sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Brunberg Toffeepalat ja Lakritsitoffeepalat


Cittarista tarttui mukaan tällaiset pussukat. Kyseessä ovat siis Brungbergin Toffeepalat ja Lakritsitoffeepalat. Toivoisin, että palat ovat ikäänkuin suklaakuorrutettua fudgea (omnomn!).  Hintaa pusseilla on 2,20e/pss ja painoa löytyy 200 grammaa.  

TOFFEEPALAT

Suklaakuorrutettuja toffeepaloja
Ainekset: sokeri, maitotiiviste, tärkkelyssiirappi, voi, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, kaakaomassa, maitorasva, suola, emulgointiaine, soijalesitiini, aromit: mm. vanilliini.

Kaakaopitoisuus kuorrutteessa vähintään 34%. Saattaa sisältää jäämiä hasselpähkinästä. Palat voivat hieman kohliintua kuljetuksen aikana.

Made in Finland

Maistellaanpa! Tuoksu on tosi hyvä. Koostumus on erittäin pehmoista. Vähän samantyyppisiä kuin kotona tehdyt kermakaramellit. Päällä on kivan makuinen suklaakuorrute, aika ohut tosin. Se on ehkä vain tuomassa vähän lisää makua karkkiin. Ihan hyviä nämä palaset ovat. Sellaisia kestokarkkeja kuitenkin. Koristeita, joita voi napsia aina silloin tällöin :D Aika makeitahan nämä tietenkin ovat, joten maistelkaa sitten sillä mielellä :) Tästä kuitenkin puuttuu ehkä jotain. Olisin ehkä toivonut hiukkasen kiinteämpää toffeeta, vähän liian murumaista minun makuuni. Kolme karkkia :)




LAKRITSITOFFEEPALAT

Suklaakuorrutettuja lakritsitoffeepaloja
Ainekset: sokeri, maitotiiviste, tärkkelyssiirappi, kovetettu kasvirasva (kookos), kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, lakritsiuute(1,9%), kaakaomassa, maitorasva, elintarvikeväri: kasvihiili, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, aromit: mm.vanilliini, anisöljy ja ammoniumkloridi (salmiakki).

Kaakaopitoisuus kuorrutteessa vähintään 34%. Saattaa sisältää jäämiä hasselpähkinästä. Palat voivat hieman kolhiintua kuljetuksen aikana.

Made in Finland.

Maistellaanpa näitäkin heti perään. Koostumus on melko samanlainen, kuin edeltäjässään. Lakritsin maku tuo ihanasti suolaisuutta mukaan ja näitä tulee ehkä helposti napsittua useampikin yhteen kyytiin. Hmm, oikein mukavan makuisia. Näissä lakritsi versioissa murumainen koostumus ei haittaa olenkaan vaan se tuntuu sopivan oikein hyvin tähän palaseen. Tai voihan olla, että nämä ovat hiukan kiinteämpiä kuin perinteiset toffeepalat. Oikein hyviä nämäkin, parempiakin! Näitä voisin ostaa ehkä uudelleenkin! Neljä karkkia :)

5 kommenttia:

  1. Bloggaat ihan liian harvakseltaan, paheksun! >:(

    VastaaPoista
  2. Oi, vaikuttaa hyvältä! Sun täytyy kokeilla näitä http://www.panda.fi/#/tuotteet/tuotetiedot/jelly-bean-gourmet-mix-75g

    Saa mun mielestä ainakin ärrältä ja sisältää tosi monta makua =))

    VastaaPoista
  3. Tätä samaa on ollut myös mintun makuisena toffeena! Siis silloin, kun olin pieni. Kun kävimme kesäisin Porvoossa Brunbergin tehtaalla, minä valitsin melkein aina minttutoffeepaloja. Olisikohan sitä vielä, täytyy tehdä makumatka Porvooseen :)

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti tänne Porvooseen ja tehtaanmyymälään!!! Ja hei: siellä saa syödä maistiaisia niin paljon kuin napa vetää... :D
    Toffeepalat ovat intohimoni, mutta niitäkin enemmän rrrrrakastan nougattryffeleitä... Kannattaa testata!
    Btw: ihana blogi!!!

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)