torstai 6. syyskuuta 2012

Malaco TV Mix Choco Crunch


Sain vinkin, että kauppoihin on tullut uusi pussi Malacolta! On se hyvä, että on useampia silmiä tuolla kaupoissa kuin vain kaksi :) Elikkäs TV Mix Choco Crunch on tämä uutuus! Pussi on muodoltaan vähän fanipalamainen, ei niin perinteinen karkkipussi, peukku sille! Hinta oli mielestäni kuitenkin melko hirvittävä. Siis 2,39e 120g pussista (citymarketista ostettuna). Melko paljon. 120 grammaan sisältyi vain 15 kappaletta noita suklaapalleroita. Tuntui lähinnä kuin olisi ilmaa ostanut :/

Maitosuklaata 75%, suolattuja maissihiutaleita (15%) ja mantelipaloja (10%). Ainekset: 75% maitosuklaata (sokeria, täysmaitojauhetta, kaakaomassaa, kaakaovoita, herajauhetta (maidosta), emulgointiainetta (soijalestiiniä), luontaista vanilja aromia), 15% suolattuja maissihiutaleita (92% maissia, suolaa, sokeria, ohramallasuutetta), 18% mantelipaloja, suolaa. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä ja maapähkinää. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.


Tällaisia palleroisia siellä pussissa siis on! Ensimmäisenä tulee mieleen hiukan Tuplan Shuffle Pala -keksit, vaikkei nämä keksejä olekkaan. Koko suklaapala on täynnä rouskuvaa - tämän suklaan totisesti kuulee :D Itse suklaa on yllättävän hyvää! Suolaisuus maistuu melko selvästi. Alan tykätä todella paljon suolan ja suklaan yhdistämisestä. Jotenkin tuntuu, että tekisi mieli hotkaista koko pussi yhtä kyytiä (tosin pussissa on niin vähän, että se loppuu ihan vahingossakin...). Maissi ja mantelit eivät hirmuisesti erotu maultaan tuolta suklaan seasta, mutta sopivat joukkoon oikein hyvin.

Mutta siis, ihan oikeasti hyvvää! Ihan ärsyttää, kun tämä pussin hinta on niin suuri verrattuna sisukseen! Olihan se sen arvoista, ainakin nyt, mutta en hirveän usein tule tätä kuitenkaan ostamaan.. Mutta hyvät ihmiset kokeilkaa! Maistakaa! Jos piditte Fazerin Cashew-pähkinäsuklaasta, niin pidätte kyllä tästäkin. Neljä karkkia! Miinusta tulee siis hinnasta ja pussin koosta. 


9 kommenttia:

  1. Ohoo, kaivanpa tän kaupasta ja laktaasipillerit kaapista, josko pari näitä voisi maistella! -Elli (muuten: tuo "kirjoita näkemäsi kirjaimet" roskapostinestohommeli ennen kommentin jättämistä on tosi vaikea! Nytkin naputtelin 2 kertaa väärin nuo kirjaimet.. Siis tiedän kyllä että tää on ihan yleinen käytäntö, mutta tämä kyseinenn on tehty aika vaikeaksi..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijai, onko ne niin hankalia! :o ehkä voisin ottaa sen pois, en tahdo että sellaisten takia jätetään kommentoimatta :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttivät, ja kuulostivat ;D tohtisi vielä itsekkin maistamaan :) mukavaa oli nähdä ammattilainen tosi toimissa :D

    - L :)

    VastaaPoista
  3. Nää on ihan JÄRKYTTÄVÄN hyviä!!!!

    VastaaPoista
  4. Noi on niiin hyviä namms, ostin tollasen pussin ku makso vaan euron jossain tarjouksessa k-marketis mutta tolla normihinnalla en kyllä viittis ostaa!

    VastaaPoista
  5. No VIHDOINKIN mä raaskin ostaa näitä kauan himoitsemiani palleroita kun oli tarjouksessa 50 senttiä pussi! :D Ja hyvä että ostin, AAAA nää on niin hyviä!!! Just sopii tähän pikkujouluilupäivään tämmönen täydellienen suklaaherkuttelu, mm! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo mikä tarjous! Ostithan enemmän kuin yhden pussin! :D

      Poista
  6. hehee noita oli alessa sellon karkkikaupassa 1€ 2 pussia :D arvaa olinko fiiliksissä <3

    VastaaPoista
  7. Nää pitää saaha takas kauppoihin

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)