keskiviikko 7. elokuuta 2013

Milka Mousse


Suokaat anteeksi lusmuiluni, työni on miltei syönyt minut elävältä ja nyt sain aikaiseksi kirjoittaa postauksen. Ja nyt tulee muuten toivepostaus! Joskus muinoin joku huuteli Milkan Mousse suklaan perään, joten saamanne pitää! Nämä nuppuset löytyivät Tokmannilta 1,50e/kpl. Painoa löytyy mystiset 110grammaa. Mutta eikun asiaan.

Milka Mousse au Praliné

Alpin maitosuklaa hasselpähkinänougat- ja kermatäytteellä (33%).

Ainekset: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, kasvisrasva (palmuöljy), makea herajauhe, maitorasva, hasselpähkinä (5%), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini, E476), aromit. Maitosuklaan kaakaoainesosat min. 30%, maitoainesosat min. 18%. Sisältää maitoa, hasselpähkinää, soijaa. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja vehnästä.

Levyn palat ovat hauskan muotoisia, tuommoisia suorakulmaisen kolmion mallisia. Mutta miltä ne maistuu!!! Sehän tässä nyt on pääasia, vai mitä? Hmm mitenköhän tämän kuvailisi nyt kaikista parhaiten. Unelman pehmoista. Täyteläistä. Suklaa on ihan mielettömän hyvää (No totta kai on! Sehän on Milkaa..!) Sisällä oleva mönjä on ihanaa, suussa sulavaa ja semmoista…. hmm.. tuntuu kuin kelluisi pompulissa. Semmoinen harmoninen olo. Taisin löytää sisäisen Nirvanan! Ja se löytyi Milkan pakkauksesta! Viisi unelman pehmoista karkkia. Tui-tui!
Milka Mousse au Chocolate

Alpin maitosuklaa suklaakermatäytteellä (33%).
Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, kasvisrasva (palmuöljy), maitorasva, makea herajauhe, vähärasvainen kaakaojauhe, hasselpähkinätahna, emulgointiaine (soijalesitiini, E476), aromit.  Maitosuklaan kaakaoainesosat min. 30%, maitoainesosat min. 18%. Sisältää maitoa, hasselpähkinää, soijaa. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja vehnästä.

Tämä murunen on vähintäänkin yhtä pehmoinen kuin sisarensa. Tämä on kuitenkin enemmän suklaisempi. – tietenkin. Suklaa on sopivan makeaa, ei mielestäni liian. Ehkä vähän sulanutta jo, mutta sopii hyvin tuohon moussemaisuuteen vaikka sottaista onkin. En osaa vertailla oikein näitä kahta keskenään. Molemmat ovat erinomaisia. Suklaaversio on ehkä muhkeamman makuinen näin peräjälkeen maisteltuna. Tämäkin saa ehdottomasti viisi karkkia! Nämä levyt ovat nyt sarjassamme: Koe ehdottomasti itse! Paremmin en osaa kokemusta kuvailla. 


2 kommenttia:

  1. Ohhoh! Leuka loksahti auki moisista arvosteluista...!! Ja ihan Tokmannilta, mitä ihmettä?! En ole tainnut koluta karkkihyllyä tarpeeksi tarkkaan viime aikoina kerta tuollaisia helmiä on sinne päässyt vilahtamaan... tuo au praline taitaa mennä testiin ;)

    VastaaPoista
  2. Oih mä olen kuolannut näitä niiin monet kerrat, ja tämä sinetöi sen, seuraavalla kerralla kun Tokmanniin menen, ostan!

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)