lauantai 24. tammikuuta 2015

Marabou Peanut


 
Hei murut! Ihanaa kun olette olleet kärsivällisiä :) Olette kyselleet paljon postailujen perään ja useat ovatkin toivoneet ripeämpää postaustahtia. Koulun ja työn välillä tasapainoilu on kuitenkin melkoista härdelliä ja asiat pitää usein pistää tärkeysjärjestykseen. Haluan lisäksi pitää blogini itselleni mieluisena harrastuksena, enkä ottaa paineita postausten tekemisistä. Eihän herkuissa ole mitään hauskaa jos niitä pitää pakolla vääntää, eihän vaikka? ;) Ja ainahan te voitte odottelun aikana itse maistella uutuuksia ja muita herkkuja ja olla valmiina kertomaan mielipiteenne, kun joskus saan postauksen kyseisestä tuotteesta tehtyä :) Ei siis mökötetä ja oteta asioita turhan vakavasti, vaan jatketaan herkuttelua fiiliksen mukaan, vai mitä! 

Mutta sitten itse asiaan. Tämän päiväinen maistelu ei ole mikään uusi tuttavuus, mutta teki mieli maistella tätäkin. Kyseessä on siis Maraboun Peanut -suklaalevy. Levyllä on kokoa 185 grammaa ja hintaa on hiukkasen päälle kaksi euroa.

Ainekset: Sokeri, kaakaovoi, paahdetut maapähkinät (10%), kaakaomassa, herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, voiöljy, heratuote (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), maitojauhe, pintakäsittelyaineet (arabikumi, mehiläisvaha, karnaubavaha, sellakka), värit (E171, E172), aromi. Vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pähkinää, kananmunaa ja vehnää.

Tässä levyssä on siis rouhittua maapähkinää ja suklaarakeita maitosuklaan seassa. Maitosuklaa on luonnollisesti tuttua Marabouta. Ensipuraisulla hampaissa rouskuu tietenkin nuo maapähkinän palaset ja suklaarakeet. Suklaarakeet taitavat olla jotain Smartiesien kaltaisia (googlettamalla löysin ilmeisesti ruotsiversion, jossa oli vissiin M&M-rakeita). Tavallaan tuntuu siltä, kuin hampaissa rouskuisi sokeri.. syynä on selvästikin se suklaarakeiden sokerikuorrutus. Maapähkinät tasoittavat maitosuklaan ja suklaarakeiden imelyyttä kivasti ja kokonaisuudesta tulee todella hyvä! Aika makeaahan tämä on, mutta olkoot! Hyvvää kuitenni :3 Olettekos Te jo maistelleet tätä? Neljä karkkia!

5 kommenttia:

  1. Tämä on hyvää!
    Kauppoihin on ilmestynyt useita uutuuksia.. voisitko maistella tsinuskia ja lakumix sunnya ja kirjoittaa tänne miltä maistui? :)
    Kiitos parhaasta blogista!

    VastaaPoista
  2. Minä olen syönyt tuon Ruotsalaisversiota eli tuota Smarties versiota. Ainakin siinä pähkinäpalat olivat mielestäni ikävän teräviä. Olin aika pettynyt siihen.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Hei, oletko arvostellut Fazerin popcorn-suklaan?

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)