maanantai 20. toukokuuta 2013

Marabou Dröm krisp


Marabou-uutukaisten maistelu jatkukoon! Tänään vuorossa Dröm krisp sekä suuren suuret odotukseni. Tämäkin on niin ikään 100 grammaa kuten Crunchy Corn. Hintaa oli myös about 1,50e, ainakin siellä mistä tämän ostin.

Maitosuklaata nugaatäytteellä (33%) ja maissirouheella. Ainekset: sokeri, kaakaovoi*, hasselpähkinät, kasvirasva, kaakaomassa*, herajauhe, rasvaton maitojauhe, voiöljy, heratuote, maissihiutaleet 5% (maissi, sokeri, suola, emulgointiaine E417), kermajauhe, emulgointiaineet (soijalesitiini, auringonkukkalesitiini), aromi. SISÄLTÄÄ MAITOA, HASSELPÄHKINÖITÄ, SOIJAA. SAATTAA SISÄLTÄÄ MANTELIA, MUITA PÄHKINÖITÄ JA VEHNÄÄ. *Kaakao on peräisin Rainforest Alliance - sertifioiduilta maatiloilta.

Odotukset ovat tämän kohdalla ehkä kutakuinkin Kuun tasolla. Eli ihan älyttömän korkealla. Se on se nougat. Syytän sitä. Mutta voi hyvä ihme, että se on hy-väääääää! Itseasiassa! Tämä on Maraboun versio Fazerin Geishasta! Oma versioni tässä pöydällä on nyt alkukesän lämmössä hiukan pehmennyt (sisällä on +27C ), joten suklaa on erityisen pehmyttä ja suussa sulavaa. Pienet maissihiukkaset rouskuvat hampaissa ja tuovat oman pikku kipinänsä suklaaseen. Mutta joo. Täsmälleen kuin Geishaa. Maraboun maitosuklaalla tosin. Eli jos rakastat Geishaa, rakastat tätäkin. Ehkäpä jopa vielä enemmän! Ainakin meille, jotka ovat menettäneet sydämensä Geishalle sekä Maraboun maitosuklaalle, tämä on ehkä juuri se suklaa, josta on tietämättään jossain alitajunnan uumenissa unelmoinut jo kauan. Hyvin makeaahan tämä on, mutta minua ei ainakaan haittaa tippaakaan! Ja täysin rahan arvoistakin. Viisi karkkia!


16 kommenttia:

  1. Oon tätä maistanut myös, ja olen aika samoilla linjoilla. Erittäin hyvää suklaata :)
    (taidan kuitenkin suosia geishaa enemmän)

    VastaaPoista
  2. Voi äiti, mä voisin ehkä tehdä murhan tuosta suklaasta... Kuulostaa niin ihanalta. Fazerin geisha on ihan ok, mutta maraboun suklaa on paljon parempaa kuin fazerin, joten tuon täytyy olla taivas.

    VastaaPoista
  3. Itsekin maistoin tuota eilen! Crunchy Corn oli silti mielestäni parempaa! :)

    VastaaPoista
  4. Löysin sun blogin vasta viisi minuuttia sitten, mutta voin nyt jo tunnustaa rakkauteni: tämä on kerrassaan ihana!!! Mahtava lukea toisen herkkusuun arvioita ja suosituksia :D

    VastaaPoista
  5. NIIN HYVÄÄÄÄ! Himoitsen kauheesti. :D

    VastaaPoista
  6. Geisha on kyllä parempaa :)

    VastaaPoista
  7. Suomeen on tullut myös 2 uutta (oiskohan n.100g) Milkan moussesuklaalevyä! Toinen mauista tais olla joku pähkinäinen. Niitä saa ainakin Robinhoodista :) voisitko arvostella nämä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo! Varmasti maistelen jos löydän! Täällä ei oo Robin Hoodia :(

      Poista
  8. Haluisitko arvostella sen fazerin uusimman tutti frutti-karkkipussin? :)

    http://www.fazer.fi/Global/Finland/Uutuudet/kes%C3%A4%202013/FC_FI_403725-Tutti-Frutti-Sour-Island-mix-350g_web.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää maistelu on varmasti tulossa, vaatii vielä henkistä valmistautumista koska en voi sietää happamia karkkeja :D

      Poista
  9. mistä tätä suklaata saa? :) ihana blogi. ah alko tekee mieli karkkia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ainaki nähny Robinhoodissa, K-supermarketissa ja Citymarketis, voi olla et saa muualtakin :)

      Poista
    2. Minäki löysin kyseisen ihanuuden Cittarista, mutta oon nähny myös K-superissa: )

      Poista
  10. Heij! Ihana blogi! Mietityttää vaan et millä pidät linjoista kiinni jos näin paljon karkkia kuluu? :)
    Arvosteluvinkki/toive ois Pandan uus pussi, se Suklaamix Desserts! Siinä on joitain ihan älyttömän hyviä, esim toffeefudge, lemon cheesecake ja strawberry-vanilla parfait (: uskoisin et tykkäisit jos et ole vielä kokeillut, kun sun blogia seuranneena huomaan että nuo erikoisemmatkin menee (: toivottavasti vastailet ja saadaan pian uutta postausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Linjat pysyy kurissa juoksulenkeillä, kuntosalilla ja siivoustyöllä :D Oon itsekin katsellut tuota Pandan pussia vähän sillä silmällä, että sen voisi vaikka arvostella, idea siinä on älyttömän hyvä!

      Poista
  11. Uutta postausta??!!!!!??!??!

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)