lauantai 13. lokakuuta 2012

Fazer Dumle Liquorice


Heippa kaikki! Tänään maistellaan Fazerin uusinta Dumlea! Hinnasta ei jälleen ole oikein mitään tietoa, voisin kuvitella, että siinä euron paikkeilla. Painoa on 40 grammaa. Eniten tässä patukassa ehkä kiinnostaa se, onko sisus samanlaista kuin Dumle-karkeissa. Siis niissä pienissä. Sehän on todella sitkeää toffeeta.. onkohan se sellaista tässäkin...?

Maitosuklaata ja lakritsin makuista toffeetäytettä (44%). Ainesosat: maito, sokeri, täysmaitojauhe, glukoosisiirappi, kaakaovoi, kaakaomassa, kasvirasva (palmu), melassi, aromit, emulgointiaine (lestiini mm.soija), suola, herajauhe (maidosta), rasvaton maitojauhe. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkiinää ja mantelia. 

Oho! Onpa erikoista! Ei kyllä mitään läheskään Dumle-karkkien suuntaan! Suklaa on todella hyvää Fazerin maitosuklaata, kuten kuvitella saattaa. Mutta tuo toffee! Jotenkin kuvittelin ensinnäkin, että se olisi mustaa. No tämä on tumman ruskeaa. Toisekseen kluulin sen olevan sitkeää tai sellaista venyvää sorttia. No ei ole sitäkään, vaan hyvin pehmoista toffeeta. Koostumus on samanlainen kuin Fazerin joulukonvehtirasian toffee-konvehdissa. Toffee on jopa hieman jauhomaisen tuntuista, tai siis sellaista rakeista. Maultaan tämä on hyvin lempeää ja sellaista keskimakeaa (jos sellaista nyt edes on..). Lakritsi on suolaisen tuntuista ja sopii yllättävän hyvin yhteen maitosuklaan ja toffeen makeuden kanssa. 

Kokonaisuudessa patukka on oikein kiva. Maut tuntuvat olevan tasapainossa keskenään, eikä mikään pomppaa toisen silmille. Dumle Liquorice ei ole liian makeaa tai imelää ja tästä löytyy ehkä hieman potkuakin. Tämä saa minut kuitenkin kiinnostumaan enemmän siitä ensimmäisestä Dumle suklaapatukasta.. Ihan hyvää tämä on ja ehkäpä joskus ostan myöhemmin uudelleen. Sydämeni ei kuitenkaan sulanut enkä rakastunut tähän korviani myöten. Kolme karkkia.

4 kommenttia:

  1. itse en pidä lakun ja suklaan yhdistelmästä, joten on taas hyvä kokeilla ja elää tämä karkki jonkun toisen kautta :D Alkuperäinen Dumle-patukka on vuorostaan mun mieleen aivan liika makiaa (ei mitään verrattuna oikeisiin Dumleihin), yhh. Mutta mukava lisä Fazerin pikkupatukoiden kaartiin anyway nämä Dumlet! :)

    -L :)

    VastaaPoista
  2. Oho! Onpa erikoista! Tämä blogi ei ole läheskään muiden blogien suuntaan! Pidän kirjoitustyylistäsi! Käytät paljon huutomerkkejä ja silloin kun karkkisi on ihanaa niin silloin se todella on ihanaa! Ja hymiötä ja vähän kirjoitusvirheitäkin! Ihanaa! Kaikki ovat aina niin vakavia ja viilattuja.. Mutta älä mieti liikaa tätä kommenttia... Löysin tänne vain Milkan kautta ja heti kun kuulen Haaparannan lähellä asuvasta kaveristani niin käytän naisellista viehätysvoimaani että saan hänet hakemaan minulle sitä ja tuhlaamaan kaikki viikkorahansa. Jatka vain niin kuin ennenkin, no niin! Hyvä että vilkaisin tuohon alapuolelle, tässä vielä nimimerkki jonka keksin tosi nopeasti sinua varten: Alppilehmä -82.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitoksia nimimerkistä! :D

      Blogitekstit tulee suoraan mahan pohjastani, joten tulee ehkä luontaisesti vältettyä kaiken maailman pönöttämistä. Lisäksi aiheena kuitenkin on karkit ja sokeri, joten ei kai se edes _voi_ olla vakavaa :D Toivottavasti pilkun viilaajat eivät raivostu pikku typoihini, vaan toivon että ne tekevät minusta entistä herttaisemman <3

      Kunpa joku tuhlaisi minunkin sokeriini viikkorahansa! :D

      Poista
  3. Tuota lakudumblea sai aikoinaan ihan pusseissakin. Samaten oli joku valko-sinivihreä pussi mikä taisi olla mintulla höystetty ja sitten jokin sekoitus pussi. Oma suosikki oli tuo lakudumble.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)