lauantai 7. helmikuuta 2015

Marabou Mjölkchoklad Mix



Mmöi!

Kattokaas mitä kaupan hyllyltä löytyi! Ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan olin jopa innoissani ja kiinnostunut jostain uutuudesta. Päätin siis poiketa alkuperäisestä suunnitelmastani ja maistella tämän tänään :) Kyseessä on siis Maraboun uusi pussi Mjölkchoklad Mix, jossa on siis suklaata JA karkkia. Tästä oli myös toisenlainen versio, Daim, mutta halusin ottaa tämän käsittelyyn nyt ensimmäisenä. Kokoa pussilla on 200 grammaa ja hintaa oli hiukkasen alle 3 euroa. 

Sekoitus maitosuklaata ja makeisia. Ainekset: sokeri, tärkkelyssiirappi, kaakaovoi, kaakaomassa, sokeroitu rasvaton maitotiiviste, palmuöljy, herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, voiöljy, heratuote (maito), maitojauhe, maissitärkkelys, liivate, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, etikkahappo, maitohappo, kalciumlaktaatti), hedelmämehutiivisteet (omena, viinirypäle, päärynä), emulgointiaineet (soijalesitiini, auringonkukkalesitiini), kiinteyttämisaine (pektiini), suola, pintakäsittelyaineet (triglyseridit, mehiläisvaha, karnaubavaha), aromit, seljanmarjauute, pinaattiuute, nokkosuute, värit (paprikauute, kurkumiini, E150d, E153, E163), Saattaa sisältää maapähkinää, munaa, pähkinöitä ja vehnää.


Voi herttinen, mikä lista! Mistä ne ees keksii noita aineita :D Mutta mutta. Pakko nyt heti aluksi sanoa, että kun aukaisin tuon pussin, olin erittäin pettynyt. Sen pohjalla oli vain muutama hassu karkki. Nojoo, suklaa painaa paljon, joten painon mukaan karkkeja on varmaankin oikea määrä, mutta tuo määrällinen määrä. Ehkä pettymys kumpuaa myös sieltä, että odotin tältä pussilta paljon. Olin niin innostunut, kun ensi kertaa näin tämän! Mutta maistellaas  ja tuomitaan vasta sitten, vai mitä ;)


Ensiksi, pahoittelut hiukan suttuisista kuvista. Vähän kiireellä tuli räpsittyä... Mutta, pussissa on siis kahdenlaisia suklaita (Maraboun-normia ja jotain Golden Toffeeta) sekä tällaisia hedelmäisiä makeisia. Kuvassa olevien neljän sokerikuorruttoman karkin lisäksi näitä oli yksi, tämä kertonee lisää siitä pussin niukasta sisällöstä, mistä aiemmin mainitsin... Koostumukseltaan nuo ovat sellaisia hampaisiin jäävän tahmaisia :D Mutta ihan jees, maut on oikein hyviä ja vahvoja. Oisi näitä voinut enemmänkin syödä... Kolapullot ovat saaneet päälleen kirpsakan sokerikuorrutteen. En ole oikein osannut ikinä välittää kolakarkeista, ja tämäkin menee vähän samaan "ihan ookoo" -kastiin. Kyllähän nuita syö. Persikkasydän on kivan makea ja leppoisan makuinen. Aika mieto, mutta ihan jees. 


Maraboun normi maitosuklaat on tuollaissa pikkuisissa Marabou -paketeissa (kuvassa yksi avattuna). Ja totta kai tämä on ihan järjettömän hyvää. Tuttua makeaa ja täyteläistä suklaata. Tätä tuskin sen enempää tarvitsee kuvailla :D Mutta entäs nuo pötkylät sitten? Paketti nimesi nämä Golden Toffeiksi ja aika kohdalleen nimi osuikin. Aika dumlemaista, mutta ei niin sitkeää, vaan pikemminkin pehmoista ja helposti pureksittavaa. 

Voisin nyt näin nätisti ilmaista, että kiitos Marabou ja ihanaa, että yrititte. Koititte rikkoa rajojanne, mutta ehkä voisitte vielä hiukan hioa näitä muita sfäärejä ja keskittyä toistaiseksi suklaaseen. Jooko? Tekisi mieli antaa kaksi karkkia tälle pussille, mutta suklaat pelastivat tämän, joten annan kolme. 



