lauantai 14. helmikuuta 2015

Cloetta Tsinuski Toffee


Hellou!

Tänään maistellaan Cloettan uutuutta, jota voisi nimittää myös Hopeatoffeen sisareksi, eli Tsinuski Toffeeta. Eikös joskus aiemmin ollut vähän samantapainen Kermatoffee? Tämä pussi saapui Cloettan uutuusnäytteiden mukana, joten en tiedä tämän kauppahintaa. Painoa pussilla on tarkalleen 168,7 grammaa. (Tekisipä mieli punnita.. haha) 

Karamellin makuinen toffee. Ainekset: Glukoosisiirappia, sokeroitua maitotiivistettä, palmurasvaa, sokeria, glukoosi-fruktoosisiirappia, suolaa, aromeja.


Toffee on hyvin pehmoista, vaikka ensikosketuksella karkki tuntuu todella kovalta. Kieltämättä pelkäsin hiukan hampaideni puolesta, mutta vielä ei ainakaan ollut huolta :D Tästä tulee ihan mieleen kesä ja joku irtopallojäätelö, joku toffeinen. Maku on myös hiukan suolainen, joka sopii tähän paremmin kuin hyvin. Näitä ei kovin montaa tarvitse syödä, että karkkihammas tyyntyy :D Näistä olisi ihan hauska saada joku mix-pussi, Hopea & Tsinuski. Ne tasapainottaisivat toisiaan todella hyvin, sillä yksistään syötynä tämä on aika tuhtia tavaraa :D Mutta voisin antaa tälle neljä karkkia :) 


Mitäs Te tykkäsitte? :)

9 kommenttia:

 1. Olisi kiva ollut nähdä millainen karkki siellä käärön alla on! :)

  VastaaPoista
 2. Nämä on niin hyviä, että jää koukkuun ja yksi pussi katoaa hetkessä parempiin suihin!

  Hinta on n. 2,70 - 2,90 €. Oman kotipaikkakunnan CM:llä oli hintaan 2,89 €.

  VastaaPoista
 3. Itse en tästä tykännyt, mutta hopea toffee vie kielen mennessään. :)

  VastaaPoista
 4. Nää oli ihan sairaan hyviä! Sellainen pieni patukka kyllä melkein jo riittää viemään makeanhimon mennessään. Ite oon aina tykänny hopeatoffeesta, mutta nää on mielestäni melkein parempia :)

  VastaaPoista
 5. Nostalgianamuja...näitähän oli sellaisena litteänä patukkana silloin lapsuuden 70-luvulla. Ihan samaan makuun ei ole päästy (tai sitten aika on muokannut makuaistia). Ihan kevyesti meni pussi tuosta noin vain, mutta kyllähän oli sitten aika makea olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne litteät patukat ovat tulleet jälleen myyntiin.

   Poista
  2. Ne litteät patukat ovat tulleet jälleen myyntiin.

   Poista
 6. Minä muistan myös Tsinuski-patukat lapsuudesta 1960-70-luvuilta.
  Sisko osti aina kioskilta Hopea toffee -patukan (jota minä inhosin!), ja minä Tsinuskin.
  Kerran lähti hampaasta paikka Tsinuskia syödessä. :/
  Näitä täytyy ehdottomasti maistella!

  VastaaPoista
 7. Muutama näitä uppoaa ihan hyvin, mutta pussilinen näitä on vaan tylsä. Oma pussini on varmaan kolmatta viikkoa avattuna kaapin perukoilla pyörimässä.

  Näistä on patukkaversiokin kaupoissa saatavilla.

  VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)