lauantai 14. marraskuuta 2015

Fazer Dumle Gingerbread



Heihou!


Joulu tulla jolokuttaa ja aattelinpa nyt ottaa maisteluun Fazerin Dumlen piparkakkuversion. Tämä on tullut kauppoihin jo joku aika sitten, mutta vasta nyt on jotenkin vähän joulufiilis, niin halusin maistella tätä. Pussilla on kokoa 220 grammaa ja hintaa oli muutamaa senttiä päälle kolme euroa. 

Maitosuklaalla kuorrutettu piparkakun makuinen toffee. Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, kasvirasva (palmu), täysmaitojauhe, kaakaovoi, herajauhe (maidosta), kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, suola, emulgointiaine (lesitiini mm. soija), aromit. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pähkinää,mantelia ja vehnää.


Noniin ja itseasiaan! Olen aina pitänyt Dumleista, mutta en oikein juurikaan osaa ostaa niitä itselleni. Yleensä näitä tulee syötyä jos jossain jaellaan ilmaiseksi karkkeja tai jos näitä tulee joululahjojen mukana. Ja aina silloin harvoin kun näitä syön, mietin miksi ihmeessä en osta näitä ikinä itse... Koostumukseltaan nämä ovat ihanan tuoreita ja pehmeitä toffeita. Ei siis suinkaan sellaisia hampaan halkaisijoita tai hammaspaikan irrottajia. Ja tämä maku! Ihana! Ihan kuin söisi suklaalla kuorrutettua piparkakkutaikinaa <3 Ja sitä piparitaikinaa on kuulkaas tullut syötyä aikamoiset määrät :D Nämä Dumlet ovat kivan mausteisia. Fazerin sivuilla sanotaankin, että nämä on maustettu inkiväärillä ja kanelilla. En sinänsä osaa erotella näitä mausteita muuten kuin, ihan pipareille maistuu. Ja pehmeän olemuksensa puolesta näistä varmaan tulee se taikina mieleen. Näistä voisi tulla myös vähemmän mahanpuruja kuin siitä taikinasta.. :D Mutta suosittelen kyllä testaamaan! Heti pelmahtaa joulufiilis kun näitä mussuttaa. Nämä passaavat varmasti hyvin myös lahjapaketin lisäkkeeksi :) Mutta varoituksen sanana voin mainita, että lahjapaketteja kääriessä ei kannata erehtyä popsimaan näitä... voi nimittäin paketit jäädä melko vajaiksi kun näihin koukuttuu :D Viisi karkkia!


Olettekos ehtineet maistella jo näitä? Mitäs piditte? Entä oletteko Dumlejen ystäviä noin muuten?

3 kommenttia:

  1. Siis ihan totta! Tykkään Dumeleista mutten oikein ikinä niitä osta. Paitsi näitä ostin jouluksi jemmaan. Maistelen lähempänä joulua, en usko että pipari-Dumle pettää :)

    VastaaPoista
  2. Ite en tykänny hirveästi. Eka ne maistuu hyvälle mutta se jälkimaku on aika paha minun mielestä

    VastaaPoista
  3. Minusta piparidumlet ovat paras versio dumleista ihan sen perusversion jälkeen. Nämä karkit sopivat niille ketkä pitävät piparkakkutaikinasta (eli kaikille)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)