torstai 4. lokakuuta 2012

Fazer Geisha Dark


Nyt sain itseäni niskasta kiinni! Tai no toisin sanoen, niin kiehtovan pakkauksen kätösiini, etten enää yksinkertaisesti löytänyt tarpeeksi tekosyitä laiskotella :D Eli! Geisha Dark! Pakko muuten myöntää, että olen jo maistellut tätä aikaisemmin! Löysin tämän Makuunin irtokarkkilaarista konvehtina ja olihan sitä pakko maistaa :3 Mutta otetaas nyt tällainen virallinen maistelu. Tiedoksi vain teillekin, että Geisha on yksi maailmankaikkeuden lempisuklaistani. Dreamy Caramel nosti rakkauteni ihan uudelle tasolle, nyt nähdään mitä tämä uusi tuo tullessaan. Mielestäni tämä on kuitenkin nerokas ajatus!

Näitä löytyy siis 100 gramman levynä, suklaapatukkana (siis semmoinen normifazerpatukka) ja konvehtina (markkinoille tulee myös sellainen konvehtilaatikollinen näitä! Mm. tulevilta Stockmannin Hulluilta Päiviltä voi näitä löytää!) Hinnasta ei itseasiassa ole mitään hajua, sillä armas ystäväni auttoi tätä sokeririippuvaista ja kiikutti tämän kaukaa kaupasta, kun en löytänyt täältä lähempää sitä ensi hätään. Veikkaisin alle kahta euroa kuitenkin. 

Tummaa suklaata ja pähkinänougattäytettä 40%. Ainekset: sokeri, maito, kaakaomassa, hasselpähkinät (12%), kaakaovoi, kasvirasva, maitorasva, vehnäjauho, maissitärkkelys, emulgointiaine (lestiini mm. soija), suola, aromit (vanilja, vanilliini). Suklaassa vähintään 47% kaakaota. Sisältää hasselpähkinää. Saattaa sisältää pieniä määriä muuta pähkinää ja mantelia.

Valmistettu Suomessa. 

Maistellaan!

Suklaakuorrute on tosiaankin tummaa suklaata. Maistuu erittäin hyvälle, jos suinkin tykkää tummasta suklaasta. Hasselpähkinätäyte tuo paljon pehmeyttä ja makeutta. Dark ei ole lainkaan niin makeaa kuin klassinen Geisha. Tummasuklaa tuo jotenkin aikuismaisuutta tähän yhdistelmään ja voinkin kuvitella, että tämä on monen sokerimössösuklaisiin kyllästyneen mieleen. Toki tämäkin on mukavan makeaa hasselpähkinätäytteen myötä. Tämän kanssa voisi olla myös hyvä opetella pitämään tummasta suklaasta. Vaikka sen maku on melko vahva, se ei ole ylivoimainen. 

Kokonaisuutena Geisha Dark on mielestäni jopa erittäin hyvää. Henkilökohtaisesti sydämeni sykkii enemmän maitosuklaalle kuin tummasuklaalle, joten perinteinen Geisha voittaa tämän minun asteikollani. Tämä on kuitenkin todella hyvää ja on varmasti hyvin monen mieleen. Tätä voisi kuvailla suorastaan nautiskelusuklaaksi :) Tulen varmasti ostamaan tätä uudelleen ja suosittelen maistamaan! Neljä karkkia!

10 kommenttia:

  1. ootko maistellut jo tuttifrutti + choco? :) itse tykkäsin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon joskus kauan sitten, mut pitäis kyllä ajatuksen kanssa maistella sitä! Muistaakseni tykkäsin :D

      Poista
  2. Ohoo! Kiva kun näin pian otat uutuudet testiin, vasta oon kerran nähnyt tv-mainoksen tästä.. -Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus ois testata nuo uutuudet heti kunhan saan ne käsiini :)

      Poista
  3. Tarkka hinta cittarin tarjouksessa oli jotain 1,65 e luokkaa, en tarkalleen muista tarkkaa hintaa (kiitos isä ponsoroinnista! hienoa kun meitä köyhiä lapsosia edelleen tuetaan kehittävissä harrastuksissa ;D) mutta siis, lisä infoa myös tuohon konvehtijuttuun: Darkkia löytynee joulumarkkinoilta siis paperikääreversioina niistä pitkulan mallisista paketeista, mutta näille herkuille on käsittääkseni tiedossa myös ihan oma konvehtirasiansakkin, jossa kaverina on näitä originelleja, viuhkanmallisena tietenkin ;) joulua odotellessa siis *-*

    - L :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinki itteasiassa samaisesta Hullujen Päivien mainoksesta tuon konvehtirasian! Aaaaaiiiivan täydellisen näköinen rasia! Ehkä vois tälleen koeajaa se ennen joulua :p

      Poista
  4. aaa ihana blogi! :) alko heti tehä mieli karkkia :D

    VastaaPoista
  5. Geisha Darkista ei puutu kuin kaunis nainen, jonka kanssa jakaa kyseinen makunautinto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ku nuita neitokaisia ei tuu suklaan kylkiäisenä ;D

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)