lauantai 19. syyskuuta 2015

Marabou Kvikk Lunsj



Moikkeliskoikkelis!

Sois taas karkkipäivä! Taisin viime viikolla hiukan lupailla syysuutuuden maistelua tälle viikolle ja olokaapa hyvät, tässä te nyt tullee :) Tänään jatketaan taas suklaalinjalla ja vuorossa on Maraboun uutuus Kvikk Lunsj. Tai eihän tämä Ruotsin puolella mittää uutta ole, mutta täällä meijän hyllyissä kuitenni. Kokoa on 185grammaa ja hintaa oli 2,65e. 

Maitosuklaata, jossa keksiä (5,5%) ja merisuolaa (0,3%). Ainekset: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, voiöljy, vehnäjauho, heratuote (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), merisuola, kookosöljy, aromit, karamellisoitu sokerisiirappi, nostatusaine (E500). Saattaa sisältää pähkinää. Vähintään 30% kaakaota. 





Kyseessä on siis hiukkasen samantyyppinen suklaa kuin Cloettan Sprinkle Salted Ice Cream Waffel eli vohvelisuklaata merisuolaripauksella. Pidän ihan hirmuisesti tuosta Cloettasta, joten odotukset ovat aika korkealla. Maraboun maitosuklaa on todella hyvää ja ihanan makeaa. Keksi on ihanan pikkuisina murusina ja kauttaaltaan. Aika samallalailla kuin Fazerin keksisuklaassa. Aluksi merisuola ei oikein maistu millekkään, mutta jonkin ajan päästä se alkaa ihanasti kutkuttelemaan makunystyröitä. Suolaisuus voimistaa suklaan makeutta niin täydellisesti! Suussa on ihana suolaisen ja makean kimara, josta ei saa kyllä ihan heti tarpeekseen. Tämä on myös loistavaa vaihtelua Cloettan levylle, mutta mielestäni näillä kummallakin on oma persoonallisuutensa, joten kilpailjoita näistä ei toisilleen ainakaan minun mielestäni tule. Tästä levystä tulee ehdottomasti yksi lemppareistani, nam <3 Viisi karkkia!


Olettekos ehtineet maistelemaan tätä ihanuutta? Mitäs piditte? :)

16 kommenttia:

  1. Saisko ens kerralla jotain muuta kuin suklaata esittelyyn? =)

    VastaaPoista
  2. Pakko tulla pätemään, että on itse asiassa uutuus Ruotsissakin. :) Norjan puolella hyvin samantyyppistä, tosin Kit Katin muodossa, on ollut jo reilut 10 vuotta.

    Ei siinä, tosi hyvää suklaata, yks Maraboun parhaita omasta mielestä.

    VastaaPoista
  3. Tämä on niin hyvää! Cloetta on myös enkä osaa näitä vertailla. Kivaa että suomessa on havahduttu kunnolla suolaisen ja makean yhdistelmään. Fazerin pikkupatukka manteli-merisuola (?) on myös tosi hyvää :)

    VastaaPoista
  4. Pyydän sinut mukaan #blogisitarina-haasteeseen.Kiitos, jos innostut: http://www.rantapallo.fi/ananas2go/2015/09/23/blogisitarina-…gat-olivatkaan/

    Instagramissa olen @ananastogo.

    VastaaPoista
  5. Jeee, arvasin että tää on ihanaa, siis en oo maistanut mut uskon arviotasi täysin!! 8))) Ja pari kommenttia ylempään viitaten, tää levyhän on siis höystetty juuri sillä norjalaisella Kvikk Lunsj -keksisuklaalla (joka on ihanaa!), aivan kuin on dominosuklaa, digestivesuklaa jne. :) Kannattaa tosiaan maistaa Kvikk Lunsjia, jos sitä saa vaikka Norjan-tuliaisena, mä en muista miltä Kit Kat maistuu, mtta tuossa on ainakin keksin ja suklaan tasapaino harvinaisen hyvä!

    VastaaPoista
  6. Koskahan seuraava postaus tulee?

    VastaaPoista
  7. Seuraavaksi toivon maisteluun piparidumlet.. ;)

    VastaaPoista
  8. Missä oikein olet? Kaipaan karkkipäivän kruunausta ;)

    VastaaPoista
  9. Törmäsin kerran näissä kommenteissa toiseenkin vastaavan karkkiblogin pitäjään mutta olen unohtanut täysin, mikä oli blogin nimi tai mistä sen voisi löytää. Se tuli tässä vaan mieleen kun tämä blogi tuntuu taas junnaavan paikoillaan... Eikö tätä ole enää hauska pitää vai mikä mättää?

    VastaaPoista
  10. Minäkin muistelin sitä toista blogia ja nimeä että mikähän oli.. Harmi kyllä ettei ole tullut postauksia hetkeen, tätä on kiva lukea.

    VastaaPoista
  11. Itse olen seurannut myös jäätelön viemää ja herkulliset palat -blogeja. (Pahoittelen, jos muiden blogien nimeäminen on kiellettyä) Lempiblogini on kyllä tämä!

    VastaaPoista
  12. Seuraavaksi toivoisin maisteluun fazerin sininen vs fazerin punainen! :)

    VastaaPoista
  13. No kamaan ihmiset! Saa kai sitä ihminen välillä kadota hetkeksi, voi olla esimerkiksi kiire, niin kuin nyt ilmeisesti tässä tapauksessa oli. Ihan uskomatonta tuommoinen sydämistyminen, jos ei tule postausta muutamaan viikkoon...

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)