sunnuntai 25. elokuuta 2013

Panda Kultainen Crisp


Mmöi! En millään voinut eilen kieltäytyä Pandan ihanaisen kuuloisesta suklaalevystä. Nimittäin Kultaisesta Crispistä. Kokoa levyllä on 130 grammaa ja hintaa oli... 1,60e? Jotain sen tapaista kuitenkin. Pakko myöntää, että ostin tämän ja Valloittavan Valkoisen, koska oli 2 kpl/2,50e tarjous :3

Suklaako se täällä rapisee?
Kyllä vain. Pandan Kultainen Crisp on suussa rapisevan hyvää suklaata. 
Luonnollisesti hyvän makuinen, mutta myös poskettoman hauskan tuntuinen. 
Kieltä naurattaa taas Panda – Se omintakeinen makeinen.

Maitosuklaata ja rouhittuja maissihiutaleita (10%). Ainesosart: sokeir, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, maissihiutale (maissi, sokeri, suola, ohramallasuute), herajauhe, rasvaton maitojauhe, maitorasva, emulgointiaine (lesitiini), suola, aromi (vanilliini). Maitosuklaassa kaakaota vähintään 30%. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää.

Valmistettu Suomessa.

Maitosuklaa on tietenkin suussa sulavaa Pandan tuttua maitosuklaata. Crisp antaa ihanan koukuttavan rapeuden levylle. Maissinmaku tuo myös ehkä hintsusti suolaisuutta mukaan makeaan suklaaseen. Crispiä oli yllättävän paljon, vaikka ainesosaluettelossa lukeekin vain 10%. Se on selvästikin pöpelletty pikkuruiseksi muruksi ympäri levyä. Pidän muutenkin Pandan tavan maitosuklaalevystä, joten tämä on aika erittäin hyvää tämän crisp-yhdistelmän kanssa. Itse suklaa maistuu aina aivan pääsiäismuna suklaille (Niille hyville siis! Omnom!) ja myös levy on sopivan kokoinen. Täydellinen itsepetoslevy: tuntuu kuin herkuttelisi kokonaisen 200 grammaisen levyn, mutta todellisuudessa syökin vain 130 grammaa. Ja nyt jos joku kehtaa sanoa, että onko sitä nyt kerralla pakko mässäillä, niin kyllä on! Se on vain yksinkertaisesti niin hyyyvääää! Viisi karkkia! Omnom!


5 kommenttia:

 1. Kultainen crisp on parasta! Se on jo vuosia ollut ehdoton lemppari ja vitsit että ärsytti kun se jossain vaiheessa katosi monen kaupan hyllyiltä. Onneksi sitten tuli kuitenkin takaisin :)

  VastaaPoista
 2. Sun pitäis maistella niitä uusia Panda Juju-karkkeja! :)

  VastaaPoista
 3. Juu 200g levyn pystyy vetämään keposesti vaikka puolessa tunnissa, se menee kuin huomaamatta :DD Muistaakseni tää levy on hyvä, pitää ostaa jossain vaiheessa kun karkkilakko loppuu :)

  VastaaPoista
 4. hopeatoffeet arvosteluun! :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Ota ehdottomasti arvosteluun Pandan Lakupala suklaalevy ja Maraboun Domino-suklaalevy! =) Itse juuri testailimme niitä eilen! :)

  VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)