Olettekos te päässeet jo maistelemaan tätä? Mitä olette mieltä Maraboun uusista aluevaltauksista (keksit, karkit) noin ylipäänsä?

Ps. Koneeni ei anna mun vastata kommentteihinne, pahoittelut! Yritän selvittää tätä!

21 kommenttia:

  1. Hmmm, ei kyllä yhtään kiinnosta koko pussi...

    VastaaPoista
  2. Sain pussin juuri herkkuswapin kautta ja lähinnä nuo suklaanamit siinä maistunu mulle.Ei nyt mitenkään erikoinen sekoitus

    VastaaPoista
  3. Tänään oli lähellä, etten ostanut tätä, mutta päädyin kuitenkin tuttuun ja turvalliseen vaihtoehtoon. Ettei vaan mene karkkipäivä pilalle jos ei olekkaan hyvä pussi.




    VastaaPoista
  4. Oho, mä ymmärsin että tässä olisi enemmän karkkeja.. En taida ostaa siis tätä, vaikka jo kerran harkitsin..

    VastaaPoista
  5. No ei ole kyl kehumista tuossa karkin määrässä.

    VastaaPoista
  6. Apua, oon nähnyt noita makeishyllyssä mutta sen verran syrjässä (yritetty sotkea pähkinöihin, haha), että oon luullut pussin ulkomuodon perusteella (tarkemmin katsomatta tai lukematta, hehes...) kyseessä olevan semmonen (paha) sekoitus (pahoja) chili-, suola- ja/tai maustepähkinöitä!! :D jotenkin toi pussi näyttää ihan siltä. Mutta ei näköjään... :D
    Yleissivistävää tämän blogin lukeminen! :-D

    VastaaPoista
  7. Meinasin ostaa mutta...iso pussi, vähän sisältöä. Marabou suklaana ja karkki karkkina erikseen :) en siis aio ostaa.

    VastaaPoista
  8. Kerkesin jo innostua kun näin mainoksen, mutta jos se on kerta tuollainen jämäpussi niin saa vastaisuudesakin jäädä hyllyyn. :-D

    VastaaPoista
  9. Haluisin ihan sikana ostaa tommosen, mutta 200g 2.80€ ei oo mielestäni reilu suhde :/

    VastaaPoista
  10. Näin telkkarissa mainoksen Fazerin salty popcorn -suklaasta, siitäki olis kiva saada arvostelut jossain vaiheessa. :) Asun niin korvessa, et ei oo tänne kaupan hyllyille vielä semmonen uutuus ilmestynyt..:(

    VastaaPoista
  11. Onpa vähän karkkia! Höh, en osta tommosta :D Mun mielestä Maraboun keksit on kyllä hyviä..

    VastaaPoista
  12. Olin tähän pussiin kyllä melkoisen pettynyt, todella vähän sisältöä ja mikään ei oikein ollut minkään makuinen, ei jatkoon.

    VastaaPoista
  13. oon kova syömään karkkia ja ostin tuollasen pari kk sitten haaparannalta ja on kyllä tähän mennessä huonoin karkkipussi mitä koskaan oon ostanu. irtokarkit on parasta. :)

    VastaaPoista
  14. Noitahan on myös se toinen punainen pussi, jossa on Daimeja mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niijoo mainitsitkin sen just tossa, hups. :D

      Poista
  15. Ei kyllä pitäisi yllättää tuo karkin vähyys, 200 g kuitenkin aika vähän kun nykyään suurimmassa osassa karkkipusseista puolet lisää. :D

    VastaaPoista
  16. ruli vaan näitä on ainaki haaparannalla: http://www.marabou.se/produkter/mix-mini-favorites?p=7109&r=3667
    sekä: http://www.marabou.se/produkter/mix-japp?p=6325&r=3224

    VastaaPoista
  17. ^ jäi kommentti kesken: että tuli vaan mieleen :D t. sama anonyymi

    VastaaPoista
  18. Melkein ostin Daim-version kaupassa, mutta tuntui niin pieneltä ja tyhjältä pussilta, että päätin ottaa jotain muuta.

    VastaaPoista
  19. Joo ihan liian vähän sisältöä verrattuna tuohon pussin hintaan..

    VastaaPoista
  20. Mä tykkäsin.
    Mutta määrään petyin minäkin D:

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)