lauantai 25. lokakuuta 2014

Ben&Jerry's Core All or Nut-ting


Mmöi!

Miepä oon justiinsa niinki pölijä, että ku taivaalta tullee pikku-ukkoja kissojen ja koirien kera, mie tahon jäätellöö. Ja etenkin tahon sitä sillon ku pihalla on lunta ja loskaa ja kun takana on hirmuinen työpäivä. (Huomatkaa! Palkinto-peruste! Mutta tämän minä ihan aikuisten oikeesti kyllä ansaitsinki!) Tänään siis maistellaan Ben& Jerry'siä taas piiiitkästä aikaa ja nyt on vuorossa Core versio All or Nut-ting. Sain taas pohtia jätskihyllyllä pienen iäisyyden, että minkä otan, mutta koska olen tällainen hasselhullu, päätin ottaa tämän. Törpöllä on kokoa 500 ml ja hintaa oli 4,99e (koska K-kauppojen tarjous!).

Kaakao-hasselpähkinäydin (12%), jonka ympärillä suklaakermajäätelöä ja hasselpähkinäkermajäätelöä sekä suklaanmakuisia paloja. Ainesosat: kerma (25%), vesi, tiivistetty rasvaton maito, sokeri, hasselpähkinätahna (4%), glukoosisiirappi, ruskea sokeri, kaakaojauhe, kookosöljy, kananmunankeltuiainen vapaiden kanojen munista, vähärasvainen kaakaojauhe, rasvaton maitojauhe, stabilointiaineet (gurakumi, karrageeni), emulgointiaine (soijalesitiini), suola, maitorasva, vaniljauute. Sokeri, kaakao ja vanilja ovat Reilun kaupan raaka-aineita, yhteensä 21%.


Hasselpähkinäpuoli on aivan taivaallisen hyvää! Se näissä Ben&Jerry'seissä on parasta, että nämä maistuvat aina sille mille pitääkin. Tämäkin maistuu aivan hasselpähkinöille. Jäätelössä on hiukan kahvinen sivumaku mielestäni, mutta se ehkä kuuluu hasselpähkinään. Olen monesti huomannut kahvin vivahteen eri hasselherkuissa. Mausta tulee myös mieleen Maraboun Dubbel Nougat -patukka. Tämä on lisäksi myös aika makea, mutta imelä ei mielestäni kuitenkaan. Suklaajäätelö puolestaan täynnä isoja suklaahippuja ja maistuu todella hyvälle. Oikein tyypillinen B&J suklaajäätelö. Mielestäni maku on aika tumman puhuva ja hyvin vahva. Etenkin heille, jotka eivät tummasta suklaasta välitä tämä voi olla jopa liian vahva maku, mutta hasselpähkinäjäätelö keventää tätä oikein mainiosti. Entäs se mönjä siellä keskellä sitten? No sehän on luonnollisesti ehkä paras kohta koko jäätelössä :D Tämä on todella pähkinäinen ja tuntuukin siltä kuin söisi mössättyjä hasselpähkinöitä. Ehkä ne kaiken maailman suklaa- ja pähkinä levitteet voisivat olla aika lähellä tätä? Minulla ei oikein ole niistä kokemusta. 

Kokonaisuudessaan jäätelö on ihan mielettömän hyvää. Tästä ei kyllä mitään pahaa sanottavaa keksi. Tämä pelasti työpäivän uupumukseni kirkkaasti! Kipinkapin kaikki maistelemaan! Viisi karkkia!!!



Mitäs te olette mieltä? Oletteko vannoutuneita B&J-faneja vai onko B&J hehkutus teillle täysin vierasta? Entäs mitä olette mieltä niistä marjaversioista? Tai niistä uusista Greek-purkeista? Itse olen aika keskittynyt lähinnä nuihin banaani, brownie tai cookie dough -purnukoihin, mutta ehkä pitäisi joskus hypätät tuntemattomaan ja maistella jotain ihan muuta?

13 kommenttia:

  1. Voisin elää loppuikäni BJ:eillä :-D <3

    En oo varmaan ennen kommentoinut vaikka oon roikkunut lukijana aikamoisen iäisyyden, mutta sanottakoon, että rakastan tätä sun blogia! (hampaani eivät rakasta, mutta...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin samaistua tuohon tunteeseen! Mutta kommentoithan uudestaankin :)

      Poista
  2. Olen suuri B&J fani mutta tästä en tykännyt. Suklaan maku on liian vahva. Hasselpähkinä osuus oli kyllä hyvä. Mutta liian samanlainen Blondie brownien kanssa, ei tule tätä ostettua uudestaan. Maistappas Satisfy My Bowlia jos tykkäät B&J banaanijäätelöstä ;)

    VastaaPoista
  3. Tykkään B&J jätskistä tosi paljon!:) Lempimakujani ovat ne uudet Greekit ja Phish Food on ikuinen suosikki. Hintansa puolesta valitsen useimmiten muun merkin, mutta kyllä näitäkin välillä raaskii ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määki aina hyökkään niitten kimppuun ku ne on tarjouksessa :D

      Poista
  4. B&J:t on ihan parhaita silloin, kun tekee mieli jotain todella makeaa ja muutakin kuin pelkkää jäätelöä (ne sattumathan siellä on parhaimpia!). Hasselpähkinä on ihanaa, joten odotin tältä maulta aika paljon.. En kuitenkaan rakastunut tähän, vaikka olikin ihan hyvää. :-) Niitä Frozen yoghurteja täytyy ehdottomasti kokeilla!
    Sulla on ihana blogi, olen lueskellut jo pidempään, vaikken ole kommenttia laittanutkaan.. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :)) Mun pitää niitä yogurtteja kyllä maistaa!

      Poista
  5. Ei ne kaikki Greekit mitään uusia ole, se yksi vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ne kaikki tuntuu uusilta kun en oo vileä maistellu niitä ;D

      Poista
  6. B&J jäätelöt on pala taivasta ♥. Syön aina vain yhtä laatua (vois maistella kyl muitaki enemmän xD) strawberry & cheesecake ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti laajentaa repertuaaria! (paraskin puhuja, ostan itse lähes aina half bakedin :D)

      Poista
  7. Jos et oo vielä kokeillu niin Fairly Nuts! aivan täydellinen, toffeinen ja seassa mantelikrokanttia. Ahhjj.. <3

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)