torstai 31. tammikuuta 2013

Fazer Blueberry & Raspberry in Dark Chocolate


Hejjjj! Löysin kuin löysinkin Fazerin uutukaisen patukan käsiini! Tämä pikkuinen löytyi Ärrältä ja maksoi huikeat 1,10e. Vahvasti on sellainen tunne, että se on ehkä hiukan halvempi normikaupassa. Kokoa on 37 grammaa, eli perussettiä näille Fazerin patukoille. 

By the way! Jos joku vikkelä silmäinen on jo hoksinut: kaaaaikki Fazerin levyt  ja patukat saavat nähtävästi uudet kuosit! Aiiii, että kun ne on hienoja! 

Tummaa suklaata, vadelmaa (0,5%) ja mustikkaa (0,5%). Ainesosat: sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, maitorasva, maltodekstriini (vehnästä), vadelmajauhe, mustikkajauhe, aromit, tärkkelys, emulgointiaine (lestiini mm. soija). Vähintään 47% kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, pähkinää ja mantelia. 

Valmistaja Fazer Makeiset Suomi.

Ja nyt maisteluun! Suklaa tuoksuu aivan älyttömän hyvältä! Ja maistuukin aivan älyttömän hyvältä! En ole koskaan oikein päässyt perehtymään näihin tummiin suklaisiin, mutta tämä on mielestäni aika todella hyvää. Marjat eivät sinänsä maistu tässä suklaassa. Ne ovat lähinnä pieninä seuralaisina, jotka tuovat vähän eloa suklaan makuun. Vadelmat näkyvät pieninä vaaleanpunaisina pisteinä (samanlaisina kuin Fazerin vadelmajugurttisuklaassa) ja rouskuvat hampaissa. Mustikasta ei sinänsä ole tietoa. Kaapissani on Fazerin tummasuklaa levy jemmassa ja odotukset nousivat tämän patukan myötä aika todella korkeiksi! 

Yleensä miellän tumman suklaan kitkeräksi. Tämä on kuitenkin melko pehmoista ja lempeän makuista. Nojoo. Eihän tämä mitään kovaa kamaa ole, vaan vain 47%. Erittäin hyvää kuitenkin! Nams! Taisin löytää nyt kyllä uuden vakkarin! Tätä tekee mieli syödä silloin, kun haluaa jotain hyvää, muttei yltiöimelää, tai kun vähempikin makeus riittää. Vaikka marjat maistuivat hyvin lievästi suklaassa, en jää niitä oikeastaan kaipaamaankaan. Suklaassa on erittäin hyvä tasapaino kaiken välillä. Viisi karkkia! Ohhoh.


18 kommenttia:

  1. joo on noi normikaupassa halvempiii :)

    VastaaPoista
  2. Meikäläinen luottaa kyllä Fazerin tummaan suklaaseen aina makeannälän yllättäessä. :=

    VastaaPoista
  3. hei jes! kiva että löysit tämän! :)

    VastaaPoista
  4. Normikapassa maksaa 0,50e :D

    VastaaPoista
  5. Vau, täytyy etsiä käsiin! -Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho vasta alle viikko tästä postauksesta! Oon meinaan ostanut tätä jo kahdesti sen jälkeen, ja hyvää on - ihan yks uus suosikki! -Elli

      Poista
  6. Minäkin maistelin, mutta en kyllä antaisi 5 namua. Ei yllättänyt, perushyvää kuitenkin. Asiaan voipi myös vaikuttaa se, etten ole tumman suklaan ystävä.

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Ihanaa! Kiitoksia :) Vastailempa siihen piakkoin :)

      Poista
  8. hei, muistatko sitä maraboun kookos-suklaata :) ?

    VastaaPoista
  9. Voisitko arvostella uuden fazerin ässä pelix karkkipussin? :)

    VastaaPoista
  10. Postaustoiveena olis milkan popcorn suklaa! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatetaan, koska oon aatellut lähiaikoina ostaa sitä! :)

      Poista
  11. Toi sun sivussa oleva frendien lainaus on päin seetä, se pitäs olla ''It's noN fat, noN sugar, noN dairy.. It's noT good, throw it out''. Usko pois, niillä on ero. Hauska lainaus silti, pisteet siitä.

    VastaaPoista
  12. Tä on laihduttajana mun ainoa kosketus herkkuihin hahah. Jatka kivojen postausten kirjoittamista, ne piristää päivä!!

    -Sohvi

    VastaaPoista
  13. maistoin tätä viikko sitte ja oli ihan hurjan hyvää:) yleensä inhoon tummaa suklatata mut tossa se ei ees maistu, 5/5 tälle suklaalle :)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)