lauantai 14. marraskuuta 2015

Haribo Joulukalenteri


Moikkelis!

Haribo muisti minua jälleen joulukalenterilla :) Viime vuonna oli sama juttu, mutten saanut siitä postausta aikaiseksi :/ Mutta korjataanpas se nyt! Eli kyseessä on perinteinen joulukalenteri, joka pitää suklaasta poiketen sisällään erilaisia viinikumi-, vaahto-, rae-, ja hedelmätoffeemakeisia. Joka luukusta löytyy namuja ja kolmesta luukusta niiden lisäksi myös tavarayllärit. Viime vuonna yllärit oli ihan kivat ja käytännöllisetkin. En kuitenkaan nyt viitsi paljastaa niitä niin ei mene yllärit pilalle! Tänä vuonna makeiset ja tavaraylläreiden lisäksi joka päivälle on oma online aktiviteetti. Ne voivat olla esimerkiksi piirtämistä, reseptejä tai kilpailuja.

Kalenterin takapuolelta näkyy mitä herkkuja se oikein pitää sisällään:Kalenteri on laktoositon ja gluteeniton, joten tämä sopii oikein hyvin kaikille, eikä keliaakikoidenkaan tarvitse enää tyytyä vain arpakalentereihin :D Tykkäsin kyllä tästä kalenterista oikein paljon. Tosin noissa pusseissa oli jopa niin paljon syötävää, että välillä niitä kerääntyi läjäksi asti :D Mutta pystyipähän herkkunälän yllättäessä popsimaan niitä oikein olan takaa >:D Kokonaisuudessaan oikein mukava paketti! Nyt tarvii enää jäädä jännittämään, että mitäs kaikkea niiden luukkujen takaa löytyykään. Neljä karkkia!

Postaus on tehty yhteistyössä Haribon kanssa.


Onkos teillä tapana hankkia joulukalenteri? Itselläni se tapa on pysynyt aikuisikään asti :) Mitkäs on teidän vakkarikalentereita? Entä oletteko maistelleet jo tätä Hariboa?

1 kommentti:

  1. Kävin lukemassa noiden vanhempien postausten kommentteja ja järkytyin kyllä, miten ihmiset edes kehtaavat! Miten keltään voi vaatia blogipostauksia "tekisit edes kerran viikkoon" tai haukkua sitten itsekkääksi, kun sitä ei tee?!
    Ehken seuraa blogisceneä tarpeeksi aktiivisesti, kun en tälläistä ymmärrä. Blogiasi olen käynyt lueskelemassa aina, kun tulee mieleen ja aina on ollut pari-kolme uutta postausta. Eikä siinä mitään vikaa olisi, jos ei olisi tullut yhtään - pitäis vaan itse käydä kokeilemassa jotain uutta karkkia sitten!

    Kannattaa kai vaan ajatella, että sun blogikirjotukset on lukijoiden mielestä niin hyviä, että niiden puute menee tunteisiin! :)

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)