lauantai 16. toukokuuta 2015

Marabou Japp



Mmöi!

Tänään maistellaan uutta Marabouta, eli Jappia. Pakko nyt heti etukäteen tunnustaa, etten ole Jappia syönyt niin paljoa, että osaisin sitä tunnistaa tästä levystä, joten maistelu keskitty enemmän kokonaisuuteen kun Jappin maun metsästykseen. Kokoa levyllä on 185 grammaa ja hinta pyörii varmaankin 2-3 euron välillä. 

Ainekset: sokeri, kaakaovoi, karamellifudge 15% (sokeri, tärkkelyssiirappi, kosteudensäilyttäjä; glyseroli, vähärasvainen kaakao, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, ohramallasuute, voiöljy, kaurakuidut, emulgointiaine; soijalesitiini, suola), kaakaomassa, herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, voiöljy, heratuote (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), aromit. Saattaa sisältää pähkinää ja vehnää. Vähintään 30% kaakaota maitosuklaassa. Kaakaopavut maitosuklaassa ovat peräisin Rainforest Alliance -sertifioiduilta viljelmiltä. 


Maitosuklaa on tuttua Marabouta: hyvin makeaa ja täyteläistä. Tässä kuitenkin maistuu todella paljon toffee ja eräänlainen kermakaramellisuus. Maku on aika lähellä Fazerin Omar -suklaalevyä. Mutta Marabou versiona siis. Fudgepaloja on harvakseltaa, mutta ne ovat isoja ja pehmeitä ja ne maistuvat läpi koko maitosuklaan. Mielestäni tämä on aivan erittäin hyvää suklaata ja tulen aivan taatusti ostamaan tätä uudelleenkin. Varoituksen sana kuitenkin heille, jotka eivät välitä kovin imelästä suklaasta. Tämä on ainakin tuplasti imelämpää kuin normi-Marabou. Mutta te, jotka pidätte Marabousta: tulette todellakin pitämään tästäkin. Viisi karkkia! Vakkariksi että heilahti!


Olettekos jo päässeet maistelemaan tätä? Mitäs piditte?


21 kommenttia:

  1. Pitääpä maistella tätä joku kerta.
    (Ja tästä tulikin mieleen, harmi ettei Omar-suklaata enää myydä...)

    VastaaPoista
  2. Suklaat jää multa aina kaupan hyllylle. Voisitko kertoa mielipiteesi Marianne karkeista? Niin sinisistä (mun oma lemppari karkki), punaisista kuin oransseista? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis hmm... Mää tykkään eniten punaisesta Mariannesta, koska se maitosuklaa on vain niiiiin hyvää. Sininen ja oranssi ovat kivaa vaihtelua kyllä myös! Sinisen toffeemaisuus vain tarttuu hampaisiin vähän liikaa. Oranssi on kyllä kans tosi hyvää, siinä on kiva kirpakkuus :3 Ja sitä uusinta Mochaa en ole vielä päässyt maistelemaan :/

      Poista
    2. Mä en digannut sitä Moccaa yhtään, mutta minä en tykkääkkään suklaasta. Oisin kyllä toivonut sun tekevän näistä klassikko tekstin ja esittelyn.

      Poista
  3. Tää ei ollu niin hyvää kuin japp suklaapatukka, mut voi tätäkin syödä joskus ��. Terveisin Japp patukka persoona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D pitää kyllä itselläkin perehtyä siihen Japp-patukkaan niin on joku vertailukohde!

      Poista
  4. Pakko mennä ostamaan tuota suklaata. En nykyisin erityisemmin välitä suklaasta, mutta tuo Japp Marabou on pakko kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä pitää ehdottomasti kokea! Ps. Piti ostaa täksikin viikonlopuksi, hihi :3

      Poista
  5. Tää oli aivan ihanaa, paljon parempaa kuin patukka. ^_^

    VastaaPoista
  6. Voitko testata Vanhan Auton? Sen yksittäispakatun siis, ei pussisa olevia. <3 nam

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sen voisi ottaa joku kerta Klassikkokimaraan! ;)

      Poista
  7. Voisitko arvostella jossain kohtaa Hyvää Makumaasta Metsän herkut -pussin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpä pistän korvan taakse ;)

      Poista
    2. Ei ollut hyvänmakuinen pussi tämäkään. Täältä löytyy mun mielipide kyseisistä karkeista http://sateenkaarenaika.blogspot.fi/2015/05/uutuus-nameja.html

      Poista
  8. Höh, tää oli niin hyvää et söin koko levyn saman päivän aikana! Yleensä mulla kestää suklaalevy 2-3 pv...sokerihumala oli kyllä melkoinen :D

    VastaaPoista
  9. Maistoin tuota kerran työpaikallani. Kiintoisa makuelämys.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)