sunnuntai 18. elokuuta 2013

Marabou Dukat


Jälleen lisää Ruotsin tuomisia! Tällä kertaa kyseessä on Maraboun Dukat -levy. Hinnasta ei enää hajuakaan, mutta kokoa on 100 grammaa.

Maitosuklaata nugaatäytteellä (50%)
Ainekset: sokeri, kasvirasva, kaakaovoi*, kaakaomassa*, voiöljy, herajauhe, rasvaton maitojauhe, heratuote, hasselpähkinät, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit. SISÄLTÄÄ MAITOA, HASSELPÄHKINÖITÄ, SOIJAA. SAATTAA SISÄLTÄÄ MANTELIA, MUITA PÄHKINÖITÄ JA VEHNÄÄ. *Kaakao on peräisin Rainforest Alliance -sertifioiduilta maatiloilta.

Maisteellanpa. Okei levyni on ihan sula, mutta ehkä se ei makua pahenna. Päällä on reilusti Maraboun maitosuklaata ja sisällä on pehmoista nougattia. Sisus maistuu suurinpiirtein samalle kuin Maraboun Dubbel Nougat. Tosi hyvää, omnom. Aika perus nougattia ja suklaata, joten mitään uutta ei tullut. Mutta voisi tämä silti Suomeenkin tulla!  Neljä karkkia.

Ps. Tätäkin pitää kyllä testata jääkaappikylmänä seuraavaksi.. Terveisin Possu.

4 kommenttia:

 1. eilen prismasta löysin kaikki ne 3 pikkulevyä ja päädyin siihen geishan tapaiseen, hintaa 1,29. hyvää oli!

  VastaaPoista
 2. JEEE just toissapäiväny mietin että millonkoha postaat ja nyt oli tullu :) tää on nii mahtiblogi ! teee joku vertailu jostai pussista mis on monenlaisii karkkeja taas joskus? :3

  VastaaPoista
 3. kiva blogi liityin lukemaan =)

  VastaaPoista
 4. Marabou domino lienee joku uusi kauppojen hyllyllä oleva tuote. Paikallisessa halpa-hallissa tuli vastaan mutta maltoin vielä olla ostamatta : )

  VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)