tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ben&Jerry's Core Blondie Brownie



Halloo! Kesä tulla kohisee ja päätinkin etsiä käsiini uusimman Ben&Jerry'sin Coren! Elikkäs näitä on tullut nyt vissiin kolme uutta makua ja kaikkien sisällä on joku älyttömän ihana mönjäsydän. Nyt maistelussa on Blondie Brownie ja kaksi muuta Core-uutuutta ovat Caramel Sutra ja Peanut Butter Me Up. Tötsässä on tavaraa 500 ml ja hintaa oli aika huikeat 6,75e. Mutta no. Toivottavasti sen arvoiset pennoset. 

Olet varmasti kuullut iänikuisen kysymysen: "Kumpi tuli ensin, muna vai kana?" No jo jonkin aikaa kysymys meillä on kuulunut: "Kumpi tuli ensin, tumma vai vaalea?" Tulimme lopulta siihen tulokseen, ettei sillä juuri ole merkitystä. Sen vuoksi, että kummastakin voi tehdä herkullista jäätelöä - ja näin me teimmekin. Vaaleita kakkupaloja vaniljajäätelön seassa, suklaakakkupaloja suklaajäätelössä sekä kinuskikastikesydän. Valinta on sinun - oletko tumma vai vaalea? Join our core. Tartu lusikkaan!

Suolainen kinuskikaramellisydän (12%), suklaa- ja vaniljajäätelöä, suklaabrownie- (4%) ja kakkupaloja (4%) Ainekset: kerma (26%), vesi, kondensoitu rasvaton maito, sokeri, makeutettu tiivistetty maito, glukoosisiirappi, fariinisokeri, vehnäjauho, kaakaojauhe, kananmunankeltuainen vapaiden kanojen munista, kananmuna, maitorasva, vähärasvainen kaakaojauhe, soijaöljy, vaniljauute, stabilointiaineet (pektiini, guarkumi, karrageeni), inverttisokeri, suola, kuivattu kananmunanvalkuainen, emulgointiaine (auringonkukkalestiini), nostatusaineet (natriumkarbonaatti, dinatriumfosfaatti, monokalsiumfosfaatti), happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti), maissitärkkelys. Sokeri, kaakao ja vanilja ovat reilun kaupan raaka-aineita (19% kuiva-aineista).


Aikaaaa älyttömän hyvännäköistä, etten sanoisi! Suuhun pistäessä ensimmäinen reaktio on: "Oho." Silleen hyvällä tavalla. Jos olette joskus koittanut kotona tehdä itse kinuskia tai toffeeta tai mitä se nyt ikinä onkaan, sulattamalla sokeria ja sotkemalla siihen kermaa, tämä kinuski sydän maistuu kutakuinkin siltä. Tai ainakin siltä miltä sen sokeri-kerma-mönjän pitäisi maistua. Ja tässä paketissa kastiketta ei ainakaan ole säästelty! Tumma suklaa jäätelö on erittäin hyvää. Varmaankin sitä samaa kuin Chocolate Fudge Browniessa. Omomnonm! Vaniljajäätelö on ihanan täyteläistä ja eräs arvostelija (meitä oli kokonaista kolme!) sanoikin sen maistuvan ihan vaaleansiniseltä vaniljavanukas Naminamilta! Odotin innolla vaaleita kakkupaloja, mutta ne eivät mielestäni olleet erityisen hyviä. Vähänkuin olisi syöny tylsää taikinaa...

Jotenka siis. Jäätelö olisi muuten ihan täys viisi karkkia, mutta nuo vaaleat kakkupalat olivat aika tylsiä tai jopa pahoja. Eikö tuo hintakaan nyt ihan niin täydellinen ole... Puolen litran hinnalla saa melkeinpä kaksi litraa normi-Valiota. Muttamuttamutta. Kyllähän se Ben&Jerry's Valion aina voittaa :D

Vaniljajäätelön, suklaajäätelön ja kinuskin yhdistelmä pienen suolaripauksen kanssa on ihan todella hyvä miksaus! Kinuskikastikkeen suolaisuus tasapainottaa suklaan makeutta ja kuten olen jo aikaisemminkin saarnannut, suklaa ja suola kuuluu yhteen! Omnomn! Uusi Core on aikas kiva idea! Neljä karkkia :)


4 kommenttia:

  1. Apua, näyttää kyllä aivan ihanalta!

    VastaaPoista
  2. Tämä on sikahyvää, mun uutta lempparia! Peanut butteria löytyy nykyään myös tästä Core sarjasta, siinä on vadelmahilloa keskellä sydämenä. Peanut butter cupia on ollut myös omana purkkinaan mutta se on kyllä jo tosi imelää :)

    VastaaPoista
  3. Olis kiva jos voisit arvostella jotain näistä fazerin uutuuksista: Tutti Frutti Sour Island mix, uuden angry birds pussin tai kismet fzarinan! :)

    VastaaPoista
  4. Taas kommentoin vanhaa postausta, mutta oon 100% samaa mieltä. Bj on herkkua<3 hinta on turhan korkea ja vaaleat kakkupalat pahoja xp

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)