sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Marabou Crunchy Corn


Terveisiä Ruåtsista! Taas. Mutta! Näitäpä saa nyt myös kotimaisesta hyllystä! Tämä levynen on pötkötellyt ties miten pitään tuolla hyllyllä ja nyt sain aikaiseksi maistella tätä kun näin tämän yksilön myös Cittarin hyllyssä. Kyseessä on siis Maraboun uutukainen, Crunchy Corn. Kokoa on 100g ja hintaa about 1,50e (ehkäpä..ainakin sisar oli jotain tätä luokkaa). Tämä suklaa on siis tosissaankin hinnoissaan, jos vertaa perusfazeriin, jota saa parhaimmillaan ~ 1,70e /200g.

Milkchocolate with crunchy, salty corn snacks (13%). Ingredients: sugar, cocoa butter*, cocoa mass*, corn, milk fat, whey powder, skimmed milk powder, partially demineralised whey powder, vegetable oil, emulsifier (soya lecithin), salt, flavouring. Cocoa solids 30% min. CONTAINS MILKS, SOYA. MAY CONTAIN ALMONDS, OTHER NUTS AND WHEAT. *The cocoa originates from Rainforest Alliance Certified farms.

Idea on tässä suklaassa kuitenkin aika hauska! Pelkään taas hieman hampaitteni puolesta, mutta otan nyt riskin! Oho! Siis mitään pelkoa ei hampaiden halkomisesta ole! Maissipallero muistuttaa enemmänkin sellaista puffattua maissipalloa tai rapeaa keksiä, kuin tuollaista maissinjyvää, joita kääre on täynnä. Ne ovat maissin makuisia, tulee sellainen hintsu popcorn-vivahde. Tarkemmin katsottunakin, ne ovat selvästi sellaisia maissinjyviä, mutta eivät kovia ollenkaan! Rapeita pikemminkin.... Mitähän ihmettä niille on tehty?  Lisäksi suolaisia! Jälleen kerran olen sitä mieltä, että suklaa ja suola kuuluu yhteen. Todella kiva uusi elämys, kannattaa testata! Kokokin oikein huutaa testaamista, eipähän tarvi keksiä mitään yleishyödyllistä käyttötarkoitusta suklaan jämille, jos tästä ei tykkääkkään. Tosi hyvvää! Neljä karkkia!


7 kommenttia:

 1. Noi paahdetut maissinjyvät on perussnackseja jenkeissä. http://www.orcadistribution.com/Pictures/Med/JPEG/Corn1.jpg
  Pohjana on ihan maissinjyvät sellaisina kuten maissintähkissä, joita voi vaikka grillata. Eli niitä keltaisia pehmeitä. Ei mitään popparijyviä. Silti myös tässä tapauksessa kyseenalaistan maissin luonnollisuuden, kuten aina kun teollisista makeisista on kyse.

  VastaaPoista
 2. Lidlissä on myös uutuutena tällaisia suolaisia vehnäpalloja maitosuklaa kuorrutteella. Hinta oli alle kahden euron 175g pussissa ja kun kyseessä on kevyitä palloja niin sellaisia sormenpään kokoisia palloja on lähemmäs satakappaletta pussissa. JOS tykkää suolaisen ja suklaan makean sekoituksesta (erityisesti suolaisuudesta suklaan kera) niin kannattaa testata. Valmistaja Mister Choc, sininen pussi ja nimi oli muistaakseni Choc´o.

  VastaaPoista
 3. Tykkään hulluna! Elli

  VastaaPoista
 4. voitko arvostella sen uuden tutti frutti pussin!? Näytti cittarissa aika hyvältä. ;)

  VastaaPoista
 5. Yllätti kyllä, tuota en ole nähnyt!

  VastaaPoista
 6. Voi ei, tällaiset blogit pitäisi kieltää lailla! :D Terveisin herkkulakkoilija.. Ei mutta siis oikeesti todella ihana idea bloggailla tällaisesta aiheesta! Blogin ulkoasukin on söpön ja herkullisen näköinen :) Taidanpa liittyä lukijaksi ja katsoa sitten tuskissani näitä herkkuja :D

  VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)