lauantai 25. huhtikuuta 2015

Fazer Kismet Lakritsi


Moikkeliskoikkelis!

Tänään maistellaan pitkästä aikaa uutuutta! Nyt on siis vuorossa Kismet Lakritsi. Itse ainakin pidän paketin ulkomuodosta ihan kauheasti <3 Jotenkin tosi suloinen :3 Ostin tämän Ärrältä, heillä oli tarjous 2e/4kpl. Yhen kappaleen hinnaksi olisi tullut jotain ihan älytöntä, joten ostin sitten kaiken logiikkani mukaisesti neljä: kaksi näitä ja kaksi normi Kismettiä. Kokoa patukalla on 55g.

Maitosuklaalla kuorrutettu vohveli, jossa lakritsinmakuista täytettä (46%). Ainesosat: sokeri, kokonaan kovetettu kasvirasva (kookos), rasvaton maitojauhe, vehnäjauho, kaakaovoi, kaakaomassa, kasvirasva (palmu, shea), herajauhe (maidosta), maitorasva, kasviöljy (rypsi), emulgointiaine (lesitiini mm. soija), aromit, suola, ammoniumkloridi (=salmiakki), väri (E153), nostatusaine (E500). Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, mantelia ja kananmunaa.



Dodii! Aletaas maistella! Tässä versiossa Kismetin norminougattäyte on korvattu siis tuollaisella lakritsin makuisella täytteellä. Oikeastaan tämä maistuu ihan Kismetille pienellä suolaisella lisällä. Lakritsin maku on todella hienovarainen ja jos en tietäisi, en ehkä edes huomaisi sitä. Maitosuklaa on niin makeaa, että se peittää lakritsin aika kovasti alleen. Mielestäni lakristin makua olisi voinut olla enemmänkin ja voimakkaampana. Erityisesti salmiakin ja suklaan yhdistelmä on mielestäni jotenkin ihanan kinky, joten vahvempi maku ei olisi haitannut ollenkaan. Mutta Teille, jotka arastelette maistella tätä, go ahead! Ei mitään pelottavaa tai kammottavaa. Patukka tulee varmastikin syötyä ;) Tämä ei nyt mitään maata mullistavaa ollut, mutta ihan jees. Kolme karkkia :)


Ps. Olitte kommenteistanne päätellen tykänneet uudesta Klassikkokimara -teemastani, joten se saa nyt varmastikin jatkoa :)

12 kommenttia:

  1. Mie oon yrittänyt etsiä tätä joka kaupasta, vaan en ole löytänyt:( Harmi kyllä jos lakritsi ei paljoa maistu.

    Tuli muuten mieleen, jos sulla ei vieläkään kommentointi toimi, niin ootko kokeillut jotain muuta nettiselainta? Tai kokeilla kommentointia ilman blogger tunnusta anonyyminä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin nähnyt näitä vain R-kioskeilla myynnissä vielä toistaiseksi :) Eli sinne siis!

      Sain kommentoinnin toimimaan, oli hankaluuksia selaimen evästeissä :)

      Poista
    2. Oli tullut cittariinkin, niin piti maistaa. Olisi kyllä miunkin mielestä voinut maistua enemmän lakritsi, mutta ihan hyvää kyllä :)

      Kiva että kommentointi toimii taas :)

      Poista
  2. Mitä ihmettä? Minusta tuossa maistui lakritsi todella paljon, melkein jopa liikaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Onkohan nyt kyseessä nämä kuuluisat makuasiat, joista voi vain kiistellä :D

      Poista
  3. Tykkäsin tosi paljon :D aivan huippu! laku/salmiakkisuklaasta en tykkää mutta tämä oli hyvä

    VastaaPoista
  4. Tykkään klassikkokimarasta. Sitä vaan lisää.

    Kismetit eivät ole suosikkejani. Joskus aina sorrun maistamaan Kismettiä, kun kaikki muut tuntuvat olevan niin hulluna siihen.

    VastaaPoista
  5. Minä oon kans tätä yrittänyt bongailla, mutta vielä ei oo kaupoista löytynyt, toivottavasti pian löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen nähnyt näitä vain R-kioskilla :)

      Poista
  6. Aluks maistu vähän oudolle, mutta loppua kohden parani! :)
    Gatsu

    VastaaPoista
  7. Hyi, Kismetin pilaamista. :|

    VastaaPoista
  8. Minusta oli ihan älyttömän hyvää!! Uusi lempparini

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)