maanantai 14. tammikuuta 2013

Panda POP Jelly


Hejsan alla! Löysin kuin löysinkin kätösiini uusimman Pandan! Kaikki kolme pussia kuulostivat hyvin mielenkiintoisilta, mutta yksi oli ehdottomasti ylitse muiden: Panda POP Jelly! Hintaa sillä oli noin suurinpiirtein muistaakseni about 2,79e läheisessä K-supermarketissa. Painoa on 180 grammaa. Tämäkin kuuluu siis nähtävästi tähän "huiman hintaiset makeiset" -hintaluokkaan.

Runsaalla suklaalla kuorrutettuja mehukkaan hedelmäisiä palleroita kolmessa mainiossa maussa.

Maitosuklaa-, tumma suklaa- ja valkosuklaapalloja mansikan, aprikoosin ja limen makuisella marmeladitäytteellä. Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, kaakaovoi, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, hyytelöimisaine (E440), maitorasva, pintakäsittelyaine (E414), happamuudensäätöaineet (E330, E331), emulgointiaine (lestiini), aromit (mm. vanilliini), värit (E171, E120, E100, E160a). Suklaata 54%. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.

Jostakin kumman syystä maitotuotteet oli boldattu tuolla pussin kyljessäkin, joten laitoinpa oikeaoppisesti sitten tännekin.


Nyt pakollisten muodollisuuksien jälkeen voidaan päästä tähän kivoimpaan osioon! Palleroita on siis kolmenlaisia: valkosuklaata, maitosuklaata ja tummaa suklaata. Näiden sisällä kaiken ymmärrykseni mukaan pitäisi olla jonkin tapaista hyytelölöllyä. Saas nähdä. Pikkuisen pistää epäilyttämään...

Mutta! Aloitetaanpa tylsimmän kuuloisesta eli Aprikoosi-tummasuklaasta. Mjoo. Aika perus. Ihan kiva makuyhdistelmä, mutta ei mitenkään erityisen jännittävä tai säväyttävä makuelämys. Aprikoosisysteemi on semmoinen pehmoinen, hyvin marmeladimainen pallukka. Tulee lähinnä mieleen jotkut joulukonvehdit. Nojoo, kyllähän näitä syö. Ihan, ihan, ihan, ihan kiva.

Seuraavaksi Mansikka-maitosuklaa. Luultavasti tämäkin on jotensakin perusmakeinen. Hah. Jotensakin tosiaan. Täsmälleen samanlainen "elämys", kuten tuo aprikoosikin. Maitosuklaa on oikein hyvää ja mansikkamarmeladi on ihan normi mansikkamarmeladi. Aika tylsää sanon minä.

No, josko tämä musta hevonen olisi hiukan jännittävämpi? Lime-valkosuklaa! Kuulostaa jo tarpeeksi jännittävältä! No ainakin tämä on jotain aika erittäin hämmentävää! Valkosuklaa on sitä hyvvää Pandaa, mitä olen tottunut syömään. Lime taas vuorostaan maistuu ihan limelle. Mutta mikä yhdistelmä! Tämä on ehkä niitä, joita joko rakastaa tai vihaa. Olen ihan yllättynyt miten hyvin imelä valkosuklaa ja hapan sitrus voivatkin sopia toisilleen! En kyllä tiedä edes pidänkö tästä, mutta tämä on niin hämmentävää kielenpäällä, että nuo pallerot tulee taatusti syötyä.

Hmm.. entäs kokonaisuus sitten? Ensinnäkin kuvittelin palleroiden olevan huiman suuria! En tajunnut edes kopeloida pussia niin, että todellisuus olisi valottunut. No ehkä näin jälkeenpäin ajateltuna ihan viisasta tehdä ne noin pieniksi. Limemarmeladi olisi ollut ehkä turhan kirpakkapala syötäväksi. Vaikka tylsistyin noihin mansikkana ja aprikoosiin tuolla aiemmin, kolmen maun pussissa pari arkista makua ja yksi jännittävä tuntuu melko passelilta. Jos kaikki maut olisivat olleet yhtä kummallisia kuin tuo lime, en tiedä olisiko pussissa yhtään mitään järkeä. Entä ostaisinko uudestaan? Enpä välttämättä. Kiva makuelämys ja jälleen ihan kiva uusi tuttavuus, mutta hinta on ihan liian suolainen tuon kokoiselle rääpäleelle. Oli tämä kuitenkin nyt yhden maistelun arvoinen pussukka. Kolme karkkia.

8 kommenttia:

  1. Oi voi, ohimennen olen vain nähnyt että Pandalta on tullut KOLME uutta pussia! Jännä pussukka tämä, mitäs niissä kahdessa muussa oli makuna? :)

    -Lallu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panda on melkoinen tehtailemaan noita uutuuspusseja :D lyhyen ajan sisään niitä on tullut ainakin 5 kpl, puhumattakaan muista Pandan tuotteista.

      Poista
  2. Ostin ja söin viikonloppuna :) mä tykkäsin, kun sisäosa oli niin "jellyinen". Jotenkin tosi jenkki karkki suomalaiseksi. Nyt tekee mieli, mutta ehkä nappaan kaupasta jonkun niistä kahdesta toisesta uutuudesta.. -Elli

    VastaaPoista
  3. Tänään satuin huomaamaan kaupassa, mutta en ostanut. Ehkä arviosi perusteella en sitten maista ollenkaan, koska hinta on korkea ja nuo maut kuulostavat kummallisilta. Oletko muuten huomannut, että Fazer-levyjen kääre on uudistunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fazerin uusi kääre on ihana! Jotenkin kivan moderni, mutta samalla klassinen :)

      Poista
    2. Mua hetkellisesti hämmensi uudet kääreet, koska ei ollut tottunut niihin, mutta kaiken kaikkiaan pidän niistä.

      Poista
  4. Olisin odottanut jotenkin enemmän tältä pussilta.....
    Mutta tänne saa kuulemma esittää toiveita niin voisitkos maistella Fazer Jumbo Remixn:-)
    T. Voimistelija
    Ps. Kiva blogi:-D;-)

    VastaaPoista
  5. Täälläpäin on kyllä paljon halvempia noi pussit :D Mut juu, ite tykkäsin tosi paljon kaikista noista pop pusseista :) Mun mielestä voisit kyllä arvostella sen panda pop fudge pussia, oli mun lemppari näistä kolmesta :)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)