko arvostatta stratos ilmakuplasuklaapatukan? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin. Mutta vain sillä ehdolla, että kerrot mistä moisen herkun voisi löytää ;)

      Poista
    2. Ihan perus ruokakaupoista esim. S-market, prisma, citymarket ja r-kioskiltakin löytyy mutta on varmaan vähän kalliimpaa siellä (: se on sellaisessa sinisessä käärepaperissa.

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)