lauantai 21. helmikuuta 2015

Cloetta Mint Truffle Center


Heja alla!

Tänään maistellaan jälleen Cloettan uutuutta Mint Truffle Centeriä. Tämäkin pienokainen tuli Cloettan uutuupaketin mukana, joten en osaa sanoa kaupan hinnasta oikein mitään. Kokoa sillä on 78 grammaa. 

Maitosuklaata ja minttutryffelitäytettä (46%). Ainekset: sokeria, glukoosisiirappia, kaakaomassaa, kaakaovoita,täysmaitojauhetta, rasvatonta maitojauhetta, kasvirasvaa (palmu, shea), emulgointiainetta (soijalesitiiniä), aromeja (mm. vanilliinia), säilöntäainetta (natriumbentsoaattia), suolaa.



Maistellaanpa! Patukka tuoksuu ihanalle, raikkaalle mintulle. Maitosuklaakuorrute on ihan hyvää, aika perinteistä Cloettaa. Minttutryffelisisus on oikein hyvää ja ihanan raikasta! Täyte on hiukkasen karhea koostumukseltaan, mutta aika lähellä toffeeta. Se on siis sellaista hiukan juoksevaa tai ehkä pikemminkin notkeaa. Kokonaisuus on makea, mutta yhtäaikaisesti raikas. Tästä olisi ollut mielenkiintoista maistella myös tummasuklaaversiota. Mintun maku olisi päässyt ehkä oikeuksiinsa siinä enemmän. Mutta oikein hyvää näinkin! Neljä karkkia!


Ps. Karkkiblogin 3-vee synttärit ovat tuloillaan ja ajattelin kirjoittaa jonkinlaisen koostepostauksen. Siispä, ihanat lukijani, antakaa palaa! Nyt saa kysyä ihan mitä vain ja ehkäpä juuri Sinun kysymyksesi pääsee synttäripostaukseen ;) 

12 kommenttia:

  1. Tämä oli hyvää ja hinta vaihtelee vähän kaupasta riippuen mutta noin 1,30-1,50e välillä

    VastaaPoista
  2. Minä en tykännyt. Mintun ystävä olen mutta minttu mieluummin juoksevana, enemmän löysempänä. Tämä oli suutuntumaltaan melko paksua ja tryffelistä. Onneksi Cloettalla on se ihana minttumurusuklaalevy <3

    VastaaPoista
  3. Arvonta olisi mukava synttäriyllätys!! :))

    VastaaPoista
  4. Musta tää oli tosi outoa :D Ihan kuin siitä olisi puuttunut jotain, höh :( Mutta ehkä tää kuulosti ideana niin mahtavalta, että odotukset olivat liian korkealla. En kyllä silti uudestaan ostaisi...

    VastaaPoista
  5. Miten idea blogista tuli/miksi aloit pitää tätä blogia?

    VastaaPoista
  6. Syötkö herkkuja aina kun haluat, vai vaan tiettyinä päivinä esim. viikonloppuisin?

    VastaaPoista
  7. Paras makeinen ikinä?

    VastaaPoista
  8. Mikä on paras suolainen herkku?
    Mikä karkki/suklaa on kaikkein kallein panoonsa verratu minkä olet koskaan ostanut?

    VastaaPoista
  9. Kuinka paljon karkkia (tai jotain muuta herkkua) pystyt syömään/syöt kerralla? Tai kuinka paljon syöt niitä samaisia herkkuja vaikka päivän aikana noin keskimäärin, normaalisti? :)

    VastaaPoista
  10. Kuinka usein herkuttelet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aina eli 24/7 ei koskaan ilman karkkia olla! vaan aina joka hetki!

      Poista
  11. Parhaat karkkimuistot lapsuudesta?

    Parhaat leffakarkit?

    Mitä karkkeja ikävöit reissuista, joita ei Suomesta saa?

    Jos olisit karkki(pussi), millainen olisit?

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)